Lenne még egy kérdésem. Az első teleszkópot kicserélném valami modernebbre, mivel a gyári nálam feladta a munkát. Simson teleszkópon gondolkoztam, de látva az árakat meggondoltam magam. Valaki tud valami olyan teleszkópot amit viszonylag olcsón meg tudok venni és felszerelni sem annyira nyűg?
Sziasztok! A mustangomon a jobb oldali dekninél (ami alatt a gyújtás van) a kuplungállító csavart tartó kis fémlapon szétcsesződött a menet, ezért azt az álllítócsavart nem lehet becsavarni. valahogy ezt a lapot ki lehet szedni vagy lehet rendelni újat? vagy az megteszi ha simán felfúrom m7-es menetre? köszi a segítséget előre is!
Mustang gyári "rendszámtáblát", a benzintartályhoz tankgumit, és a nyereg alatti szerszámos dobozhoz a csavarral nyitható dobozfedelet keresem. esetleg működő benzincsapot is!
Sziasztok! Fényváltó kapcsolót keresek Jawa Mustangra. Tudom lehet venni újat de inkább régi jó állapotút keresek. Ugyanitt van egy Pannonia fényváltó, újszerű állapotban, eladó, csere stb.
Sziasztok! Saját célra vennék, jó állapotban levő, nem hiányos, lehetőleg rozsda mentes, üzemképes Mustangot. Nem hátrány ha piros a színe :) ! Lécci akinek lenne eladó privátba írjon rám messengeren vagy ide! Köszi! Pukler Attila
Heves Megyei vagyok. A keret 15k nem az érdekel hogy milyen állapotúak. Jelenleg ennyi a keret. illetve legfőbképp olyat keresek akinek mindene van. +a tank nem lyukas. nem baj ha korrodált de ne legyen lyukas!
Sziasztok! Valakinek lenne elfekvőbe jawa mustang ülése,tankja. Illetve egy komplett hátsó kerékszettje? (lánckerék,km óra mérő,fékdob, kerék) Nem horribilis áron!