Keresés

Részletes keresés

Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.06.24 0 0 90
A Fidesz nem viszi a lisszaboni panaszokat az Európa Tanács elé

Index
2003. június 24., kedd 7:30

A lap értesülései szerint a Fidesz nem szándékozik a jogsértési ügyekben illetékes testület előtt is felvetni a lisszaboni határozatban összegyűjtött panaszokat.

Óvatosabb lett a Fidesz

A Fidesz a magyarországi belpolitikai vihar után láthatóan óvatosabbá vált, - írja a napilap - mert el akarja kerülni a kudarc kockázatát, és nem terjeszti az egyébként erre hivatott Európa Tanács elé az állítólagos magyarországi jogsértések ügyét. Braun Márton (Fidesz) a Népszabadságnak úgy nyilatkozott: a Kereszténydemokrata Internacionáléval elfogadott határozat célja csupán az volt, hogy felhívja a kormány figyelmét a jogsértésekre. Ha azokat kivizsgálják, a Fidesz elérte célját, és nincs szükség további fórumokra.

Pedig én úgy kértem...ha már egyszer kuba/burma szintű jogsértések történtek...

PAPEN Creative Commons License 2003.06.13 0 0 89
Ó, szent együgyűség.
Előzmény: András80 (86)
PAPEN Creative Commons License 2003.06.13 0 0 88
Hogy fordítva volt, az lehet. Hogy sokkal durvábban, az nem igaz.
De hát aki egyoldalú tájékoztatásban nőtt fel, annak még az is eredmény, ha az adásidő 1 százaléka a mindenkori ellenzéké.
Előzmény: Gerenda (79)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2003.06.12 0 0 87
Bizonyítsd be, hogy nem loptál életedben egy csokit sem a boltból...
Előzmény: ALADÁR (74)
András80 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 86
Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök ÚR!

SOS kérem segítségét, mostmá' csináni kéne valamit. 1 évig tűrtem a ballib uralmat, tűrtem, nyeltem. Egyetemista vagyok, gondolhatja, mi a véleményem. Nagyon rosszul esett, például hogy ezek a mocskos kommunisták uszkve 10 ronggyal felemelték az ösztöndíjamat, havonta. Ha maguk, sőt Ti, Viktorkám (ha már úgyis mindenkit tegeztél anno, remélem megtisztelsz engem is), biztos 20-at adtatok volna. Megköszönném azt az óvó aggodalmat, amivel elköltöttetek néhány milliócskát , mielőtt távoztatok volna székeitekbők, ez is csak azért volt, hogy utódaitok ne költhessék el azt a pénzt "huncutságokra". Jobb is, mert gondold el, ha lett volna pénzük, még talán másoknak is emeltek volna fizetést, nem csak a közalkalmazottaknak...
Ha téged láthatnálak esténként a tévében, most minden bizonnyal könnyebben aludnék, az únión innen is akár, merthát ha az únió azt akarja, hogy menjünk, mi diktáljuk a feltételeket, ha meg nem, hagyjuk az egészet a fenébe! De ha mégis összejött volna ez az EU buli, biztos jobbak lettek volna a feltételek. Már így is látszódnak az eredmények a mezőgazdaságon, amit a Fidesz átgondolt, konstruktív politikája okozott, hát még ha maradtatok volna további négy évet...
Aztán meg, hogy szavam ne felejtsem, gondolom pont most restauráltátok volna az egészségügyet, mert ex-eü miniszterünk, úgytűnik nagyon ért hozzá, csak hát egyet hátra kell lépni, hogy utána nagyot ugorhassunk (vagy álmodhassunk), mint a hasfájós dakota indián, amikor kiderü, hogy foglalt a WC.
Szóval kedves ex-eü-miniszterünk magyarázza, Selmeczi művésznővel együtt (utóbbi nem az én jelzőm, neves szakmába vágó tanszékek még nevesebb oktatói emlegetik, mi több, sírják vissza a hölgyet?), hogy merre hány centi, miért rossz, miért lesz még rosszabb. Csak én azt nem értem, ha ennyire értetek mindenhez, Fiúk, Lányok, akkor hogy a francba nem ti vagytok a kakasülőn. Miért nem haladt évek óta 60 km-t az M5 autópálya, hogy a puszta helyett a déli régióban végződjön...
és még sorohlatnám
szóval SOS, látom már tettél valamit, de ez még nem elég, hozzon magával mindenki mégegy törvénysértést, most jöhetne Strasbourg, meg majd az EP, oda kell menni az elnökbácsihoz sírva majd, hogy a kommunista Kovácska rugdosott óra közben...

HCOOH Creative Commons License 2003.06.12 0 0 83
egyrahedli

Jólé dokumentálható a hozzád hasonló alakoknál, mire játszanak: a cél az, hogy kifordítva a nyilvánvaló történelmi tényeket, és a jobb szerves vonzalmát a fasizmushoz, megpróbálják a jelen Magyarországot úgy beállítani a nemzetközi közvélemény előtt, hogy mivel "kommun-fasiszta" (ami egy ÖKÖRSÉG), nem alkalmas az euro-csatlakozásra.

Valójában itt érhető tetten a jobboldal, legalábbis a szélsőséges, már-már nácista elemeinek kísérlete, hogy azon az áron is, hogy Magyarországot több évtizedre a Balkánra száműzzék, mégis megmentsék nemlétező becsületüket.

Lejjebb a transzparensekkel!!! Ha így okádod a kommunista szót, még a légcsövedbe jut és megfulladsz!!!!

Előzmény: egyrahedli (82)
egyrahedli Creative Commons License 2003.06.12 0 0 82
Csatlakozom a kéréshez. Jelen állapotában, egy kiépülő, nyomakodó-lopakodó kommun-fasiszta diktatúra igája alatt nyögve ez az ország valóban alkalmatlan a csatlakozásra. Hozzátehetem, érdemes lenne nemzetközi szerveknek kivizsgáltatni az EU csatlakozásról szóló népszavazás körülményeit is, és a mérhetelen mennyiségű csalást, hamis szavazatot figyelembe véve, a választást érvénytelennek nyilvánítani.
Előzmény: Vokálpatrióta (-)
Ormossy Creative Commons License 2003.06.12 0 0 81
Szerintem az sem volt jobb, amikor szerdánként Orbán Viktor igehirdetésére és kinyilatkoztatásaira ébredtünk.
Előzmény: jobbhorog (73)
jobbhorog Creative Commons License 2003.06.12 0 0 80
Igen, a Napkelte szót ad mindenkinek:
Hét véresen ballib riporterrel.
A "színvonalas" Blikk egész szerkesztőségével.
Ezen kívül Aczéllal, Forróval és a dáridós Verebessel...

És annyira nagyra voltatok a mgasabb erkölcsiségetekkel: akkor miért mindenre az a válasz: mert az Orbánék is...?
Akkor miért nem csináljátok másképpen?

Soha nem hallgattam még az említett műsort, de kösz a tanácsot, Lakat T.-nél csak jobb lehet.

Előzmény: Gerenda (79)
Gerenda Creative Commons License 2003.06.12 0 0 79
Érdekes, Orvbánék alatt ugyanez, csak fordítva és még durvábban, teljesen rendben volt szerintetek.

A Napkeltével semmi baj, egyenletesen szót ad mindenkinek, és tartja reménytelen színvonalát.
Friderikusz meg bukni fog, mert ekkora blamát még a sirályi sem produkálhat tartósan.

Addig hallgass Kossuthot, pl. a Vasárnapi Fröcsögőt.

G

Előzmény: jobbhorog (73)
mik76 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 78
A tenyek ugy hangzanak, hogy a valasztasi torveny egyertelmuen eloirja hogy mekkora aranyu szavazatkulonbsegnel kell ujraszamolni.Ez ha jol emlekszem kb. 8-9 helyen meg is tortent. Ha annakidejen figyelted volna az akkor meg vastagon partatlan-jobbos kozszolgalati tv-t, te magad is megtudtad volna ezt. Egyebkent a valasztasok weboldalan szerintem meg mindig megtalalod az adatokat.

Tehat ujraszamolni nem akkor kell amikor kedves Ovi es koleszos cimborai a hatalom utan kapalozva ilyen sunyi modszerekhez nyulnak. Egyebkent ha belugyminiszternek egy olyan embert tettek volna meg aki a bunozo-torveny parharc megfelelo oldalan all akkor biztos lefulelik ezt az "ORSZAGOS MERETU CSALAST".....

Hancz úr Creative Commons License 2003.06.12 0 0 77
Engem is lestoppoltak már párszor az erõszakszervezet verõlegényei, de eddig mindig megúsztam a dolgot, amit két tényezõnek tulajdoníthatok:
1. a gallérom alatt hordok egy kitûzõt;
2. Skoda típusú gépjármûvemmel pedig csak a legdurvább sebességkorlátozást tudom éppenhogy mexegni. ;-)

A topikindító kezdeményezést támogatom.

Előzmény: Zalancelot (26)
sz Creative Commons License 2003.06.12 0 0 76
vonatkozó topik: Hány százalékot kapott az FKGP?

egyébként úgy látom, téged a tények érdekelnek a legkevésbé...

zuglo_14 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 75
"Én nem hallottam arról, hogy az első forduló szavazatit hányszor számolták újra."

Ó, és mennyi minden van még, amiről Te még nem hallottál.
Talán ismered "Több dolgok vannak földön és égen...."
Talán elöbb tájékozódjál....

Előzmény: ALADÁR (68)
ALADÁR Creative Commons License 2003.06.12 0 0 74
Hát akkor mondd meg a tutit. De tényekkel.
Előzmény: sz (71)
jobbhorog Creative Commons License 2003.06.12 0 0 73
Azért egy olyan országban, ahol a közszolgálati TV-n vasárnap rendszeresen a pártatlan Lakat T.-vel és vendégeivel (Vásárhelyi M., Kornis M, stb) kell kelnünk, és a még pártatlanabb Friderikusszal nyugovóra térnünk, ott vanmit kritizálni.
A mód és az időzítés vitatható.
sz Creative Commons License 2003.06.12 0 0 72
tudod jól, hogy az újraszámolásnak így kellett volna történnie:

1. sok-sok kamion a lendvay uccába szállítja az összes cédulát
2. a fidesz megszámolja

Előzmény: zuglo_14 (64)
sz Creative Commons License 2003.06.12 0 0 71
az információid tévesek...
Előzmény: ALADÁR (63)
ALADÁR Creative Commons License 2003.06.12 0 0 70
Testüregi motozás.
Előzmény: odba (69)
odba Creative Commons License 2003.06.12 0 0 69
"Berkecz Máriának, a Millenáris Kht. ügyvezet?jének "éjszakai zaklatása és megalázása""
"Ez pontosan miben is merült ki? "
Nem kapcsolták le a villanyt...
Előzmény: Igneous (36)
ALADÁR Creative Commons License 2003.06.12 0 0 68
Ez az OVB vezető volt az, aki a törvénysértő első CÖ választásokat felügyelte????
Én nem hallottam arról, hogy az első forduló szavazatit hányszor számolták újra.
Előzmény: zuglo_14 (64)
Tamás Creative Commons License 2003.06.12 0 0 67
Köszi. Mindegy, nem túl fontos.
Előzmény: Súlyos Bűncselekmény (66)
Súlyos Bűncselekmény Creative Commons License 2003.06.12 0 0 66
Jogos.
Előzmény: Tamás (62)
armagnac Creative Commons License 2003.06.12 0 0 65
ha valakit bűncselekmény gyanúja miatt előállítanak és a hatóság őrizetébe kerül
Neked ez a rész se sántít?:-o
Mocskos kis fideszes - kirúgni, feljelenteni. Ha pedig már feljelentették, akkor a jogszabályok létező legkeményebb kihasználásával (joggal való visszaélés?) előállítani és megmutatni neki, hogy ő csak egy mocskos kis fideszes.
Előzmény: Ormossy (38)
zuglo_14 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 64
"miért nem lehetett [...] újraszámolni
törvények is vannak, de az okosabbak majd megírják, hogy miért nem is volt újraszámítolás..."

Mondjuk ezer oka volt, legyen azért az első:
Ugyanis volt újra számolás, el kelett volna olvasni ugyanis az OVB vezetőjének nyilatkozatát, amelyben tételesen sorolja, hol hányszor számoltak újra.
Ezek után a többi 999 talán kevésbé izgalmas.
(Ja hogy egyesek nem tudnak olvasni, hát az pech, de talán akadt volna egy jó lelkű szomszéd, ismerős, rokon aki esetleg feleovasta volna.)

Előzmény: sz (58)
ALADÁR Creative Commons License 2003.06.12 0 0 63
Bocs, forduló. Hát asszem Réti Miklós utánnaszámolt, aztán Mónika belügyminiszter is elismerte, hogy több szavaztot kaptak, mint amennyit először megállapítottak. Érdeklődj utánna...
Előzmény: sz (58)
Tamás Creative Commons License 2003.06.12 0 0 62
http://index.hu/politika/belfold/chillsxiv/
http://index.hu/politika/belfold/kendermag060/
http://index.hu/politika/belfold/kmag0603/

Azért volt ez hír errefelé is.

Előzmény: Súlyos Bűncselekmény (56)
ALADÁR Creative Commons License 2003.06.12 0 0 61
Volt régebben egy topic arról, hogy lehetsz MSZP tag. Olvasd el :o)
Előzmény: zuglo_14 (59)
Tamás Creative Commons License 2003.06.12 0 0 60
Ezek választási csalások?

:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: ALADÁR (57)
zuglo_14 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 59
Persze, mert a Cavintont már megint elfelejtetted bevenni:-)

Egyébként egy dologban egyetértünk, vannak agasztó dolgok Mo-n.
Pl:
-Már van olyan párt Mo-n, amelyiknek a tagságát is a pártelnök nevezi ki személyesen, akit viszont nem lehet leváltani.
Találós kérdés: Melyik ez a párt?
A helyes válaszolók kérhetik soron kivüli felvételüket abba a pártba -persze csakis az Elnök jóváhagyásával.

Előzmény: ALADÁR (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!