Keresés

Részletes keresés

Tamás Creative Commons License 2003.06.11 0 0 5
Nem mondod... :-) De gagyi. Bááár... ha belegondulunk... Orbán Viktor, mint történelmi emlék a Terror Háza Múzeumban... nem rossz, nem rossz. :-))))))))
Előzmény: Tecs (3)
sz Creative Commons License 2003.06.11 0 0 4
kivágatta a maris a szipogást?
és erről nem írt az MN?

tudod: A medgyessy.hu is kozmetikáz (várható cím: A Terror Háza is kozmetikáz)
Élő sztálini módszerek a medgyessy.hu-n (Sztálin él - a Terror Házában)

:P

Előzmény: Tecs (3)
Tecs Creative Commons License 2003.06.11 0 0 3
"egyébként mi változott a terror házában / terror házával kapcsolatban, mióta kevesebb (szvsz így is elegendő) pénz áll a rendelkezésükre?"

Az változott, hogy a látogatási útvonal utolsó termében egy politikai nagygyűlésről készült videofelvételt nyomatnak végtelenítve. A felvétel a Kommunizmus Áldozatainak (Húsvét módjára mindig vasárnapra eső) Emléknapján készült 2003. februárban és a volt magyar miniszterelnök, egyúttal ellenzéki pártvezér mond rajta gyújtó szavakat. Az orrszívós részleteket kivágták.

Előzmény: sz (2)
sz Creative Commons License 2003.06.11 0 0 2
maris jó projektvezető:
http://index.hu/forum/online/schmidt

Schmidt Mária (5) válasz erre | adatok | e-mail
2003-02-25 14:25:28
Nincs teremőr. Nem kapnak egyenruhát, nincs ruhapénz, honlap átalakítás alatt. Én személy szerint a múzeum vezetéséért nem kapok fizetést. A kormányváltás előtt leadtam a diplomata útlevelemet. Szemeélyesen mondtam köszönetet Soros Györgynek.

épp néhány perce néztem a terrorhaza.hu-t, egyetlen "tettest" vagy "áldozatot" se sikerült lekérdezni az "adatbázisból". biztos béna vagyok.

egyébként mi változott a terror házában / terror házával kapcsolatban, mióta kevesebb (szvsz így is elegendő) pénz áll a rendelkezésükre?

Előzmény: PElbai (-)
PElbai Creative Commons License 2003.06.11 0 0 1
Kubikulás közben olvasom, hát elejtettem a kezemből a lapátot!
Előzmény: syllus (0)
syllus Creative Commons License 2003.06.11 0 0 0
kubik0s
;)
Előzmény: PElbai (-)
PElbai Creative Commons License 2003.06.11 0 0 topiknyitó
Terror Háza: még mindig nincs költségvetési támogatás
2003. június 11. 11:36

Magyar Nemzet
Csak a második félévben juthat hozzá a 180 millió forintos állami költségvetési támogatásához a Terror Háza, míg a XX. és a XXI. századi Intézet tavalyi maradványpénzét sem használhatja fel – tudta meg a Magyar Nemzet.

A megmaradt 167 millió forintról a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának véleménye szerint a múzeumnak kell rendelkeznie, így a két kutatóintézet pénz nélkül marad. Ismert, a Terror Házának és az intézeteknek egyaránt a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány a fenntartója.

Arról viszont továbbra sem esik szó, hogy a Terror Háza hozzájuthat-e egyáltalán a Medgyessy Péter miniszterelnök által megígért, s elviekben a tartalékalapban elkülönített 100 millió forinthoz. Erről a pénzről még akkor beszélt a kormányfő, amikor Pető Iván (SZDSZ) kezdeményezésére az Országgyűlés baloldali többsége 150 millió forinttal lecsökkentette a múzeum állami támogatását. Nincs napirenden viszont a Terror Házát fenntartó közalapítvány kuratóriumának új tagokkal történő kiegészítése, hiszen úgy tudjuk, hogy Görgey Gábor korábbi szándékáról egyelőre letett Hiller István miniszter.

Mint arról korábban beszámoltunk, a múzeumok és közalapítványok közül már mindegyik hozzájutott az idei költségvetési támogatásához, kivéve a Terror Házát, amelyet elszámolási feladatokkal, a gazdálkodás áttekintésével indokolt a tárca.

A kamu kormánya megint kamuzott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!