Jé, itt kimoderálták azt, amire reagáltam, és most úgy néz ki, mintha nekem lenne ilyen mocskos a szám...
Kedves Moderátor! Ha már belenyúlkál a dolgokba, akkor ne végezzen félmunkát, és az irmagját is irtsa ki az ilyen beszédnek: tehát az én csúnyaságaimat is!!!
Atyaisten, meddig nem jutsz e?! Mi köze ennek a topicnak az általad felsorolt nyikhajokhoz?
Én egy konkrét eset konkrét tanulságai ügyében tudakoznám mások véleményét, te meg nekiállsaz összevisssza példálózni ide nem tartozó dolgokkal.
És mit számit ez ügyben, hogy biológiai ikrek-e?
A kérdés, hogy szellemileg-politikailag azok-e, avagy sem, és hogyan, miért jöhetett össze a két egy családnéven, de két hangnemben előadott tiráda?
Probatbicol
Nem hallgattál rám,nem olvasol Marcus Auréliust,mert únod, kérlek próbálkozzál Spenglerrel vagy Claude Léwy Straussal, csak ne írjál. Mert az írás nagyon rosszul áll neked.Még a végén azt hiszem,hogy fizetett provokátor vagy, esetleg sértett nyugdíjas 1960- ból.
Csak a tényszerűség kedvéért: Bencsik András és Bencsik Gábor nem ikrek.
Az ideges baloldalinak pedig annyit, hogy szent igaz, érdemesebb lenne az álinterjút közlő, közvagyonból magántulajdont gründoló Majszter Ákossal vagy a magát Népszabadságnak nevező, de fejlécén a Szabad Nép évfolyamszámát viselő nyomdai termékben meghamisított Haider-interjút közlő Szászi Júliával foglalkozni.
Esetleg az orvvadász Juszttal.
Vagy a Washington Postot a New York Times-szal összekeverő Bolgárral.
Érted...
Ki beszél itt bajról? Én pusztán értékelő reakciókra lettem volna kiváncsi a két furcsa pályájú iker ujbóli - számos találgatási lehetőségre alkalmat adó - kollaborációja kapcsán.
Aki kezébe vette a múlt heti Demokratát (bocsánat)érdekes jelenségre figyelhetett fel: az élen - szokás szerint Bencsik András (volt Népszab pártrovat-üdvöske) főszrekesztő izgatta szokás szerint magát és a kisérdeműt. (Még a hídi dzsembori előtt eleve eléggé felfokozott állapotban.) Néhány oldallal később ismét egy (ezúttal meghökkentő Bencsik-opusz, amiről csak hosszas szemlélődés után kiderülhet, hogy ezt egy másik Bencsik, a fent nevezett személy ikertestvére, a volt MUOSz-főnök, a politikailag furcsa könyvek kiadása okán szalonképtelenné lett Gábor követte el. E szösszenetben az egyébként kulturált hangnemben (innen az első meglepetés) megszólaló egyik Bencsik azon elmélkedik, hogy a jobboldalnak ki kell vetnie magából az extrém uszítókat, mert azok csak ártanak a "mozgalomnak", és elriasztják a normalitásukat még viszonylag megörző szavazókat.
Csak tudnám, hogy ezek után kire gondolt?
Vagy miért ebben a formában, és miért nem szűk családi körben beszélték meg az e tárgyban megbeszélendőket? Esteleg miért nem szólalt meg a megszólított - ha egyáltalán magára értette a leírtakat?
Netán egy új Orbán-fordulat és ennek nyomán egy érdekes családi szereposztás előkészületének tanúi lehetünk?