Látom nem nagyon el ez az oldal már, de én még mindig bízok, hogy valaki megkeres egy használható kanapé vagy francia ágy ügyben, amit az alberletunkben szeretnénk! Kérem ha lecseréli akkor jelképes összegért is elfogadjuk, a 14. Kerületben lakunk!
Én egy egyszerű, ággyá alakítható kanapét ajánlanék fel: Öt éve naponta használjuk. A napi nyitogatás kicsit már megviselte, de hozzáértő ember valószínűleg rendbe tudja hozni. Ülőbútornak, illetve pót fekvőhelynek azonban így is tökéletes. Most új lakásba költözünk, oda nem fér be, de kidobni sajnálom. Ha valakinek kell, a nov.5-ei héten ingyen elviheti (Budapest VII.kerületből). Érdeklődő hiányában sajnos a kukában végzi, mert a lakást ki kell ürítenem :(
Na, itt vannak a képek, a minőségért és a fényviszonyokért elnézést, külcsöngép, és örültem, h be tudom kapcsolni. :) A színe a harmadik képen hasonlít a legjobban az eredetire.
Nálunk is új gazdást keres egy jól megtermett sarokgarnitúra fotellel, ajándékba adjuk.
A sarokgarnitúra rövidebb részén két ülőhely, a hosszabbon három, plusz egy sarokrész, vagyis három részből áll, ami az elszállításnál lehet érdekes. Na meg az is, hogy a nyolcadikról kellene kiszabadítani, liftbe nem fér, legalább két erős pasi kell hozzá... :) A fotel is termetes.
Bordó textil kárpitos, cca. 140X180-as ágynak nyitható, és a rövidebb rész alatt van egy nagy ágyneműtartó. A fotel, a garnitúra rövidebb része és a sarokrész háta is bordó szövetkárpitos, a hosszabb rész háta nem, szóval egyedül annak kell a háta mögé fal.
15 éves, és az idő nem múlt el nyomtalanul, a kárpit sajna kezdi megadni magát, több helyen foszlik, de ha valaki ügyeskezű varrna rá huzatot, szvsz tökéletes lenne. A rugóit két éve cseréltettük, az okés. A fotel nem foszlik.
Három héten belül kellene elvinni, akkorra ígérik az újat. Akkor is egyeztetés alapján, hogy ne sokáig kelljen a földről tévéznünk. :)
Majd csinálok mindjárt képet (az egészról meg a hibákról is), csak lepakolom a gyerekeket meg a kisautókat. :)
Akit érdekel, küldjön mailt a macskamati@torzsasztal.hu címre, nem tenném itt publikussá a mobilszámomat, majd privátban elküldöm.
Sajnos még mindig nem érkezett meg az emil. Pedig már várom. A kanapé Budapesten van. Mikor tudnál eljönni érte??? A személyesebb dolgokat majd mailba, ha megérkezik.
Hasonló dolog miatt irok én is, mi is ingyen odaadjuk az ülőgarnituránkat.
Ez 3 személyes 2 személyes ágynak kinyitható. A huzatán van a varrásnál sérülés, és kicsit már koszos is...de ingyen viheti bárki:)))
Ok, felhívtam a telefonszámot, megbeszéltük (női hang volt otthon) Holnap estefelé elmegyek megnézem, ha tetszik, elhozom.
Most tele van a kocsim homokkal, mésszel meg cementtel, azt még ki kell pakolnom (föl az 5. emeletre) meg a tetőcsomagtartót is fel kell tennem.
Szóval holnap este. Ha addig valaki elviszi, akkor adjátok oda neki, mert az a biztos. (Lehet, hogy nekem nem tetszik, szóval értelemszerűen)
Ha viszont elvitték, akkor feltétlen hívjatok fel. Női hangnak megadtam a telefonszámomat.
Amikor mi voltunk ilyen helyzetben felhivtuk az egyik segelyszervezetet (talan a Voroskereszt volt, de nem biztos).
Nagyon orultek a felajanlasnak, masnap jottek is erte, es elvittek a cuccot.