Keresés

Részletes keresés

Tcím Creative Commons License 2010.08.08 0 0 1057
A hüvelygomba nem barát, de nem is ellenség, mindenki által birtokolható, azaz demokratikus.
Előzmény: Z757 (1039)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.29 0 0 1056
Száz évig a kutya sem emlegette szegény eccerü kareszt,

beszélsz megint hülyeséget!

éppen az Orbán I. kormáy alatt tárták fel a sírját 2001-ben!

His tomb was revealed in 2001 by sociologist Judit Takács (see the link below) who made extensive research on his life
Előzmény: Törölt nick (1055)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.29 0 0 1054
Petőfi barátja is meleg volt

http://index.hu/belfold/2010/07/29/petofi_baratja_is_meleg_volt/

2010. július 29., csütörtök 19:19 | Frissítve: 1 órája

Kertbeny Károly XIX. századi író-műfordító síremlékét a napokban gyalázták meg fővárosi hungaristák. Bár nincs rá egyértelmű bizonyíték, naplóbejegyzései alapján gyanítható, hogy a márciusi ifjak közeli barátja, a homoszexualitás szót megalkotó, és a melegek jogaikért harcoló egykori kritikus maga is meleg volt. Ám rövid élete során sokkal többet tett annál, mint hogy egyszerűen beszoríthatnánk a homoszexuálisok skatulyájába.
sensei47 Creative Commons License 2009.08.31 0 0 1053
"Na de majd följön a szadesz 2010-ben, mint a talajvíz."

Maximum a Gizella utcában a pincében...
Előzmény: Pávek úr (1042)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.08.31 0 0 1052
Lesz itt meg Bayernek baja a nagykovetek utan :-))

Schmitt: A Fidesz tartaléka a polgári körök
2009. augusztus 27. 19:25
MNO - FMM

Schmitt Pál szerint van még teendő bőven, azonban a Fidesznek van tartaléka, mégpedig a polgári körök. A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a júniusi EP-választás viszonylag alacsony részvételi adataira utalva mondta ezt a budapesti Polgárok Háza fennállásának ötödik évfordulója alkalmából tartott csütörtöki ünnepségen.
Pávek úr Creative Commons License 2008.11.02 0 0 1051
geszthi Creative Commons License 2008.11.02 0 0 1050
Bravo es a modik meg tamogatjak is ezeket a homofobokat!

Csodas...
Előzmény: geszthi (1049)
geszthi Creative Commons License 2008.11.02 0 0 1049
egyesek szerint aki meleg nem lehet magyar... elkepeszto
Előzmény: geszthi (1043)
JPBemondó Creative Commons License 2008.06.22 0 0 1048

"Hunnia serege megvédi "

Az volt az a 150 árpicsíkos tojásdobáló tavaly a körúton?

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.22 0 0 1045
1070 találat 1/4 másodperc alatt :(
Előzmény: geszthi (1044)
geszthi Creative Commons License 2008.06.22 0 0 1044
jaj mi lesz itt egymaskozt?!

"Budaházy-Toroczkai: Hunnia serege megvédi a magyarok fővárosát!

Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színű külföldi aberráltak erőszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra. Ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy a magyar fővárost mi magunk fogjuk megvédeni. Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védők közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekből, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután Budapestre az Oktogonhoz! A kiállás erkölcsi kötelességünk.

2008. július 5-én meg kell védenünk Magyarország becsületét!

Július első napjait választották a világ jelenlegi urai Magyarország legújabb megalázására.

A szabadkőművesség legnagyobb ünnepnapján, az amerikai Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának évfordulóján, július 4-én érkezik végállomására, Budapestre az Európán átvonuló agresszív, degenerált idegenekből álló pederaszta-karaván, a Rainbow Rampage, hogy napokon át a buzeranciát ünnepelje a mi fővárosunkban. Július 5-én 16 órától a minden alapvető tradicionális erkölcsi értéket lábbal tipró homokos söpredék magamutogató nyilvános felvonulást és utcabált szervez, hirdetve ezzel Magyarország aberráltak és idegenek általi megszállását.
Előzmény: geszthi (1043)
geszthi Creative Commons License 2007.07.08 0 0 1043
Pávek úr Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1042
Bizony, azok jól jöttek volna (00rbán)nak.

Na de majd följön a szadesz 2010-ben, mint a talajvíz.
Előzmény: AradiGábor (1034)
hamis matisse Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1041
korrekt:-))
Előzmény: geszthi (1038)
Z757 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1039
Tisztázni kellene a viszonyt a Hüvelygombaellenes Polgári Körhöz, hogy
barát vagy ellenség. Éljen a hüvelygomba!
geszthi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 1038
lam lam!!!
tothpety Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1037

Talán még a meleg házasságot is "megadná"? Talán annak is a híve lenne egészen április 23-ig, de április 24-től már hallani se akarna róla. Ahogy április 23-ig igen nagy híve lesz a 4-es metrónak és a többi budapesti fejlesztésnek is.

Amúgy meg biztosan nagyon nehezen jönne ki, ha keblére ölelné a melegeket. Gondoljatok csak bele, hogy mit szólna hozzá a sok valódi jobbos, azaz a MIÉP-től, MDF-től meg keresztényektől elszipkázott szavazópolgár...!

Előzmény: JPBemondó (1036)
JPBemondó Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1036

Pedig most kirántaná viktorkát a bajból pár százaléknyi meleg szavazat.

Nem kétlem, hogy készséggel meg is ígérne érte bármit...

Előzmény: AradiGábor (1034)
geszthi Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1035
Azert, hogy a MHirlap jobboldali tulajdonosanak ez jusson az eszebe EZEN cimlap miatt az kisse kinos nem?!

AradiGábor Creative Commons License 2005.03.11 0 0 1034

Csak jelzem: Már egy éve megszüntünk, mert az "második erő" levegőnek vett minket mintha "leprások" lettünk volna. Ezek után mi sem toltuk tovább a "közös" (?) szekeret!

Orbán a Semjén-féle kirohanás megvédésével MINKET (és az eddig jobboldaliként szavazó melegeket) VÉGLEG elfelejthet. Lehet, hogy nem vagyunk sokan, de az is megeshet, hogy pont a mi szavazataink kellenének majd 2006-ban. Akik Rocco Buttiglione nyomdokait követik, az EU-ban sem kívánatosak... Mint ahogy mi sem vagyunk azok az álkeresztény jobboldali pártban!

Krokodilvarjú Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1033
Nem. Csak úgy érdekel a nagypolitika.
Előzmény: Törölt nick (1030)
zorki Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1032

Nem tudom, lehet. Sokkal nyugodtabb lennék ha ilyet meg se merne kockáztatni (Semjén megvédése), mert sajátjai lépnének a lábujjára mérgükben.

Előzmény: Törölt nick (1028)
JPBemondó Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1031

Szerintem 150 000.

Előzmény: Törölt nick (1028)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1030
személyes érintettségből érdekel?....
Előzmény: Krokodilvarjú (1027)
malaclopo Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1029
a klérus minden tagja eddig is orbán körös vót; most miattuk nyúlta le orbán a hazafias népfront nevet, khogy újra a kedélyes, akolmelegben érezzék magukat4 gyulai már megmondta a tutti frankót, kérjenek tőlük bocsánatot, akikat nem szerveztek be; ha pedig maradt volna valaki, akiről nem súgtak volna be, az biztosan nem volt figyelemre érdemes
Előzmény: Krokodilvarjú (1027)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1027
Ebbe a Polgári karikába jelentkeznetnek besúgó pedofil papok is, vagy nekik külön van polgári izéjük?
geszthi Creative Commons License 2005.03.10 0 0 1026
Orban Viktor úgy véli: ha a homoszexuálisok „úgy látják, hogy képviselni kell az érdekeiket, akkor majd nyilván meg fogják tenni...,

...es el fogja Hende oket hajtani a francba.
AradiGábor Creative Commons License 2004.07.20 0 0 1025

Nem kívánok részletesen válaszolni egy ilyen világhíres "professzornak", aki annyira odavan magától. Csak néhány tény...

1.

Nem vagyok látens heteró, ez bebizonyosodott... amikor 4 hónapig kíváncsiságból egy lánnyal éltem. A dolog nem sikerült, mert nem éreztem vonzalmat szexuálisan. Ennyi... De én legalább megpróbáltam AZT is.

2.

Nagyon jól ismerem a jobboldalt és a jobboldal emblematikus figuráit. Az összes barátom arra az oldalra szavaz... Nem olyan régen még én is... Sőt, nagyon is katív voltam! Mégis... Hatalmasat csalódtam bennük politikalilag, és soha többé nem fogom tolni a szekerüket. Igaz, a baloldalét sem!

Mivel évekig a jobboldaliak társaságát "élveztem", belülről ismerem a gondolatvilágukat, és az okokat... Tudom, mi szokott menni az asztali társalgások, borozgatások alkalmával... Ismerem a népi gyülölködés minden "csínját-bínját", melyet előszeretettel alkalmaztak, s ettől kezdett felfordulni a gyomrom. (A baloldalról most inkább nem beszélnék, mert az is megér egy "misét")...

További jó harci kedvet és sok buzi gyereket!!

Előzmény: Qohelet Ecclesiastes (1023)
JPBemondó Creative Commons License 2004.07.17 0 0 1024

"én is pszeudo-náci vagyok "

kripto-, kedves, kripto.

Előzmény: Qohelet Ecclesiastes (1019)
Qohelet Ecclesiastes Creative Commons License 2004.07.17 0 0 1023

Ha elég nagy a családom, akkor matematikailag lehetséges. De nem olyan nagy.

Nem te döntöd el, hogy a szóhasználatom mit sugall.

Elkezdk kutatni és ha nem találok, akkor el kell hinnem, hogy az illető - majd tetszőlegesen rábökök - jól elnyomja magában. Nem lehet, hogy te látens hetero vagy, csak elnyomod magadban? :)

Mit szólnék? Attól még a gyermekem marad. Csak a te beteges és frusztrált agyadban fordulnak elő olyan asszociációk, hogy aki nem szereti a homokosságot, az ki is akarja a homokosokat rekeszteni. Az még véletlenül sem jutott eszedbe, hogy itt nem a homokosokról, hanem a homokosságról van szó. Nem juthatott eszede, hiszen azt sulykolják éjjel-nappal, hogy a homokosságot ellenzők mind iyenek. Mások nem is lehetnek. Nekik bekészítve az SS-egyenruha, neked meg a bőrönd a rózsaszín háromszöggel. Ó, te nagyon egyszerű lélek! :(

Téged is irritál a heterók nyalkodása? Engem is. És ha lehetne, tennék is ellene.

Egyház=jobboldal=nácizmus=AradiGábor ma rosszul aludt és frusztrált. Igazából azt akartam írni, hogy hazudsz, de mivel tudom, hogy nem vennéd a fáradságot, hogy értelmezd a leírt szöveget, maradtam ennél a szelídebb verziónál.

Milyen egyházakat vádolsz? Miért? Mik/kik azok a jobboldaliak? Honnan tudod? Megkérdezted őket, vagy távdiagnózist állítottál fel?

Polgárjogi mozgalom nemes céljai? Hehehe! :)

Szia! Máskor aludd ki jobban magadd és ne engedd a frusztráltságodat ennyire garázdálkodni! :)

Előzmény: AradiGábor (1020)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!