A héten voltunk Milánóba és sajnos rajtunk maradt kb 33 euronyi TRENITALIA vonatjegy, amit jutányos áron szívesen átadnánk valakinek aki fel tudja használni. Október 7ig érvényes és néhány % kezelési költség fejébe bármelyik másik járatra átírják.
Nah, az SBB menetrendjéből okosabb lettem. Úgy látszik, mintha minden vonat csak június közepéig járna Tiranoba, aztán sanyi... :-OOO Mi lesz ott? Szüneteltetés? Pályaépítés? :-?
Tervezgetek utat Európa tájain, a változatosság kedvéért most dél felől közelíteném meg Svájcot, Milano-Tirano útirányon át. No igen ám, de a Trenitalia menetrend keresője nem talál arrafelé vonatot... :-O Mit tudtok róla? Van ott még személyszállítás? Vagy van, de nem a Trenitalia csinálja? Vagy miért nem ad nekem találatot? (se a trenitalia honlapján lévő vacak, se a db-s reiseauskunft, se az óbb-s fahrplan nem ír semmit :-( )
Egy kéréssel fordulnátok Hozzátok. Egy házidolgozatot írok épp Nemzetközi közlekedés tárgyra. A témám a Párizs-Brüsszel-Amszterdam nagysebességű vasútvonal, de inkább a Thalys.
Amennyiben tudnátok bővebb forrásokat adni, nagyon megköszönném. Természetesen a Wiki-t és a thalys.com-ot megjártam, ezen felül lenne szükségem még anyagokra. Ha tudtok valami okosat, a dobroczkiadam@gmail.com címre küldjetek légyszíves egy e-mailt!