Amire te vágysz, az a kommunizmus. (Orbán is erről beszél, csak folyton másként nevezi.)
De azt hiszem, tán még oda is szednek belépőt, hiszen kell fizetni a párttagsági díjat!!!
A nyájas témanyitó polgár az izraeli-palesztin határra hivatkozott.
Az ottani viszonyokat nem ismerem, ott még nem jártam.
Egyáltalán: van olyan, hogy iztaeli-palesztin határ?
Nahát, hogy az ármány ballibek belépôjegyet mernek szedni egy koncertre.. skandallum... :-))
Medgyessy csak ingyen ebédet ígért (azt is az ovisoknak), ingyen koncertet nem :-))
Máshol még le se ülhetsz, nem értem mi a baj. Meg máshol is átkutatnak, pl. motoznak. Egyébként is minek mész ilyen szar koncertre, akkor volt Lou Reed is.
de ingyen nézheted majd a vizes világbajnokságokat, ráadásul óriás kivetitőn..)))
Én leginkább a Fogadóban lévő, jó hangulatú, népzenét, kis koncerteket hiányolom, háttérzenének király volt, végre nem egy olan hely, ahol a drum-drum bunkó zene ment.
Nem igaz,hogy heti egy két ilyen, olyan drága mulatság lenne..Hogy ezeket nem lehetne támogatni..
Amúgy ez a Mizsei egy dupla nulla karakter..
Az emberi jellem legalja.. De inkább nem mondom tovább mert lemoderál..
és igazad van..
Most, nem rég lett vége egy "veterán" amerikai zenész műsorának a Millenáris parkban, ahová csak 6ooo forintos jegy megvásárlása után lehetett leülni a fűre. Ez az új Kht. Ez lenne a nyíilvános Park funkciója? ez lenne az új stílus? Csak a "dohány"? Mikor be akartam menni: elektromos készülékkel vizsgáltak végig: mintha az izraeli-palesztin határon lennénk. Ez lenne a mizsei féle "new world"? Elkezdődött a demokrácia? Ingyen ebéd? Szép uj világ?