Keresés

Részletes keresés

Archenemy Creative Commons License 2003.06.16 0 0 16
Én is köszi a címet, hálám üldözni fog :)
Előzmény: VS (15)
VS Creative Commons License 2003.06.16 0 0 15
Ja, és már nem emlékszem, de ha letöltöttétek a cracket, akkor talán elég csak bemásolni, de van úgy is, hogy még ezek után úgymond regisztrálni kell, vagyis a játék bejelentkezése után a REGISTRATION menüpontba bemenni, kódot beírni, ami a bejelentkező kis ablakban fent van, és akkor meg lehet nyugodni... :)
VS Creative Commons License 2003.06.16 0 0 14
you're welcome! :)
Előzmény: Alezredes (13)
Alezredes Creative Commons License 2003.06.16 0 0 13
Jah, a címet én is köszönöm. :)
Alezredes Creative Commons License 2003.06.16 0 0 12
Én az Exile 3 demójával játszottam, eléggé magával ragadott, asszem megpróbálkozok vele újból.
VS Creative Commons License 2003.06.16 0 0 11
Ja, amúgy elkezdtem mégis egy kicsit (szakítván pár órát erre is) az Exile 1-et - hát, azért elég primitív az interface akár csak az Exile3-hoz képest is - viszont a feeling, az megvan, és ez a lényeg :))

(jól látom, hogy ebben az 1-esben nem kell megvenni a varázslatokat, csak skill kell hozzá?)

Előzmény: Archenemy (6)
VS Creative Commons License 2003.06.16 0 0 10
Azért azt megüzenném az ismerősödnek, hogy az Exile sorozatban a 3-mas volt a legjobb, gondolom, az Avernumban sincs ez másként...
Előzmény: Alezredes (7)
VS Creative Commons License 2003.06.16 0 0 9
a cracket nagyon könnyen leszedheted innen az Exilekhez:

http://www.megagames.com/cracks/ge2.htm

Ha ez gondot okozna, utánanézek a letöltött file-oknak, csak most nemtom merre vannak :)

Előzmény: Archenemy (6)
Archenemy Creative Commons License 2003.06.16 0 0 8
Geneforgenek csak a demóját ismerem... Nemtom, nekem nem annyira jött be, olyan vontatottnak tűnt... Pedig az ötlet nem rossz, csak valahogy nem szögezi le az embert a gép elé.
Előzmény: Alezredes (7)
Alezredes Creative Commons License 2003.06.13 0 0 7
Naszóval: Avernum 1-2 van meg neki is, de azt mondta, ha már Spiderweb, akkor ő a GeneForge-ra esküszik (bár igaz, hogy nincs benne csapat, meg nem kolbászolhat az ember össze-vissza a térképen, de akkor is...).
Archenemy Creative Commons License 2003.06.13 0 0 6
Óóóó csak nem megtalálta valaki a Spiderweb Softwaret? Én az Exile 3-at játszottam végig, Avarnumokat nem... Szuper játék volt... És jó nehéz. Hajj de jó volt! Főleg úgy a 160-adik nap környékén, mikor démonok szállták meg a mágustornyot... Fúú, csak úgy megrohantak az emlékek... Az első kettőt nincs kedved elküldeni? Elég a krekkeket... Exile 1-hez és 2-höz... Végigjátszanám azokat is. Emilcímem él. Kösz :)

Archenemy

VS Creative Commons License 2003.06.13 0 0 5
ne feledd a hétvégét (Amire amúgy minden jót)! :)
Előzmény: Alezredes (3)
VS Creative Commons License 2003.06.11 0 0 4
OK :) amúgy nekem ráér, mostanában nincs időm játszani, sajna :(
Előzmény: Alezredes (3)
Alezredes Creative Commons License 2003.06.11 0 0 3
Nem tudom, majd hétvégén megkérdezem...
Előzmény: VS (2)
VS Creative Commons License 2003.06.11 0 0 2
Az ismerősnél melyik Avernum van meg, a III-as esetleg? :)
Előzmény: VS (1)
VS Creative Commons License 2003.06.11 0 0 1
Az Exile progik megvannak olymódon, hgy crackelve van mind a három, most fogom CD-re írni a héten, az Avernumból pedig megvan gyárilag az I-es és a II-es...

Én sokat játszottam az Exile-ekkel, de nem játszottam végig őket, végigjátszottam az Avernum I-et, és sokat a II-el, valahogy a feelingje jobban bejött az Exile-nek... de ezzel együtt el tudom fogadni, hgy a modernebb, félig 3D-s és könnyebben kezelhető (a játék nem könnyebb! :)) Avernum jobban tetszik egyeseknek...

Ha kellenek progik, egyeztessünk...

Előzmény: Alezredes (0)
Alezredes Creative Commons License 2003.06.11 0 0 0
Exile demóval játszottam régen, nekem nagyon tetszett, úgyhogy érdekelne hol szerezted be. Avernum: passz még nem láttam, de mintha valamelyik ismerősnél meglenne...
Előzmény: VS (-)
VS Creative Commons License 2003.06.02 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Nosztalgiából beszereztem a Spiderweb Softwares Exile trilógiáját, ami mostanában Avernum néven is kijött, mintegy felújításként...

Ki hogy van vele, melyik tetszett jobban?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!