Legalább ne ünnepelnéd ezért a cinikus, és a publikumot hülyének néző gesztusért (ha te is köztük vagy, bocs):
Rogánról azt mondják, hogy közvetve ő is a K&H Equitiesnél forgatja a pénzikéjét. Minek cáfolatául Rogán azt rikkantja, hogy neki nincsen semmiféle közvetlen kapcsolata (amit senki nem is állított) a K&H Bankkal (amely egy másik cég), amelyet ezúttal fölhatalmaz, stb. stb. (Kíváncsi vagyok, megtörtént-e ez írásban.)
Szóval ezt a hallgatóságot hülyére vevő ködösítést nem értem, miért reklamálod a másik oldaltól is. Rogán amúgy ezzel is csak a céljait követte, mosakodik, folyamatosan egybemossa a K&H Equities-t, és a K&H Bankot (ami mesze nem ugyanaz, de akkor hogyan cseszgethetné László Csabát), és a többit, csak már unom felsorolni. Erre kizárólag gyengeelméjűek vevők. Ha te aktivista vagy, akkor szajkózd csak nyugodtan, de a BigBrother/ValóVilág nézőket, Blikk olvasókat ezentúl akkor tessék jobban megbecsülni, mert ez a szint nekik szól.
Arról az apróságról már nem beszélek, hogy egyelőre itten a K&H Eq. egy brókeréről és annak ügyleteiről van szó. Ez a "rosszhírű brókercég"-ezés nem valami ízléses, rávetíteni ezt még az anyabankra is még kevésbé az, kiterjeszteni az ügyfelekre, szerződéssel bírókra pedig nagyon gusztustalan, nem csoda, ha (prosztó módon) az MSZP is rögvest elrohan az adatturkálóba, akik láthatólag sietnek minden hatékonynak gondolt fideszturhát egyből magukrakenni.
Ha - ahogy Rogán állítja - az MSZP egyes képviselői fülig sárosak és benne vannak, továbbá ők vannak kormányon, akkor olyan sok magyarázat nincs rá, hogy miért mégis Áderhez szaladt a megtévedt gyermek...
A Fidesz és Rogán előre próbált menekülni. Ádert megkereste a bróker "politikai védelemért"...persze, hogyne. Ahogy Hofi mondaná: te meg etesd azt a rongyszemű édes jó anyádat, de ne engem... Szerintem simán megzsarolta, hogy köpni fog, ezért a fiúk gyorsan leporolták a szavazatújraszámlálásnál alkalmazott taktikát: tessék bizonyítani, hogy nem történt semmi!
Ezt Deutsch (óh Dajcstomi drága! :-))) nyilatkozata színezi, aki az MSZP pontosan ugyanolyan gyermeteg vádaskodásaira kb. úgy reagált, mint a topicnyitóban én, csak nem Rogánnak címezte, hanem Gy. Németh Erzsébetnek.
Eltévesztette a címzettet.
A Fidesz úgy fog járni, mint az ügynöküggyel: a fejére visszahullik és megint felrakhatják a védősisakot.