Nagyon nehéz megtalálni a megfelelő első cipőt. Én lejártam a lábamat a városban mire tudtam választani. Gagyit nem akartam. Végül olyan gyerekcipő boltot ajánlott egy anyuka, ahol segítettek a próbában. És milyen jó hogy hallgattam rájuk, tuti rosszat választottam volna. https://www.szazlabugyerekcipo.hu/elso-lepes-cipo
Nekem is rémálom a gyerekekkel vásárolni. Ha tudok elmegyek velük gyerekcipő boltba. Ott van egy terepasztal és lekötik magukat, az eladók rendesek és elmondják mire kell figyelni. Ja és csak prémium márkákat tartanak, borsos az áruk, de megéri, van amelyik több gyereket is kibír. Webáruházban is lehet rendelni. www.szazlabugyerekcipo.hu
Sziasztok! Figyelmetekbe ajánlom az Angyali Cipők gyerekcipő webáruházat.
Azt állítják, csak olyan cipőket árulnak, amiket saját gyerekeik lábára is nyugodt szívvel ráadnának.
Prémium márkákkal foglalkoznak, köztük Primigi, SuperFit és Tommy Hilfiger modellekkel.
A honlapjuk látványos ( https://angyalicipok.hu), a kínálatuk széles, és sokszor náluk még akkor is meg lehet találni a szezonális modelleket, ha máshol már csak maximum mérethiányosan.
Van egy boltjuk Budakeszin (Fő tér 3.), ha személyes tanácsadásra is vágyik valaki, érdemes meglátogatni őket. Úgy hirdetik, hogy gyerekbarát gyerekcipőbolt. :)
Nézzétek meg a www.cipodoboz.hu oldalát. Remek kis cipőket találhattok fiúknak, lányoknak egyaránt. Kínálatuk széles, áraik is kiválóak, csak úgy mint a cipőik minősége.
Sziasztok! Mi DD step cipőt használunk. Elég sok helyen lehet kapni, de kész rémálom a gyerkőccel nekiindulni és próbálgatni. Általában neten rendelem neki a cipőket innen: http://ddsteponline.hu/
Ünnepek előtt választottam egy cipőt a supykids honlapján, és nem hogy nagyon jó minőségű cipőt kaptam a gyerekem részére, hanem megleptek egy 1000 ft kedvezményes kuponnal, amelyt bármikot felhasználhatom dec.31-ig, bármennyi vásárlásnál. így szerintem tudom, hol fogok karácsonyra vasarolniÍ:)))
Én nem ajánlok hanem lebeszélek mindenkit a Corvin áruházban a Blahánál lévő cipőboltban történő vásárlásról. Vettem egy cipőt a gyereknek 2 hónapon belül kívűl belül elszakadt az eladó szerint túlhordta én nem értem hogy lehet egy cipőt túlhordani ami mindennapi használatra van tervezve, de ő állította, hogy ez a túlhordás következménye akkor kértem hogy hozza panaszkönyvet és a főnökét akkor persze rögtön kifizette de közben azt éreztette, hogy az én gyerekem egy nem normális mert hordja a cipőjét elképesztő, hogy milyen embereket alkalmaznak.
Nálunk is folyamatos a böngészés, melyik lenne a legjobb, nemcsak minőségben, hanem árban is. Az interneten bukkantam rá a supykids cipőkre, és az áraik is nagyon jók. www.supykids.hu itt meg tudod nézni.
Köszönöm véleményét. Megnéztük a boltot Budakeszin, és vettünk is egy kis aranyos cipőcskét! Reméljük beválik, mert első ránézésre nagyon tetszik ez a supykids gyerekcipő. A boltos hölgy is nagyon segítőkész volt, mert nem nagyon tudtuk, hogy milyet is vegyünk!?...
Mi csak supy cipőt veszünk a gyereknek. Az óvodában ajánlották, én interneten keresztül rendeltem, a mérettáblázat alapján jól beazonosítható a megfelelő méret. Az újabb modellek pedig már különösen divatosak is. Csak ajánlani tudom.
Nálunk a gyereknek enyhe lúdtalpa van és a supykids gyerekcipőt ajánlották vásárlásra. Van valakinek tapasztalata erről a cipőről? A honlapjuk alapján elég jó lehet. De ha csak nem kell, nem autóznék Budakeszire. www.supykids.hu
Egy korábbi, 2008-as hsz szerint még nem kaphatók az országban Clarks babacipők. A kérdésem az, hogy ez még mindig így van? Vagy valahol kaphatóak már, csak én voltam ügyetlen? "Elég sok" bolt forgalmaz már Clarksokat, de akárhogy keresem, first step cipőket semelyikben sem találok. (Mármint így neten keresztül.)
Olyan Softy cipőt valóban ne vegyetek, aminek az orr résznél még nem egy rétegből áll a talpa, mert már nem is gyártják ezt a típust és a volt forgalmazó cég - Softy Marketing Kft. - csak javítást, vagy pénzvisszafizetést tud vállalni, ha gond van a lábbelikkel! Vagyis cserét nem is lehet igényelni!
A vásárlók visszajelzései alapján továbbfejlesztett Softy, melynek ENQUIST az új márkaneve az üzletekben már kapható (ld. honlap) és természetesen van rá garancia!
Asso-t én itt szoktam venni: http://peterscipok.hu/ Egyébként itt a topikon ajánlotta valaki ezt a boltot régebben. Hogy harántemelős-e: nem tudom. Nem teljesen sima a talpa belül, de nem is annyira emelt, mint pl. a Siesta.
Köszönöm mindkettőtök véleményét, ha a fiam is járni kezd, megnézem ezeket is. Csak mégegy kérdés, Asso-t milyen boltokban lehet keresni, ill. harántemelős-e (mert emelőst egy darabig még nem akarok rájuk adni)?
Én szívesen ajánlom neked a salus cipőket is. Emeltebb a szára, nagyobb a kérge, mint a többi cipőnek, így jobban tartja a bokát. Nincs benne talpbetét, teljesen sima belül, így tornáztatja a talpat, hogy rendesen kifejlődjön a talpboltozat. Ez sem a divatcipő kategória, nem láttam még pillangóst, meg katicabogarasat, viszont szép, könnyű feladni a gyerekre és szvsz nem is drága... 4000-8000,- Ft között mozog, attól függ, hogy szandál vagy bundás téli bakancs.
Nézd meg akkor pl. az Asso cipőket. Mostanában vettem szandálokat 4-5 ezerért, ill. bélelt bakancsot - féláron - 5 ezerért. Tiszta bőr, jól tartja a bokát, és jól bírja a strapát. Szerintem csinosak is. (Nem az az édibédi stílus, hanem olyan cipőkinézetű.)
Lehet, hogy nagyon jó cipőmárka, valószínűleg alkalmam nem lesz megismerni, bár ügyelni szándékozom arra milyen cipőt vegyek az ikreimnek. A friss totyogó lányomnak pl. megvettem féláron az elefanten free-t, de évente nem tudom hányszor 20 ezres cipőre nincs pénzünk, hitelből vásárolni, sem mlm-ezni nincs kedvem. Lehet venni rosszindulatnak is akár, de szerintem ez a topic nem a reklámról szólna elvileg (amúgy megfizethető árú cipőkről alkotott véleményekre lettem volna kíváncsi, azért néztem ide be).
Jaj! Ne már! Ez + annyira rosszindulatú volt. Egy gondos szülő, gyermekének nem csak a lelki és a szellemi fejlődését felügyeli, hanem a testit is, ahhoz pedig szorosan hozzátartozik az is, hogy milyen lábbelit húz a lábára. Szemmel tartja a testtartását, a járásképét és a talp fejlődését. Ha valamit nem talál jónak, akkor azt korrigálja, azokat a problémákat, amik kialakulhatnak igyekszik megelőzni. A Softy ezekre lehet megoldás.
Hát ez tényleg csak nagyon enyhén reklámízű 1 db hozzászólással az összfórumon :) Főleg, hogy megnéztem a softy honlapot, mi ez a nagy csoda, és a törzsvásárlói klub semmi más, mint egy MLM-rendszer.
Egy átlagos modell 200-230 Euro között van. Szóval kb. ugyanaz a nagyságrend mint itthon, viszont ott már 2,5 éve is lehetett akciósan vásárolni a kifutó modelleket, míg itthon... De a honlapon minden szükséges információt meg lehet találni.
Azt ugyan nem tudom, hogy Ausztriában mennyibe kerül az MBT cipő, de az EBay-en most akár 15.000,- Ft ért is lehet kapni újat a szállítási költség kb.3000,- Ft Magyarországra. Én innét rendeltem Angliából. Igy az 50.000,- Ft-os cipő 18.000,- Ft ba kerül.