Keresés

Részletes keresés

mr_ricsi Creative Commons License 2003.07.18 0 0 6
Ezt a problémát inkább a Gamez fórumon kellene elővezetni, vagy keresni a neten valami patch-et a nevezett játékhoz.
Előzmény: buBBa (5)
buBBa Creative Commons License 2003.07.18 0 0 5
Csak, hogy ne legyen teljes a boldogságom, azért még akadtak problémák. Például nem tudom használni az AGP fastwrite-ot, mert akkor fagy, mint állat.

De ami jobban izgat: Van egy játék, amit nem tudok megunni: Heroes3
Telepítéskor viszont kiírja, hogy:
Directx: Required: 7.0 Detected:Unknown version of Directx
... és b@szik elindulni a játék, pedig a 9.0a van fent. Gondolom azért lefelé kompatibilis, de miért nem tudja a hülye Heroes azonosítani. Gondoltam megkérdezem a 3DO-t, de épp nem találom a számlát, meg az eredeti CD-t :)))
buBBa Creative Commons License 2003.06.20 0 0 4
Különben érdemes elolvasni... Mielőtt meghal ez a topic, nézzétek meg, mekkora faszságra képes a Microsoft....
Előzmény: buBBa (2)
buBBa Creative Commons License 2003.06.20 0 0 3
Igazából a 7531-es sorszámú hozzászólás, de mivel 0. az első, így tulajdonképpen ez a 7532.

Ez olyan, mint az ezredforduló problémája..

...vót valamikor...
Előzmény: buBBa (2)
buBBa Creative Commons License 2003.06.20 0 0 2
ha valakit érdekel a
Hardver (tippek,tapasztalatok) fórum 7532. hozzászólásában megtalálja a megoldást...
buBBa Creative Commons License 2003.06.20 0 0 1
Megoldottam a problémát... Köszönöm mindenkinek a segítséget, köszönöm anyámnak, hogy mindig támogatott, köszönöm a barátaimnak, akik végig bíztak bennem, és végül, de nem utolsósorban köszönöm a nagy áramszolgáltatók istenének, hogy egyáltalán számítógépezhetek..
Előzmény: buBBa (-)
buBBa Creative Commons License 2003.06.19 0 0 0
A türelmem közelít a 0-hoz...
Előzmény: buBBa (-)
buBBa Creative Commons License 2003.06.19 0 0 topiknyitó
Van egy érdekes problémám: elég hosszú, bocsi... Akit nem érdekel komolyan, csak a kérdést olvassa a végén :)))

Vettem egy alaplapot: ASUS P4G8X Deluxe + 2,4GHz P4. Összeraktam a gépet. SBLive Value + GeForce2 MX400 TVOUT cuccokkal.
Ja 512 MB PC2700 DDR SDRAM. Semmi gond nem volt. Minden király. Gondoltam, akkor már dobjuk fel egy kicsit a gépet,
nagyon sántít az a GeForce2 MX. Vettem egy ATi Radeon 9700 Pro -t. GeForce ki, ATi be, CDről driver föl (ja Win98...), minden
megy, mint állat. 3DMark 2001: 14800.. Tetszik. A GeForce 1345-t tudott.
Az ATi persze driver frissítésre szorult, mert filmlejátszás közben fagyott, de utána tökéletesen működött.
Szóval belejöttem a fejlesztésbe, gondoltam legyen a hangkártyám is jobb, meg legyen kicsit több a memória is.
SB Live Audigy Player és 2db 512MB DDR a következő tagja a gépemnek. Ekkor gondoltam, nem kockáztatok, újrainstallálom
a Windowst. Tűnődtem, 98 vagy XP, de úgy gondoltam, amíg no problem, tökéletes a 98.

Szóval tömören: Amint felraktam a vid. kártya driverét + a hangkártyáét, a gép teljesen behülyült.
Sok mindent láttam már, de ilyet még nem. a kék képernyőtől az újrainduláson és a
"Windows védelmi hiba - újra kell indítania a számítógépet !" szövegen át az egyszerű kikapcsolásig, minden előjött.
A legdurvább, amikor rákattintok a vezérlőpult ikonjára, és kikapcsol a gép.
Tehát újból tiszta installal indítottam. Már próbáltam régi memóriát vissza,
régi hangkártya vissza, hangkártya nélkül, alaplapi LAN driverrel, anélkül, Directx 8.0, 8.1, 9.0, driverek installálása
mindenféle sorrendben, kártyák behelyezése egyenként, és ezek minden kombinációja... semmi eredmény.
A tápom egy 300W Chieftek, tehát nem tartom gyengének.

Gondoltam majd az XP. A hardverkiépítés vizsgálata során megáll, mint a hal szeme....

a kérdés csak az, hogy most a driverrel lehet gond, vagy valami hardver nem bírja a másikat ? vagy lehet hibás a hardver úgy,
hogy csak akkor jön elő, amikor már mindent felinstalláltam ?

SEGITSETEK !!!!!!!!!! mert megőrülök...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!