Ezt a kérdést már valaki feltette, az illető szerint személyek vesztettek pert és nem a párt.
Igy kell mosni, mosogatni dolgokat...a párt tiszta, csak éppen az MSZP prominesek vesztettek...
Mondjuk a pártért, a hatalomért rágalmaztak az elvtársak, és vesztettek...igy is felfoghatod...
Így van, nem kell széggyellősködni a komancsokkal.
Adni nekik, ami a csövön kifér, aztán hadd mosakodjanak.:))
Ha ez az európai módi, mint ahogy a belvárosi elit Kende bedobásával jelezte, nehogy már lemaradjunk a magas kultúrában ,hordani rájuk a sz@rt kocsi számra, ahogy illik.:))
Bocsi a késői reagálásért, vendégek szálltak meg minket.
Szépen elkented a dolgot. Nem vitatom, hogy jobbos is kapott pénzt Princztől, de azért érdemes lenne megnézni az arányokat. És ennek ellenére feljelentették. Ezt azért nem vitathatod el az Orbán kormánytól! És pont erről szólt a vita. De tényleg off.
Mcifüle
Szia.
Princz pénzszórásából minden politikai oldal és sok, másjellegű "intézmény" is részesedett. (Nem védem, mert nem ez lett volna a dolga egy bank vezetőjeként, habár a mecénási működését egy kicsit megértem.) Azért az nem véletlen, hogy 5 év alatt se "sikerült" elkapni. Ebből nekem az jön le, hogy nem lehet egyértelműen a topiccímnek megfeleltetni. (Tehát nem is tartozik ide, ez is igaz, off.:)
Szia q!
Teljesen egyetértek, a Tocsik perben nem azokat büntették, akiket kellett volna. (Boldvai és tsai.
A Postamacit ne emlegesd, Horn alatt szórta a mi pénzünket, Orbánék rúgták ki és indítottak eljárást ellene. Hogy még nincs vége? Ez már más dolog, egy másik topik témája lenne.
Macifüle
Tudom, hogy etikát, moráltt nem szabad számonkérni se a politikán, se a jogon, de ez az egész jogszerű volt, kivétel a pártemberek "szerepe". Lehet, hogy ez is csúnyűn fog hangzani, de végülis a költségvetés járt jól, a közös kassza.
Tasnádi ellen az ORFK szervezett bűnözés elleni igazgatósága vádemelési javaslatot tett az ügyészségnek (ha jól emlékszem márciusban).
Princz ellen ha jól gondolom, akkor 5 éve nem történik semmi, a most már kedvenccé vált Fidesz kormány regnálása alatt se. Vajh miért? (Elárulom, ők is kaptak.)
Tocsik (nem Tócsik) perével mi a problémád? (Azért segítek, ami lehet a pártközeli emberek szerepe, Tocsik maga nem érdemel büntetést egy jogos szerződés miatt, ami csak utólag lett szörnyű, az összeg hallatán.)
Az Örs vezért éri árus megaláztatását prezentálnád?
Ha már a jobboldal is ezt hangoztatja akkor oda kell rá figyelni. Szándékosan nem emlegettem a baloldali véleményeket.
Az időközi választásoknak most még szinte semmi jelentősége nincs a nagyarányú baloldali győzelemmel szemben. Ezeknek majd a 2006-os választásokat megelőzően lesz jelentősége mert akkor már tükrözhetik a kialakult politikai viszonyokat.
Én ezt csak megelőlegezni tudom és majd 2006 dönt.
Ha figyeled akkor tapasztalhatod a médiában miszerint egyre többen teszik szóvá a Fidesz ilyen irányú tevékenységét. Hallhattál erről Debreczeni és Boross megnyilatkozásaiban is.
Azt is többször hallhatod, hogy Répássyt tekintik a Fidesz " Kellerének".
Vissza üt ez a dolog a választások során már jövőre is (EU), de 2006-ban is. Az MSZP-nek van még három éve, hogy kormányon tisztázza magát és ha ez sikerül, akkor Répássy "szara" rá és a Fideszre hullik vissza ami befolyásolni fogja a népszavazás eredményét. Ha ez alatt a három év alatt még kedvezményeket is tudnak biztosítani a társadalom különböző rétegeinek akkor biztos a győzelmük
Kedves kaanga!
Rátapintottál a lényegre...ez igy van....az okait viszont nem tudom...tényleg ez miért van igy?
2006-os győzelmet viszont nem fogadom el.(:-))
Manapság a nagy halakat nem büntetik igy Princz (tévé műsora is van már), Tócsik, Tasnádi stb., de pl. egy Örs vezér téri árúst beviszik és megbüntetik, megalázzák....ja igen, ő egy kisember, nincsenek kapcsolatai..
Ez a kampánystílus hozzájárult az MSZP-SZDSZ kormány győzelméhez sőt várhatóan a 2006-os győzelmükhöz is.
Amit most a Fidesz művel ( átvette az stílust) az viszont rájuk üt vissza.
Visszatérve a topik alapgondolatához, nem nulla igazság vn benne, hogy az mszp azért választotta ezt a kampánystílust, mert bármi áron nyerni akart.
Ehez képest elég olcsón megússza ezeket a pereket.
Te egy tipikus balos nick vagy, akivel már napok/hetek óta nem beszélgettem és lebutázol, ...csak úgy, indok, bizonyiték nincs...na ez a stilus ami jellemző rátok...ezt az MSZP-ben tanuljátok?
ezért veszit a pártotok prominensei sorozatban pereket, mert ennyire futja...és kész...
Jóéjcakát.