Audio DVD-m nincs, csak koncertesek. Jó tapasztalataim vannak a DVD Futár nevű céggel (www.dvdfutar.hu). Netes bolt, viszont lehet a Délinél személyesen, kp-vel átvenni a cuccot, és akkor nincs postaköltség.
Másik a www.express.hu (ha jól emlékszem). Itt alacsonyabb árak vannak, viszont ki kell fizetni a postaköltséget. Lehet, hogy x db lemez rendelése esetén megéri, de én mindig csak 1-2 db-ot rendelek.
Másik jó a CD Bt. (www.cdbt.hu). Ez eredetileg csak zenei Cd-ket forgalmazott, de kezdenek a DVD-kre is ráállni.
Biztos, hogy letezik ilyen, ez nem kerdes. Igaz, meg nem volt hozza szerencsem, csak amikor kb 1 eve vettem erositot, akkor nezegettem Technics katalogust, es abban buszken irtak, hogy az uj CD-lejatszoik "Audio DVD Ready"-k... :)
lehet én fogalmaztam bénán,sorry.
igen olyan DVD-ket keresek amin koncertek vannak. a Media Markt mocsok drága,valami kis üzletre gondoltam ahol nem 2 nap alatt akarnak meggazdagodni.
Télleg megfordult a fejemben, hogy ennek nem sok értelme van, a DVD = Digital Video Disc-re associálva.
De elröstellvén magam feddésed olvasva, erős elhatározással önművelésbe kezdtem, és a következőt találtam:
A DVD a "Digital Versatile Disc" (digitális sokoldalú lemez) rövidítése.
Korábban "Digital Video Disc" (digitális video lemez) néven is nevezték, de nem korlátozódik video adatokra. A DVD adatokat és audio jeleket is tud tárolni.
MediaMarkt-ban es a World of Music-ban szoktak lenni zenei DVDk, en ott vettem az Autechre: Gantz Graf DVD valtozatat. Virgin Megastore-t is erdemes probalni.