2010. július 29., csütörtök 19:19 | Frissítve: 1 órája
Kertbeny Károly XIX. századi író-műfordító síremlékét a napokban gyalázták meg fővárosi hungaristák. Bár nincs rá egyértelmű bizonyíték, naplóbejegyzései alapján gyanítható, hogy a márciusi ifjak közeli barátja, a homoszexualitás szót megalkotó, és a melegek jogaikért harcoló egykori kritikus maga is meleg volt. Ám rövid élete során sokkal többet tett annál, mint hogy egyszerűen beszoríthatnánk a homoszexuálisok skatulyájába.
Lesz itt meg Bayernek baja a nagykovetek utan :-))
Schmitt: A Fidesz tartaléka a polgári körök 2009. augusztus 27. 19:25 MNO - FMM
Schmitt Pál szerint van még teendő bőven, azonban a Fidesznek van tartaléka, mégpedig a polgári körök. A Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a júniusi EP-választás viszonylag alacsony részvételi adataira utalva mondta ezt a budapesti Polgárok Háza fennállásának ötödik évfordulója alkalmából tartott csütörtöki ünnepségen.
"Budaházy-Toroczkai: Hunnia serege megvédi a magyarok fővárosát!
Nem hagyjuk, hogy ilyen-olyan színű külföldi aberráltak erőszakolják rá a maguk idegen és beteg világát Magyarországra. Ezúton nyilvánosan üzenjük, hogy a magyar fővárost mi magunk fogjuk megvédeni. Szükség van minden magyar hazafira! Állj Te is a védők közé, vagy alakítsatok saját szervezetetekből, csoportjaitokból védelmi csapatokat, s jöjjetek július 5-én délután Budapestre az Oktogonhoz! A kiállás erkölcsi kötelességünk.
2008. július 5-én meg kell védenünk Magyarország becsületét!
Július első napjait választották a világ jelenlegi urai Magyarország legújabb megalázására.
A szabadkőművesség legnagyobb ünnepnapján, az amerikai Függetlenségi Nyilatkozat aláírásának évfordulóján, július 4-én érkezik végállomására, Budapestre az Európán átvonuló agresszív, degenerált idegenekből álló pederaszta-karaván, a Rainbow Rampage, hogy napokon át a buzeranciát ünnepelje a mi fővárosunkban. Július 5-én 16 órától a minden alapvető tradicionális erkölcsi értéket lábbal tipró homokos söpredék magamutogató nyilvános felvonulást és utcabált szervez, hirdetve ezzel Magyarország aberráltak és idegenek általi megszállását.
Talán még a meleg házasságot is "megadná"? Talán annak is a híve lenne egészen április 23-ig, de április 24-től már hallani se akarna róla. Ahogy április 23-ig igen nagy híve lesz a 4-es metrónak és a többi budapesti fejlesztésnek is.
Amúgy meg biztosan nagyon nehezen jönne ki, ha keblére ölelné a melegeket. Gondoljatok csak bele, hogy mit szólna hozzá a sok valódi jobbos, azaz a MIÉP-től, MDF-től meg keresztényektől elszipkázott szavazópolgár...!
Csak jelzem: Már egy éve megszüntünk, mert az "második erő" levegőnek vett minket mintha "leprások" lettünk volna. Ezek után mi sem toltuk tovább a "közös" (?) szekeret!
Orbán a Semjén-féle kirohanás megvédésével MINKET (és az eddig jobboldaliként szavazó melegeket) VÉGLEG elfelejthet. Lehet, hogy nem vagyunk sokan, de az is megeshet, hogy pont a mi szavazataink kellenének majd 2006-ban. Akik Rocco Buttiglione nyomdokait követik, az EU-ban sem kívánatosak... Mint ahogy mi sem vagyunk azok az álkeresztény jobboldali pártban!
a klérus minden tagja eddig is orbán körös vót; most miattuk nyúlta le orbán a hazafias népfront nevet, khogy újra a kedélyes, akolmelegben érezzék magukat4 gyulai már megmondta a tutti frankót, kérjenek tőlük bocsánatot, akikat nem szerveztek be; ha pedig maradt volna valaki, akiről nem súgtak volna be, az biztosan nem volt figyelemre érdemes
Nem kívánok részletesen válaszolni egy ilyen világhíres "professzornak", aki annyira odavan magától. Csak néhány tény...
1.
Nem vagyok látens heteró, ez bebizonyosodott... amikor 4 hónapig kíváncsiságból egy lánnyal éltem. A dolog nem sikerült, mert nem éreztem vonzalmat szexuálisan. Ennyi... De én legalább megpróbáltam AZT is.
2.
Nagyon jól ismerem a jobboldalt és a jobboldal emblematikus figuráit. Az összes barátom arra az oldalra szavaz... Nem olyan régen még én is... Sőt, nagyon is katív voltam! Mégis... Hatalmasat csalódtam bennük politikalilag, és soha többé nem fogom tolni a szekerüket. Igaz, a baloldalét sem!
Mivel évekig a jobboldaliak társaságát "élveztem", belülről ismerem a gondolatvilágukat, és az okokat... Tudom, mi szokott menni az asztali társalgások, borozgatások alkalmával... Ismerem a népi gyülölködés minden "csínját-bínját", melyet előszeretettel alkalmaztak, s ettől kezdett felfordulni a gyomrom. (A baloldalról most inkább nem beszélnék, mert az is megér egy "misét")...
Ha elég nagy a családom, akkor matematikailag lehetséges. De nem olyan nagy.
Nem te döntöd el, hogy a szóhasználatom mit sugall.
Elkezdk kutatni és ha nem találok, akkor el kell hinnem, hogy az illető - majd tetszőlegesen rábökök - jól elnyomja magában. Nem lehet, hogy te látens hetero vagy, csak elnyomod magadban? :)
Mit szólnék? Attól még a gyermekem marad. Csak a te beteges és frusztrált agyadban fordulnak elő olyan asszociációk, hogy aki nem szereti a homokosságot, az ki is akarja a homokosokat rekeszteni. Az még véletlenül sem jutott eszedbe, hogy itt nem a homokosokról, hanem a homokosságról van szó. Nem juthatott eszede, hiszen azt sulykolják éjjel-nappal, hogy a homokosságot ellenzők mind iyenek. Mások nem is lehetnek. Nekik bekészítve az SS-egyenruha, neked meg a bőrönd a rózsaszín háromszöggel. Ó, te nagyon egyszerű lélek! :(
Téged is irritál a heterók nyalkodása? Engem is. És ha lehetne, tennék is ellene.
Egyház=jobboldal=nácizmus=AradiGábor ma rosszul aludt és frusztrált. Igazából azt akartam írni, hogy hazudsz, de mivel tudom, hogy nem vennéd a fáradságot, hogy értelmezd a leírt szöveget, maradtam ennél a szelídebb verziónál.
Milyen egyházakat vádolsz? Miért? Mik/kik azok a jobboldaliak? Honnan tudod? Megkérdezted őket, vagy távdiagnózist állítottál fel?
Polgárjogi mozgalom nemes céljai? Hehehe! :)
Szia! Máskor aludd ki jobban magadd és ne engedd a frusztráltságodat ennyire garázdálkodni! :)