Keresés

Részletes keresés

VotanDala Creative Commons License 2008.03.21 0 0 6
ezek faszák! mér adják ingyen? :D
1-2százat még adnék is ezekért.
omecs Creative Commons License 2006.12.07 0 0 4

Ingyen nokia csengőhangokat itt is letölthetsz:

http://ingyenesletoltes.dox.hu/

Ráadásul most a karácsonyi csengőhangok is ingyenesek!

Ferci Creative Commons License 2003.10.09 0 0 3
Helloka.

Van valakinek tapasztalata a kovetkezokkel?

Nokia datasuite 5.1 csomag (letoltheto a nokia.com-rol) amiben van 2 program az Image meg a Sound converter
elvileg ezekkel a nokia telefonokra leget feltenni poly hangokat, szines kepeket.

Namost, a progi feltelepult (lapitopi + XPprof.) Infran felismeri a telefont, a nokia PCSuite connection
manager siman latja a telefont, a PC Suite csomag tagjai mukodnek, lehet telefonkonyvet szinkronizalni, fel le
tolteni, de a kepek meg a hangok nem mennek fel a telefonra.

egyszeruen elkezdi feltolteni, majd kis homokorazas utan aszongya; image upload failed...

tipp?

ui: telefonba eddig semmi nem lett feltoltve, tehat gyarilag kell hogy legyen benne meg hely egy kepnek legalabb.
telefon 5100 as Nokia. az infra sebesseget visszavettem 19.000bpsre, de igy is ugyanaz

a

Előzmény: Alfred (1)
bela_lugossi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 2
Hello!

Nekem az a kerdesem, hogy 0 kabellel es WAP-pal megoldhato-e a dolog? Van-e a webes tarhelyhez hasonlo wapos tarhely, ahonnan fe/le tudnam tolteni a fajlokat?

Alfred Creative Commons License 2003.06.11 0 0 1
rep:
Innen letöltöd az ingyenes Nokia PC Suite programot, és kábellel vagy infrával össze tudod kötni a telefonodat a gépeddel. Van a csomagban zeneszerkesztő, konvertáló, háttérkép készítő, naptár szinkronizáló, cím kezelő, sms-ező stb program.

Nekem csak egy nem tiszta. Hogyan lehet a telefonból közvetlenül a gépre tölteni képeket?

Előzmény: rep (-)
Timna Creative Commons License 2003.06.02 0 0 0
biztos 0-nál több kábel kell hozzá, viszont 0 topicot is elég lett volna nyitni, nem?
Előzmény: rep (-)
rep Creative Commons License 2003.06.02 0 0 topiknyitó
Szevasztok?

Most vásároltam egy 5100-ást, és nem tudom, hogyan lehetne háttérképetn tölteni rá. Tehát adott a gépemen egy jpg, abból szeretnék a mobilra háttérképet csinálni. Ha lehet, valami olyan megoldás érdekelne, amihez nem kell wap, mivel nincs wap előfizetésem.

Köszi
rep

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!