Keresés

Részletes keresés

Arnyeklovas Creative Commons License 2003.07.16 0 0 8
Amire te vágysz, az a kommunizmus. (Orbán is erről beszél, csak folyton másként nevezi.)
De azt hiszem, tán még oda is szednek belépőt, hiszen kell fizetni a párttagsági díjat!!!

Előzmény: psch (-)
szarvasmarha Creative Commons License 2003.07.16 0 0 7
süjjjjedünk.
szarvasmarha Creative Commons License 2003.07.16 0 0 6
nem értem hogy mit aggódtok?

a 19000-ből háromszor is bejuthat,még1 rokkantnyugdíjas is.

persze ha csak nem költötte el a nem lesz gázáremelés,nem lesz gyógyszeráremelésre....

Bicska Macheath Creative Commons License 2003.07.16 0 0 5
A nyájas témanyitó polgár az izraeli-palesztin határra hivatkozott.
Az ottani viszonyokat nem ismerem, ott még nem jártam.
Egyáltalán: van olyan, hogy iztaeli-palesztin határ?
Előzmény: ohrana (4)
ohrana Creative Commons License 2003.07.16 0 0 4
A Millenáris nem a Szent Péter téren van.

o

Előzmény: Bicska Macheath (3)
Bicska Macheath Creative Commons License 2003.07.16 0 0 3
0ff
0:reg, el0"sz0:r keresd meg a "0" (nulla) billentyűt, azután írjál.

M0t0zni meg a Szent Péter téren is m0t0znak a csend0"r0:k.

TamasS Creative Commons License 2003.07.16 0 0 2
Nahát, hogy az ármány ballibek belépôjegyet mernek szedni egy koncertre.. skandallum... :-))
Medgyessy csak ingyen ebédet ígért (azt is az ovisoknak), ingyen koncertet nem :-))
Kígyó Creative Commons License 2003.07.16 0 0 1
Máshol még le se ülhetsz, nem értem mi a baj. Meg máshol is átkutatnak, pl. motoznak. Egyébként is minek mész ilyen szar koncertre, akkor volt Lou Reed is.

K

bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.07.16 0 0 0
de ingyen nézheted majd a vizes világbajnokságokat, ráadásul óriás kivetitőn..)))

Én leginkább a Fogadóban lévő, jó hangulatú, népzenét, kis koncerteket hiányolom, háttérzenének király volt, végre nem egy olan hely, ahol a drum-drum bunkó zene ment.
Nem igaz,hogy heti egy két ilyen, olyan drága mulatság lenne..Hogy ezeket nem lehetne támogatni..

Amúgy ez a Mizsei egy dupla nulla karakter..
Az emberi jellem legalja.. De inkább nem mondom tovább mert lemoderál..
és igazad van..

psch Creative Commons License 2003.07.16 0 0 topiknyitó
Most, nem rég lett vége egy "veterán" amerikai zenész műsorának a Millenáris parkban, ahová csak 6ooo forintos jegy megvásárlása után lehetett leülni a fűre. Ez az új Kht. Ez lenne a nyíilvános Park funkciója? ez lenne az új stílus? Csak a "dohány"? Mikor be akartam menni: elektromos készülékkel vizsgáltak végig: mintha az izraeli-palesztin határon lennénk. Ez lenne a mizsei féle "new world"? Elkezdődött a demokrácia? Ingyen ebéd? Szép uj világ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!