Nokia datasuite 5.1 csomag (letoltheto a nokia.com-rol) amiben van 2 program az Image meg a Sound converter
elvileg ezekkel a nokia telefonokra leget feltenni poly hangokat, szines kepeket.
Namost, a progi feltelepult (lapitopi + XPprof.) Infran felismeri a telefont, a nokia PCSuite connection
manager siman latja a telefont, a PC Suite csomag tagjai mukodnek, lehet telefonkonyvet szinkronizalni, fel le
tolteni, de a kepek meg a hangok nem mennek fel a telefonra.
egyszeruen elkezdi feltolteni, majd kis homokorazas utan aszongya; image upload failed...
tipp?
ui: telefonba eddig semmi nem lett feltoltve, tehat gyarilag kell hogy legyen benne meg hely egy kepnek legalabb.
telefon 5100 as Nokia. az infra sebesseget visszavettem 19.000bpsre, de igy is ugyanaz
Nekem az a kerdesem, hogy 0 kabellel es WAP-pal megoldhato-e a dolog? Van-e a webes tarhelyhez hasonlo wapos tarhely, ahonnan fe/le tudnam tolteni a fajlokat?
rep:
Innen letöltöd az ingyenes Nokia PC Suite programot, és kábellel vagy infrával össze tudod kötni a telefonodat a gépeddel. Van a csomagban zeneszerkesztő, konvertáló, háttérkép készítő, naptár szinkronizáló, cím kezelő, sms-ező stb program.
Nekem csak egy nem tiszta. Hogyan lehet a telefonból közvetlenül a gépre tölteni képeket?
Most vásároltam egy 5100-ást, és nem tudom, hogyan lehetne háttérképetn tölteni rá. Tehát adott a gépemen egy jpg, abból szeretnék a mobilra háttérképet csinálni. Ha lehet, valami olyan megoldás érdekelne, amihez nem kell wap, mivel nincs wap előfizetésem.