Keresés

Részletes keresés

h3o Creative Commons License 2003.07.12 0 0 4
Van egy régi uefa-kupa topic (aranysárga banner)ott már kidühöngtem magam:(
der Budapester Creative Commons License 2003.07.12 0 0 3
Majd az lesz a következô h ide is 3 körös selejtezôt kell játszanunk, aztán viszlát európa...
der Budapester Creative Commons License 2003.07.12 0 0 2
Így van!

Lehet hogy több meccset játszunk "nagy" csapatokkal, de ez is csak a pénzéhes menedzserek érdeke!
Ebbôl a kupából is ki fogják nyomni a kis csapatokat, úgy mint a bl-bôl. Most tették meg ehhez az elsô lépést.

Vissza a régi kupa-rendszert! Mocskos uefa!!

Előzmény: viktor- (1)
viktor- Creative Commons License 2003.07.12 0 0 1
Gyűlölöm ezt a szar kuparendszert. Nem érdekelnek a csoportmeccsek, a régi kupákat akarom, bár tudom, hogy ez ma már sajnos csak utópia.

Mocskos UEFA! Mocskos modern foci!

FRANKEE Creative Commons License 2003.07.11 0 0 0
Szerintem ezzel nem basszák el, hanem jobb lesz a kis csapatoknak, így az összes magyar csapatnak. Talán mi is odaérhetünk az első fordulóba, és akkor 4(!!) nemzetközi mérközésre is lesz lehetőségünk! Örülök ennek a sansznak, talán jobb is lesz ez nekünk, mint a BL, ahol 0 esélyünk van!
Előzmény: der Budapester (-)
der Budapester Creative Commons License 2003.07.11 0 0 topiknyitó
Tegnap döntött az uefa hogy 2004tôl csoportmerkôzések lesznek az uefa kupában!

Most már tényleg elegem van a fasz uefa-ból, tönkretették a bl-t, most az uefa kupát is elb@sszák!!

uefa.com:

"Ab 2004/05 wird im UEFA-Pokal eine erste Knockout-Runde ausgetragen, an der 80 Klubs teilnehmen. Im Anschluss folgt eine Gruppenphase, in der die 40 Qualifikanten in acht Gruppen zu je fünf Mannschaften eingeteilt werden. Danach bleiben 24 Teams übrig, die durch acht weitere Teilnehmer aus der UEFA Champions League komplettiert werden, bevor dann die letzte Knockout-Phase beginnt, in der die 32 Klubs um ein Weiterkommen kämpfen."

MOCSKOS UEFA!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!