Keresés

Részletes keresés

palika95 Creative Commons License 2009.02.26 0 0 44
lehet mi is bevezetjük majdé!
BadeJuve Creative Commons License 2004.06.19 0 0 43
Ezt Szieben szájába:
http://dickcream.com/spin/
A zene is überlol!:D
VIOLA_ Creative Commons License 2004.05.30 0 0 41
Arra fény derült már valaki elôtt, végtére kiknek szól a T-Mobile-os buli, vajh' a gyakorlatban hogyan lehet ezt a kedvezményt igénybe venni? Mert bár azt pozitívumnak, egyfajta odafigyelésnek venném, hogyha ez a bejelentés annyit tenne, hogy a meglévô kártyáját lobogtatva feltölthetné vele az ember a sajnos, idôtlen idôk óta egyirányú kommunikációra szorult készülékét, netán valamelyest a korral is próbálna haladni a Liga legújabb névszponzora segítségével - nem mellékesen a kártya körüli ismert és eleinte tapasztalt huzavonákat ez bizonyára sokunkkal feledtetné -, attól tartok, el van rejtve itt valami /például új telcsi vásárlása mint feltétel/ a büszkén hirdetett 60% mögé.
der Budapester Creative Commons License 2004.02.16 0 0 40
eddig tetszik a dolog...
doktormacko Creative Commons License 2004.01.17 0 0 39
baromság az egész
bhoy 72 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 38
Itt,Angliaban,nincs semmifele kartya.Megis meg tudjak oldani a rendet.Igy ne hivatkozzanak nyugat-europai mintara!Oda veszek jegyet ahova akarok,nem kernek semmit,meg akkor sem ha berletes helyre "szerzek".Igy ,ha neha hazamegyek es kimennek meccsre,akkor valszeg nem tudok.szar Mll!Igy nepszerusitsek a focit!
Előzmény: der Budapester (4)
Utczák terek csapata Creative Commons License 2004.01.17 0 0 37
Nem hinném, hogy tudnák működtetni ezt a kártya dolgot.
Ősszel sem kérték sehova, a Tóth Csaba magánakcióját leszámítva Újpesten.
Azt sem értem, hogy az MLL miért gondolja, hogy a bevétel elé féket tesz a gazdasági társaságoknak.

Viszont elkeserítőnek tartom, hogy vannak szurkolónak nevezett buzeránsok, akik kiváltották.
Ez egy ilyen ország.
Szar foci, szar emberek elött.
Ahol 1 millió párttag volt ott lazán van 5.000 ember aki szurkolói kártyát vált.
Gondoljuk el, hogy mit tett volna a Szieben ha senki sem vált szurkolói kártyát.
Nem indulna a bajnokság ?

der Budapester Creative Commons License 2004.01.17 0 0 36
Rohadjanak meg!
Vajon ezek után hogy fogjak magyarázni a nézôszámokat!?!

Ez a két hónap is full hülyeség!
Belgiumban a meccsnapon is ki lehet váltani az ottani kártyát, de így itt tényleg egy szál fasz sem fog járni már meccsre...

Bravó mll!

Lecso11 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 35
Egy rakás sz@r ez az egész.
vg99 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 34
A nem rendszeres meccsre járók 90%-át szvsz simán elvesztik, mert egyrészt adatlap, fotó, posta stb. egy csomó macera másrészt még fizessen is érte. Idióták.
Ezek után, ha jól megy a csapatnak és mondjuk egy rokonom, egy barátom vagy bárki kijönne velem, nem fog tudni és biztos nem is fogja végigcsináli ezt a hülyeséget.
Arról nem is beszélek, hogy mind a 36 stadionban működik a beléptetőrendszer?
Ja és persze mindegyik stadiont felújították ugye?

Az 1. fordulóban jó, ha feleannyian kimennek, mint eddig.

Figyeljétek, meg, hogy úgysem vezetik be az 1. tavaszi fordulóban...

G666 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 33
még kevesebb néző, mert az úgysem váltjaki, aki mondjuk csak egy Fradi-Újpestre akar kimenni egy évben
Előzmény: der Budapester (32)
der Budapester Creative Commons License 2004.01.17 0 0 32
Hát nem valószínű hogy az "aktív" szurkolók kiváltják ezt a szart...
Nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz ebbôl...
Előzmény: G666 (30)
GDávid Creative Commons License 2004.01.17 0 0 31
hát ez nagyon nagy hülyeség. sok értelmét nem látom. szerintem így csak kevesebb ember fog meccsre járni. aki nem nagy drukker, csak évente 2-3szor támad kedve kimenni a meccsre, az szerintem meg fogja gondolni, hogy megvegye e a kártyát. én sem fogom szerintem. én eddig ingyen jártam Hali-meccsre, mint Hali-teniszező, de ezentúl már nem biztos, hogy fogok. ezért a szarért nem igazán akarok pénzt kiadni. bár a meccsre nem feltétlen csak a foci miatt jár az ember, így lehet majd mégiscsak megveszem.
G666 Creative Commons License 2004.01.17 0 0 30
bizony
Előzmény: der Budapester (29)
der Budapester Creative Commons License 2004.01.17 0 0 29
Most olvasom, idén már mindenhova kell ez a szar??
Roy_ Creative Commons License 2003.09.26 0 0 28
Szerintem is hülyeség ez a szurkoloi kártya!Igy biztos nem fog több néző járni meccsekre sőt inkább kevesebb!

SZAR MLL!!

Ghuree Creative Commons License 2003.09.26 0 0 27
Újpesten idén már nem kell kártya. Elfogyott, új meg nincs.

Ghuree

nonameboy Creative Commons License 2003.09.26 0 0 26
sajnos elég kevés tábor tud "pár száz" főt delegálni a vendégszektorokba:-(Senkinek nem kellett volna kiváltani, vagy akik már kiváltották azoknak is ki kellene állniuk azok mellett akik nem váltják ki
G. Peti Creative Commons License 2003.09.26 0 0 25
Na utánanéztem, állítólag a július 26-a után beérkezett igénylésekért már fizetni kell. Ebben csak az a bökkenő, hogy akik bőven augusztusban igényelték, nekik még ingyenes volt.
Mégis mi a faszt képzelnek? A 20 Ft-os előállítási költsésért még fizessek 1250 Ft-ot? Én ki nem váltom, az biztos! Inkább megyek a hazai szektorba idegenben is...
Kíváncsi vagyok tavasztól, mikor már állítólag mindenkinek ki kell váltani, hányan teszik meg. De majd rájönnek a klubok is, amikor üresen állnak a vendégszektorok, hogy leeht, hogy kártya nélkül is jó lenne az a párszázszor 1000 Ft.
Előzmény: G. Peti (23)
nonameboy Creative Commons License 2003.09.26 0 0 24
Volt egy határidő, amit állitolag meg is hosszabitottak, ha ezen belül ért be a rendelésed akkor ingyenes.
Megrendelőlapra olyan nevet, címet írsz amit akarsz, vagy igazolni kell valamivel az adatok hitelességét?mert ha azt írsz amit akarsz, csainálhacc kamu névre kártyát, aztán az alapján probáljanak felelősségre vonni balhénál:-))

Gpeti ha már itt b...d a rezet felnézhetnél chatre is:-)

G. Peti Creative Commons License 2003.09.26 0 0 23
Jövök haza tegnap pestről, egy postai papír fogad, miszerint valami utánvételes cuccom érkezett 1250 Ft-tal...
Ma megkérdeztem a postán ki a feladó, a MLL volt. Ezekszerint már fizetni is kell a szurkolói kártyáért?! Nem volt elég az a 2 kép és a postaköltség? Mégis mit képzelnek?! Amúgy otthagytam, nem váltottam ki... Még fizessek is érte... Röhej...
der Budapester Creative Commons License 2003.08.31 0 0 22
Rossz gondolat! Kivitelezés lesz@rva!
Előzmény: ragyás (21)
ragyás Creative Commons License 2003.08.31 0 0 21
jó gondolat, rossz kivitelezés
der Budapester Creative Commons License 2003.08.31 0 0 20
Na, mindenkinek van kártyája? ;)
Mocskos mll!
szasza_hungary Creative Commons License 2003.07.31 0 0 19
még mindig semmi..
Wisey_ Creative Commons License 2003.07.28 0 0 18
Én ma kaptam meg.

Tényleg nem egy nagy durranás. Kb 8x6 centis vékony műanyaglap. Világoszöld alapon bal oldalt fotó, alatta név, jobb oldalt Arany Ászok Liga logó, alatta pedig sorszám.
Hátoldalt "kijelentem, hogy (...) elfogadom", alatta pedig a Liga támogatóinak logói.

Előzmény: JPS (16)
szasza_hungary Creative Commons License 2003.07.25 0 0 17
ez azért vicces, mert én még nem kaptam meg :(
Előzmény: JPS (16)
JPS Creative Commons License 2003.07.25 0 0 16
Én megkaptam már! Semmire nem jó! Kb. 25 perc alatt lehet készíteni egy "hamisítványt"!

Nincs rajta klub feltüntetve!

Csak név, sorszám, fénykép, szponzorok, meg egy bla-bla, mint a jegyek hátulján.

Előzmény: IVÓ (14)
Angello_HD Creative Commons License 2003.07.25 0 0 15
Ja jó kérdés, vagy majd mondjuk csak egy meghatározott szektorba engednek be téged? Ekkora gagyiságot!
Előzmény: IVÓ (14)
IVÓ Creative Commons License 2003.07.25 0 0 14
Azt ígérték, hogy az első forduló előtt kipostázzák!

MOST AKKOR MI VAN TETŰ SZIEBEN???????

És egy kérdés: én, mint ferencvárosi, kimehetek az MTK meccsre???? Vagy akárhová máshová???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!