Keresés

Részletes keresés

kaanga Creative Commons License 2003.06.10 0 0 55
Nagyon egyszerű a kérdés eldöntése.

Másold be azokat az ítéleteket amelyeket az MSZP elveszített. Neked tudni kell mert arról nyitottál topikot.

kaanga

Előzmény: PElbai (54)
PElbai Creative Commons License 2003.06.10 0 0 54
Ezt a kérdést már valaki feltette, az illető szerint személyek vesztettek pert és nem a párt.
Igy kell mosni, mosogatni dolgokat...a párt tiszta, csak éppen az MSZP prominesek vesztettek...
Mondjuk a pártért, a hatalomért rágalmaztak az elvtársak, és vesztettek...igy is felfoghatod...
Előzmény: kaanga (53)
kaanga Creative Commons License 2003.06.10 0 0 53
Ennyi nap elteltével meséld már el nekem konkrétan, hogy milyen pereket is veszített el az MSZP?

kaanga

Előzmény: PElbai (52)
PElbai Creative Commons License 2003.06.10 0 0 52
Igaz, ezt ki is hagytam....köszi...
Előzmény: Árgyélus királyfi (51)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.06.09 0 0 51
8. Amikor; a két nomame komcsi perecelt OVI vagyonnyilatkozatánál.:-D
Előzmény: PElbai (-)
zsele5 Creative Commons License 2003.06.09 0 0 50
Így van, nem kell széggyellősködni a komancsokkal.
Adni nekik, ami a csövön kifér, aztán hadd mosakodjanak.:))

Ha ez az európai módi, mint ahogy a belvárosi elit Kende bedobásával jelezte, nehogy már lemaradjunk a magas kultúrában ,hordani rájuk a sz@rt kocsi számra, ahogy illik.:))

Előzmény: antall (4)
macifüle Creative Commons License 2003.06.09 0 0 49
Bocsi a késői reagálásért, vendégek szálltak meg minket.
Szépen elkented a dolgot. Nem vitatom, hogy jobbos is kapott pénzt Princztől, de azért érdemes lenne megnézni az arányokat. És ennek ellenére feljelentették. Ezt azért nem vitathatod el az Orbán kormánytól! És pont erről szólt a vita. De tényleg off.
Mcifüle
Előzmény: qncogi (48)
qncogi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 48
Szia.
Princz pénzszórásából minden politikai oldal és sok, másjellegű "intézmény" is részesedett. (Nem védem, mert nem ez lett volna a dolga egy bank vezetőjeként, habár a mecénási működését egy kicsit megértem.) Azért az nem véletlen, hogy 5 év alatt se "sikerült" elkapni. Ebből nekem az jön le, hogy nem lehet egyértelműen a topiccímnek megfeleltetni. (Tehát nem is tartozik ide, ez is igaz, off.:)
Előzmény: macifüle (47)
macifüle Creative Commons License 2003.06.08 0 0 47
Szia q!
Teljesen egyetértek, a Tocsik perben nem azokat büntették, akiket kellett volna. (Boldvai és tsai.
A Postamacit ne emlegesd, Horn alatt szórta a mi pénzünket, Orbánék rúgták ki és indítottak eljárást ellene. Hogy még nincs vége? Ez már más dolog, egy másik topik témája lenne.
Macifüle
Előzmény: qncogi (46)
qncogi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 46
Elütésekért bocs, nagyon meleg van.:)
Előzmény: qncogi (45)
qncogi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 45
Tudom, hogy etikát, moráltt nem szabad számonkérni se a politikán, se a jogon, de ez az egész jogszerű volt, kivétel a pártemberek "szerepe". Lehet, hogy ez is csúnyűn fog hangzani, de végülis a költségvetés járt jól, a közös kassza.
Előzmény: Törölt nick (43)
kaanga Creative Commons License 2003.06.08 0 0 44
Így igaz!
Sok jobboldalinak kellene így politizálni akkor elöbbre tarthatnánk.

kaanga

Előzmény: Kovács Béla Sándor (0)
lilulafej Creative Commons License 2003.06.08 0 0 42
Nem is tudom, melyik párt vezetője is kezdte el az egészet '98-ban, amikor megrágalmazta a másik pártot, hogy megfigyelik őt.
Előzmény: PElbai (12)
qncogi Creative Commons License 2003.06.08 0 0 41
Tasnádi ellen az ORFK szervezett bűnözés elleni igazgatósága vádemelési javaslatot tett az ügyészségnek (ha jól emlékszem márciusban).
Princz ellen ha jól gondolom, akkor 5 éve nem történik semmi, a most már kedvenccé vált Fidesz kormány regnálása alatt se. Vajh miért? (Elárulom, ők is kaptak.)
Tocsik (nem Tócsik) perével mi a problémád? (Azért segítek, ami lehet a pártközeli emberek szerepe, Tocsik maga nem érdemel büntetést egy jogos szerződés miatt, ami csak utólag lett szörnyű, az összeg hallatán.)
Az Örs vezért éri árus megaláztatását prezentálnád?
Előzmény: PElbai (34)
lilulafej Creative Commons License 2003.06.08 0 0 40
Remélem nyitsz egy "A Fidesz álltal elvesztett perek" topikot is. Tudod, nehogy rajtad maradjon a kettős mérce címke! (:-))
kaanga Creative Commons License 2003.06.08 0 0 39
Ha már a jobboldal is ezt hangoztatja akkor oda kell rá figyelni. Szándékosan nem emlegettem a baloldali véleményeket.

Az időközi választásoknak most még szinte semmi jelentősége nincs a nagyarányú baloldali győzelemmel szemben. Ezeknek majd a 2006-os választásokat megelőzően lesz jelentősége mert akkor már tükrözhetik a kialakult politikai viszonyokat.

Kaanga

Előzmény: PElbai (37)
PElbai Creative Commons License 2003.06.08 0 0 38
időközi...bocs.
Előzmény: PElbai (37)
PElbai Creative Commons License 2003.06.08 0 0 37
"Hallhattál erről Debreczeni és Boross megnyilatkozásaiban is. "

Ha az információidat ezektől az uraktól veszed, akkor viszakozom....számomra az illetők nem kompetensek a dologban...

"Vissza üt ez a dolog a választások során már jövőre is (EU), de 2006-ban is."

Valahogy az időelötti önkormányzati választások pont az ellenkezőjét tükrözték.

Előzmény: kaanga (36)
kaanga Creative Commons License 2003.06.08 0 0 36
Én ezt csak megelőlegezni tudom és majd 2006 dönt.
Ha figyeled akkor tapasztalhatod a médiában miszerint egyre többen teszik szóvá a Fidesz ilyen irányú tevékenységét. Hallhattál erről Debreczeni és Boross megnyilatkozásaiban is.
Azt is többször hallhatod, hogy Répássyt tekintik a Fidesz " Kellerének".
Vissza üt ez a dolog a választások során már jövőre is (EU), de 2006-ban is. Az MSZP-nek van még három éve, hogy kormányon tisztázza magát és ha ez sikerül, akkor Répássy "szara" rá és a Fideszre hullik vissza ami befolyásolni fogja a népszavazás eredményét. Ha ez alatt a három év alatt még kedvezményeket is tudnak biztosítani a társadalom különböző rétegeinek akkor biztos a győzelmük

kaanga

Előzmény: PElbai (35)
PElbai Creative Commons License 2003.06.08 0 0 35
Kedves kaanga!
Rátapintottál a lényegre...ez igy van....az okait viszont nem tudom...tényleg ez miért van igy?
2006-os győzelmet viszont nem fogadom el.(:-))
Előzmény: kaanga (32)
PElbai Creative Commons License 2003.06.08 0 0 34
Manapság a nagy halakat nem büntetik igy Princz (tévé műsora is van már), Tócsik, Tasnádi stb., de pl. egy Örs vezér téri árúst beviszik és megbüntetik, megalázzák....ja igen, ő egy kisember, nincsenek kapcsolatai..
Előzmény: tüzes fal (31)
kaanga Creative Commons License 2003.06.08 0 0 32
Ez a kampánystílus hozzájárult az MSZP-SZDSZ kormány győzelméhez sőt várhatóan a 2006-os győzelmükhöz is.
Amit most a Fidesz művel ( átvette az stílust) az viszont rájuk üt vissza.

kaanga

Előzmény: tüzes fal (31)
tüzes fal Creative Commons License 2003.06.08 0 0 31
Visszatérve a topik alapgondolatához, nem nulla igazság vn benne, hogy az mszp azért választotta ezt a kampánystílust, mert bármi áron nyerni akart.
Ehez képest elég olcsón megússza ezeket a pereket.
qncogi Creative Commons License 2003.06.07 0 0 30
Nem mszp-s. Megint buta vagy.:P
Tényleg csá.
Előzmény: PElbai (28)
PElbai Creative Commons License 2003.06.07 0 0 29
Na ez a másik, soha sem irsz semmit és egy másik topikban valamit állitasz, ami nem igaz...mint most is....mi volt az?
Na lássuk.
Előzmény: qncogi (27)
PElbai Creative Commons License 2003.06.07 0 0 28
Te egy tipikus balos nick vagy, akivel már napok/hetek óta nem beszélgettem és lebutázol, ...csak úgy, indok, bizonyiték nincs...na ez a stilus ami jellemző rátok...ezt az MSZP-ben tanuljátok?
ezért veszit a pártotok prominensei sorozatban pereket, mert ennyire futja...és kész...
Jóéjcakát.
Előzmény: wizes (24)
qncogi Creative Commons License 2003.06.07 0 0 27
Dehogynem. Csak nem értetted.
Meguntalak.
Csá
Előzmény: PElbai (26)
PElbai Creative Commons License 2003.06.07 0 0 26
Csak úgy butaság, és kész...miért?
Megcáfoltad?
Nem.
Csak butaság...nem semmi...
Előzmény: qncogi (23)
PElbai Creative Commons License 2003.06.07 0 0 25
Mi van?
Mikor irtam neked, hogy szittyázni szoktál?
Hmm...
Előzmény: qncogi (20)
wizes Creative Commons License 2003.06.07 0 0 24
téged senki butáz.
Kapásnélkül buta vagy. Nekedfussanak!?
Nemajánlom.
wizes.
Előzmény: PElbai (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!