Hellosztok! Igaz Hattrickal kapcsolatos dolgot akarok írni. Van egy saját szervezésű barátságos kupasorozatom a Hattrick Friendly Cup ami a Cupmanager oldalán is regisztrálva van, éés március 28.-án 2. alkalommal kerül megrendezésre 32 magyar csapattal. Az 1. széria még most is zajlik. Most csapatokat szeretnéék toborozni a Hattrick Friendly Cup II. nevű kupára.Elsősorban 6. és gyengébb 5. osztályú csapatok jelentkezését várom. A kupa nagyon aktív, sok egyéb program van benne a meccseken kívül (aranylabda szavazás, tippjáték, folyamatos szavazások, interjúk a csapatok tulajdonosaival, saját fórum stb.) A KUPA HONLAPJA: : http://www.ht-arena.com/friendlycup/ Érdemes benézni. Ez télleg nem egy montom kupa, itt zajlik az élet. Mi kell még? Nézz be most!
Hello!Segítsen valaki,ha tud.Le akartam tölteni egy segédprogramot,nem sikerült,azóta viszont nem tudok belépni a Hattrick-be se.Mindig azt írja ki,hogy sikertelen.Segítsetek,ha tudtok.Kösz.
hú, ez iszonyat lassú ez az új rendszer
szerintem itt beszéljük ki, ne a főtopikban
nekem rögtön van is egy kérdésem: a kedvenceket lehet úgy rendezni, ahogy az előző rendszerrel alapból rendezve volt? (tehát az utolsó hozzászólás ideje alapján) - ha valaki rájön vagy már rájött erre, az ossza meg velem légyszíves
Nagyon örülök neki, csak kár, hogy pont ebben a szezonban kellett kilépned a III.6-ból, amikor én érkeztem.. Tényleg az ötödosztály a cél? Ha igen, nem lesz könnyű elérni, már most 9 pontod van.