Ja, és már nem emlékszem, de ha letöltöttétek a cracket, akkor talán elég csak bemásolni, de van úgy is, hogy még ezek után úgymond regisztrálni kell, vagyis a játék bejelentkezése után a REGISTRATION menüpontba bemenni, kódot beírni, ami a bejelentkező kis ablakban fent van, és akkor meg lehet nyugodni... :)
Ja, amúgy elkezdtem mégis egy kicsit (szakítván pár órát erre is) az Exile 1-et - hát, azért elég primitív az interface akár csak az Exile3-hoz képest is - viszont a feeling, az megvan, és ez a lényeg :))
(jól látom, hogy ebben az 1-esben nem kell megvenni a varázslatokat, csak skill kell hozzá?)
Geneforgenek csak a demóját ismerem... Nemtom, nekem nem annyira jött be, olyan vontatottnak tűnt... Pedig az ötlet nem rossz, csak valahogy nem szögezi le az embert a gép elé.
Naszóval: Avernum 1-2 van meg neki is, de azt mondta, ha már Spiderweb, akkor ő a GeneForge-ra esküszik (bár igaz, hogy nincs benne csapat, meg nem kolbászolhat az ember össze-vissza a térképen, de akkor is...).
Óóóó csak nem megtalálta valaki a Spiderweb Softwaret? Én az Exile 3-at játszottam végig, Avarnumokat nem... Szuper játék volt... És jó nehéz. Hajj de jó volt! Főleg úgy a 160-adik nap környékén, mikor démonok szállták meg a mágustornyot... Fúú, csak úgy megrohantak az emlékek... Az első kettőt nincs kedved elküldeni? Elég a krekkeket... Exile 1-hez és 2-höz... Végigjátszanám azokat is. Emilcímem él. Kösz :)
Az Exile progik megvannak olymódon, hgy crackelve van mind a három, most fogom CD-re írni a héten, az Avernumból pedig megvan gyárilag az I-es és a II-es...
Én sokat játszottam az Exile-ekkel, de nem játszottam végig őket, végigjátszottam az Avernum I-et, és sokat a II-el, valahogy a feelingje jobban bejött az Exile-nek... de ezzel együtt el tudom fogadni, hgy a modernebb, félig 3D-s és könnyebben kezelhető (a játék nem könnyebb! :)) Avernum jobban tetszik egyeseknek...
Exile demóval játszottam régen, nekem nagyon tetszett, úgyhogy érdekelne hol szerezted be. Avernum: passz még nem láttam, de mintha valamelyik ismerősnél meglenne...