Nos, az illető átvariálta a cuccát, nem SFP-t használ, mert már idegesítette az ügy. Nekem itt per pillanat nincs Creamware cuccom, tehát nem tudtam kísérletezni vele. Most viszont hallani valami pletykát, hogy az SX2-ben a dolog megoldódott. Tud erről valaki valami konkrétumot?
Egy kuncsaftunk szenvedett ezzel a dologgal. Először VST+98-on próbálkozott, sikertelenül. Aztán átállt SX+XP-re, ahol azt mondja, általában műxik, de nem mindig, és fogalma sincs, hogy mikor és miért nem.
Hiába nézegettem a rendszerét, semmi rendkívülit nem találtam. Néhány dolgot javasoltam neki, de jobb híján csak szokásos tippeket (rendszer visszaállítás, gyanus pluginek uninstall, XTC ujrainstall). Most pár hete nem hozta szóba. Vagy megy neki, vagy nem használja ezt a játékot. Jövő héten beszélek vele, majd rákérdezek.
Nagyon úgy néz ki, hogy a probléma nem az SX-szel van, a VST 5.1 R1 mixdown sem jó, ellenben az UAD kártya tökéletesen műxik XP+SX környezetben. VST+Win98-al próbáltátok már az SFP-t?
Nos, terminológiákion télleg szükségtelen rágódni. Az a lényeg, hogy már tudom, hogy neked is hasonló gondod van, mint ami nálunk is felmerült. Ami lényeges lenne, hogy kiderítsük, mi okozza a gondot? Nekem is mondtak már ezt-azt a témában, de a megfejtést nem tudom.
Miért ez az értetlenkedés? Pontosan az XTC, azaz DSP alapú exportról beszélünk. Tökéletesen körülírtad, de minek??? A 'csak' szót meg végképp nem értem, mintha nem vennéd tekintetbe a dialógusmenetet. Így ez merő okoskodásnak tetszik.:-(
Na ja. Csak exportálni sok mindent lehet, itt az XTC-nél meg pont az a kérdés, sikerül-e rávenni a rendszert, hogy a DSP által előállított effekteket, szintihangokat a mixdown után az SX ugyanúgy beszámolgassa az eredmény fájlba (export audio), mint a saját nativ anyagát.
A mixdown továbbra sem műxik, de a re-record 'merge'-ről igen, effekt és synth egyaránt. A Planet fórumon olyasmit is olvastam, hogy az XTC export lehetetlen, köreimben pedig többek esküdöznek, hogy igenis megy. Nos?
Sziasztok!
Sajna - akinek eladtam a sajátomét, az csak w98 alatt nyűvi, de itt talán lehet megoldás
http://www.planetz.com/forums/viewtopic.php?topic=9410&forum=1