Nem, parhuzamosan mukodnek, de ahhoz, hogy tenylegesen gyorsabban fussanak a programok, tobbszalura kell oket megirni. Igy az egyszalu programokon nem lesz sebessegbeli kulonbseg, de ez ritka.
Azt mondják a szákboltban, hogy még mindíg jobb vétel egy 2,4Ghz s P4 mint 2X 1,7Ghz s P4.
Alapból hogyan segítik ki egymást a procik ha ketten vannak. Olyan mint a soros kapcsolás?
Vagy az egyik csak akkor kapcsol be ha a másik már nem bírja % al?
Amint mar az irtak, attol fugg, hogy mit pakolsz be mellé.
Lehetoleg ne azt csinald, amit en anno a BP6-tal.
3 vinyo, cdiro, cdolvaso, 1AGP+ 5PCI 1ISA kartya (vagyis tele :), benne ket 366-os celeron 506-on jaratva, es mindez egy 200-as tapegysegen, egy normal meretu (3nagy, 2kicsi kulso hely) toronyban.
Mukodott stabilan gond nelkul, de tenyleg illett volna legalabb egy nagyobb tap :)
Az a kérdés, hogy mit pakolsz be mellé. Egy 300W-os táp nagy valószinűséggel elviszi és belefér egy átlagnál picit nagyobb házba. Természetesen a két procihoz két cooler kell, de nem árt, ha a ház is kap mégegyet.
Az is, csak multiproc kernelt kell hozza hasznalni.
Volt nekem regen egy dual celeron (366506), NT4, majd W2K rendszerem, kifejezetten elveztem, hogy ha valami elszallt, vagy a nyomtato ult ra a gepre, akkor ugyanugy zokkenomentesen tudtam dolgozni, mert a max proci csak 50% volt ilyenkor.
Akkoriban rengeteg mp3-at csomagoltam, igy jo volt. Azt a mai napig visszasirom, hogy nem birta magaval rantani egy program a kezelofeluletet. De most nincs ilyen olcson megvalosithato alternativa, mint akkor a celeronos BP6 volt.
No meg a procimat is up vagy downgradelni kellene, mert PIII-S 512K 1.4G procit nemigen lehet olcson kapni.
Pl.arra, hogy a multiprocesszoros rendszert jelenleg csak a Win2000+WinXPProfessional támogatja csak, tehát így rá leszel kényszerítve ezen oprendszerek használatára.
Üdv.:Kőarcú
Eddig a masinámban hagyományos rendszer dübörgött.Alaplap + 1 proci.Most gondoltam egy merészet "Mi lenne ha következőre 2 procis gépet vennék."
Nos tapasztalatokat várnék attól, aki ilyesmivel foglalkozik. Mi lessz tőle nagyobb a villany számlán kívül. Mire kell vigyázni egy ilyen rendszer építésekor? . . .
Röviden ennyi. Ha érdekes írjatok. Ha nem had süllyedjen. 8)))