Basszus, a nagybátyám állandóan elfelejti előhalászni, pedig ő is tökre örült a lehetőségnek, hogy át tudod neki majd írni CD-re és végre meghallgathatja. Csak mindent elfelejt! Én meg alig tudom utolérni telefonon. Anyu szokott vele beszélni, de ő is elfelejti. Bocs, ez egy ilyen család!
De nemsokára aktuális lesz feléjük egy családi összejövetel szülinapok miatt, akkor igérem előtte már egy-két nappal zaklatni fogom, hogy mire megyünk, keresse elő!
Hamarosan fogom tudni bütykölni a honlapom, és akkor kiteszem én is. Nagyon várom a szalagokat. Na persze szerintem közel sem annyira, mint te az elveszett mackót.
Keresek egy apró panda mackót. A plüss állatka ma már nem kapható, az eredetit is vagy 14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, együtt a nagyobb pandával. A mackó képe: http://pandawanted.freeweb.hu A maci kb. 12 cm-es, teste elől- hátul fehér, csak állni tud. Akinek pont ilyenje van, és el vagy odaadná illetve elcserélné, kérem jelentkezzen ezen a cimen: pandawanted@freemail.hu
Keresek egy apró panda mackót. A plüss állatka ma már nem kapható, az eredetit is vagy 14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, együtt a nagyobb pandával. A mackó képe: http://pandawanted.freeweb.hu A maci kb. 12 cm-es, teste elől- hátul fehér, csak állni tud. Akinek pont ilyenje van, és el vagy odaadná illetve elcserélné, kérem jelentkezzen ezen a cimen: pandawanted@freemail.hu
Huh, szerintem nagybratyó elfelejtete megnézni, és bevallom, a sok munkám miatt én is elfelejtettem neki újra szólni! Megpróbálom újra felszítani a tüzet! :-)))
Nézd ezt majd személyesen megbeszéljük nagybátáyddal, szeretném kölcsönkérni feldolgozásra, mert minnél kevesebb másolat, annál jobb a minőség, és profi munkát anyaszalagról lehet igazán csinálni, de ha nem sikerül bizalmat szereznem, akkor természetesen megelégszem a másolattal is, erőszakoskodni kár.
Nagyon szépen köszönöm, és ha van valami, akkor kiteszem a maci képét a honlapomra, több százan nézik az oldalam.
31-én találkozom a nagybátyámmal... Akkor majd rákérdezek...
Neked eredetiben jók csak? Vagy ha az eredeti szalagost átmásoljuk, az is jó? Nem tudom ugyanis, mennyire nőttek a szívéhez, már ha egyáltalán megvannak még neki!
Bocs, az elöbb másik nicken jenetkeztem be! :-)))))))))))))))))))))))))
31-én találkozom a nagybátyámmal... Akkor majd rákérdezek...
Neked eredetiben jók csak? Vagy ha az eredeti szalagost átmásoljuk, az is jó? Nem tudom ugyanis, mennyire nőttek a szívéhez, már ha egyáltalán megvannak még neki!
Az öcsémnek volt egy pont ilyen, amikor kb. 2-3 éves volt. Úgy 1967-68-ban.
Láttam később "ügyes kisiparosok" levették a mintát és gipsz kertitörpének árulták.
Figyelj ide! Én felhajtom neked a föld alól is medvét, ha összeszedsz valami ilyesmi felvételt. Frankón mondom. Ráállítom az egész magyar öregrockertársadalmat, kiteszem a honlapomra a képet a mackóról.
Beírnám én is a kérésem: Egy a hatvanas-hetvenes évekbeli gumitörpét keresek. Ez a törpe kb.25 cm magas,sapkája és ruhája festett, az aljában egy síp van beépitve.Kérem akinek van ilyen a tulajdonában és megválna tőle, nekünk sokat segitene. Nem baj ha már nincs kitünő állapotban. Anyagiakat (stb) beszéljük meg emailben: emesev2000@yahoo.com
Na, körbenézek majd nagybátyámnál... Egy időben ő járt és szintén gyüjtötte a koncertfelvételeket... Bár lehet, hogy inkább Illésből van neki, ha még... Szalagos magnóval készítette...