Körzeti orvos felhívja telefonon, a vízszerelőjét. Lajos, jöjjön azonnal, mert áll a víz a pincében. Doki! Hétvége van, szülinapi vacsorán vagyok, majd hétfőn. Persze, mikor magának baja volt én mentem azonnal! Na jó, így a vízszerelő. Kimegy, kérdi hol a baj? Kinyitják a pince ajtót és valóban áll benne a víz. Elővesz 3 szem aszpirint, bedobja a vízbe, majd odafordul a körzeti orvosához. Ha nem lesz jobb hétfőig, hívjon fel!
Szia!
Remélem, úgy fog dolgozni, hogy merem majd ajánlani. Megkérdezem majd tőle, hogy megadhatom-e a telefonszámát. HOLNAP végre jön! Annyira igaz, amit egyszer hallottam: Az ember kétszer örül a mestereknek: amikor végre jönnek, meg amikor végre elmennek!
pont ezt csináljuk mi is! kád ki zuhanytálca be! nagyon jó buli csak nagy a rumli!
de nagyon megéri! békási ltpen vagyunk!
nekem rokon csinálja esetleg megkérdezhetem, de elöbb velünk végez!
ha érdekel szóljál!
Kérlek, ajánljatok nekem egy megbízható vízvezetékszerelőt! "Kicsi" munkát kellene végezni a III. kerületben: egy vizes helyiségbe WC-t és egy zuhanytálcát berakni. Kell bontani, építeni, burkolni, tehát jó lenne, ha burkolót is tudna hozni. SÜRGŐS!!!