Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.10 0 0 136
?
Előzmény: Törölt nick (135)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.10 0 0 135
A fradistáknak mindegy csak takarodjon valaki. Hehehe. Vergődés.
takacsi Creative Commons License 2003.11.27 0 0 134
De vigyetek el semmit!
takacsi Creative Commons License 2003.10.25 0 0 133
Lassan vége októbernek és elérkezik a végső dátum, amikor Várszeginek fizetni kell...
Vagy takarodni.
rdekes milyen kuss van minderről.
Furulyás komcsititoknok mintha szorítóba került volna. Mintha az Elnökség tagjai végre ráébredtek volna, miket csinált ez a diktaturamaradék.
És ők is felelnek érte.
Nem értem, miért nem mond le az elnökség, ezzel rendkívüli közgyűlés és urulyás kiesik, megnyilnak a titkos üzelmek...
Lesz értelme szurkolni...
(álmodik a nyomor?)
takacsi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 132
Hogy milyen informatív a hörcsöghonlap!

Szeiler nyilatkozik egy mondatot. Nem tud semmiről....

8 ember csinálja/ta a honlapot, meg a tevét.
Egy nyugati klubnál van összesen három alkalmazott...

takacsi Creative Commons License 2003.06.19 0 0 131
Egy topic elérte:-)...

Rekord a DK-ban.

Furulyás?

takacsi Creative Commons License 2003.06.11 0 0 129
Szeilernek is vannak dokumentumai, nemcsak Szabadi Bélának...

Szomorújáték az, amit Várszegi játszat vele, mert néhány disznóságát elismeri utólag.

11. DOKUMENTUM:
Hiányzik. Ez az, amelyikben a vezérigazgató NEM KEZDEMÉNYEZTE a 10. dokumentum, a törvény alapján a rendőri biztosítást a bajnoki címet eldöntő Fradi-DVSC tarcsi meccsre...

takacsi Creative Commons License 2003.06.10 0 0 128
Első etapban 3 milliós büntetést kapott Szeiler.

Majd PTK, BTK mást is eredményez.

Greeneagle Creative Commons License 2003.06.10 0 0 127
Ha legalább annyit megtennél, hogy a nyilvános fórumokon utánaolvasol, és nem csak a szennyből tájékozódsz, már többet tudnál. Sajnos a hozzászólásaidból süt, hogy nem jutottál el eddig, ami nem baj, csak akkor nem fogod megérteni mi az amiről beszélünk mi Fradisták.

Persze ha neked jobb, könnyű elintézni úgy hogy mind szélsőjobbos antiszemiták vagyunk.

Előzmény: BeregiBetyár (108)
takacsi Creative Commons License 2003.06.10 0 0 126
Ez az alapigazság.
Nem szponzor a Fradi esetében, hanem tulajdonos.
(sajnos visszafelé nincs út).
Ez a bajunk, ez a fájdalmunk, hogy "ÁRÚ" lett a ferencvárosi foci.
De, mivel árú, ára van, adható vehető.
Pénze meg sok sporttal foglalkozó cégnek van (elsősorban külföldinek természetesen). Sötét felfogás, hogy kizárólag VG lehet a Fradi tulajdonosa.
Ha így megy tovább, eladja (ez a kormány viszont jó neki, tehát némi ingatlanspekuláció visszatarthatja...)
Az egy másik kérdés, hogy mennyi az értéke a Fradinak, ezt pedig sok faktor együttesen határozza meg.
Az biztos, hogy a klubok, kft-k folyamatos válsága azt mutatja: több pénzt költenek focira hazánkban, mint amennyit ér.
Régóta javasolom, hogy elég volt. Hagyjuk abba a "profi" focit (nem jelent mást, minthogy fizetnek érte játékosnak, mindenkinek, a szinvonal amatőr) néhány évre. Maximálják az átlagéletkort az NB1-ben (19-20 év), focizzon az aki hajlandó befektetni a jövőért.
Rosszabb ennél nem lesz.
Előzmény: Törölt nick (122)
Csbalázs Creative Commons License 2003.06.10 0 0 124
Ilyen szintű biztos nem...
Csülök Creative Commons License 2003.06.10 0 0 123
De, lennének! Mint az köztudott, Várszegi előtt Muszbek úr is megtette a javaslatát, Demján úr nevében. Negyede sem volt az összeg a Várszegi által aláírtnak...
Csbalázs Creative Commons License 2003.06.10 0 0 121
Abból pénzt is kaptok? Sok értek vele, ha nem...
Előzmény: Törölt nick (120)
Csbalázs Creative Commons License 2003.06.10 0 0 119
Aha, mindenfajta állami támogatás nélkül? Kíváncsi vagyok... Majd megint jönnek mindenféle fantomcégek, ha nem lenne Várszegi, a Fradi most nem lenne elsőosztályú, vagy nem is lenne...
Előzmény: Törölt nick (109)
BeregiBetyár Creative Commons License 2003.06.10 0 0 116
Ez nagyon gyenge volt. Sarokba szorultál? Nem baj az...
Egyébként meg nem tudom miért váltogatod a nickneveidet, azért hogy többnek hass?
>Sem hangnemed, sem ismeretlenséged nem emel oda, hogy vitázzak veled
Nem azt akartad írni hogy "nem süllyeszt oda"? Gondolok itt pl. a topic címére?Ha ez az etalon hangnem....
Előzmény: Törölt nick (114)
elefantkillah Creative Commons License 2003.06.09 0 0 112
"Nekem egyedül ez fontos ma már, amit idéztél:
" a Fradi-drukker énképének, melynek középpontjában az ”alulról jövő”, ”tisztességes”, ”nem megalkuvó”, ”helyesen gondolkodó”, ”rendes magyar ember” identifikációs mintája áll; egy olyan minta tehát, amely nem csupán a stadionbeli viselkedés módozatait vezérelheti, hanem a politikai orientációnak is fontos, félig-meddig tudatosított összetevőjévé válhat. "

És egy saját nevelésű játékosokból álló csapat, nem emberkísérletező tulajdonos mellett akár a harmadik osztályban is ott lennék mindig. "

milyen hülyeség az, hogy a politika határozza meg , hogy ki milyen csapatnak drukkolhat, vagy, hogy ki a hiteles drukker? én liberális érzelmű vagyok (nem szdsz szavazó) és mégis a fradinak drukkolok, kinn voltam már akkor is amikor ippeghogy bennmaradtunk, meg akkor is amikor kivertük az uefaból a csszka-t pl. nem tartom hiteltelenebb fradi drukkernek magam senkinél.

Előzmény: Törölt nick (110)
BeregiBetyár Creative Commons License 2003.06.09 0 0 111
>Sajnálatos, de pont azok tartják látványosan a szellemiséget, akik vademberként viselkednek.
Ha ezt a mondatodat nem írod le még azt hittem volna hogy egy korrekt emberrel állok (ülök) szemben. Ez szellemiségnek mered nevezni, amit ezek a gusztustalan telepi hordák csinálnak. Ne hüléyskedj már. A 2/3-a divatfradista, még be is vallják hogy csak a balhé vonza őket. A szellemiséget nem azok jelentenék akik elhatárolódnak az aljától és kizárólag a klub és a játék érdekli őket? És még mindig nem értem miért nem jó egy ezüst érem a magyar bajnokágban? Miért??????????????????????????
Miért ez a divatpesszimizmus? 20 éve ez a lemez ba..a meg, minden fucibuzi ezt fujja. Ezt kell mondani? Ha valamelyik csapatunk elér egy eredményt pár napig örül mindenki, ha tréül mennek a dolgok, akkor meg hónapokig ezt fujja mindenki.

De most ráadásul még eredményes is a csapat, mi a baj?Hogy az mtk jobb lett nála? Nem az első eset és volt már precedens a fordítottjára is nem egyszer.Persze ha az mtk lett a jobb mindig volt zsidózás, amikor nem volt várszegi akkor is. Ez divat, főleg az alja fogékony rá. Ez olyasmi mint a bíró anyázásam vagy a köpködés. Kijön a feszkó a sok sutyerákból, ilyenkor kicsit erősnek érezhetik magukat. Jobbos érzelműek is kárörömködhetnek egy kicsit ilyenkor (mármint aki meccsre jár szintén de nem nevezhető kimondottan aljanépnek, de mégis a csőcselékkel van érzelmileg...mert ugye az ellenségem ellensége...), hát ha ez kell nekik egészségükre.

Csak vannak bizonyos határok...

Előzmény: Törölt nick (110)
BeregiBetyár Creative Commons License 2003.06.09 0 0 108
Na persze te tudod, ugye. És te honnan infórmálódsz? A Fórumból? Na az igen, az maga a valóság...
Egyébként szerintem is olyan a média amilyen, csak hányok az ájtatoskodó ultrajobbosoktól, mintha valamivel is különbe lenne akár a sajtójuk, akár a nómenklatúrájuk (max kisebb vagy bénább, de a mentalitás ugyanaz) Félszavakból ti mindent vágtok mi? Ti aztán tudjátok mi megy a háttérben.
A saját benyomásomra alapozok és nem a bulvárból merítem az infókat. Eltekintek a politikától persze, de Torgyánt nehéz leválasztani azért erről a témáról nem?
Előzmény: Greeneagle (104)
elefantkillah Creative Commons License 2003.06.09 0 0 107
a Várszegi ellen acsarkodóktól azér megkérdezném, hogy ők miért nem fizették ki a fradi tartozásait, vagy hogy személy szerint mennyit adtak a Gera szerződéséhez. akkora pofája van itt néhány embernek, hogy lenyűgöző.
a mélyen tisztelt verekedő urak most okoztak egy jó kis 100 millás kárt a klubnak, mert kábé ennyibe fog kerülni a kötelező rendőri biztosítás minden meccsre. aztán meg lehet verni a nyálat, hogy ki az igazi fradidrukker.
én egyébként régebben jártam meccsekre, de hadd ne fizessek már x ezer forintot azért, hogy lássam a Lipcsei alibizását, meg a szerencsétlen kriston szánalmas, elkeseredett beadási kísérleteit.
Csbalázs Creative Commons License 2003.06.09 0 0 106
Igenis társadalmi probléma az, hogy VG spekulál a Fradi(ingatlanjai)val.

Egyrészt miért lenne ez társadalmi probléma? Másrészt a Fradinak nincsenek ingatlanjai - amennyire én tudom.Egyébként tényleg jó lenne, ha kiszállna a Fradiból, mert kíváncsi lennék, mire mennétek nélküle...

Előzmény: Törölt nick (101)
Greeneagle Creative Commons License 2003.06.09 0 0 104
Egy kérdésem van csak hozzád:

Retekklub vagy vöröskettő az a hely ahonnan informálódsz ?
Fogalmad sincs arról, hogy miről szól a valóság, csak a szennymédia baromságaira alapozol. Ha válaszolsz, légy szives a politikától tekints el.

Üdv:
Greeneagle

Előzmény: BeregiBetyár (102)
BeregiBetyár Creative Commons License 2003.06.08 0 0 103
Nem, ez egy bulávrlap címoldalán volt egyébként...Amúgy meg lehet hogy "fedhetetlen" Pintér Sanya rácsörrentett Torgyira, hogy nem kéne:)

Előzmény: Törölt nick (100)
BeregiBetyár Creative Commons License 2003.06.08 0 0 102
Érdekesek vagytok ti ottan a szélsőjobbon. Vívjátok a kis szélmalomharcotokat. Szövegedbe bele-belecsempészel némi igazságtartalmat aztán emiatt feljogosítod magadat a véleményformázásra, aztán az gomb lenyomásával elégedetten dőlsz hátra, mint egy győztes hadvezés, aki jólmegadta.
Torgyán fradi drukker volt, emiatt lophat, kótyavetyélhet, urambátyámékat részesítheti előnyben, nyilatkozhat faszságokat, cselekedhet baromságokat, mindegy, lényeg hogy a ti oldalatokon áll. De várszegi? Hát már eleve nem fajtiszta, tehát jót mégcsak véletlenül sem cselekedhet, hát te már akkor is tudtad hogy bűnöző, amikor még meg sem született. Ha sapka van rajta, azér, ha nincs azér, valamit majcsak találtok, te vagy a haverjaid, gondolom a siker nem is maradhatott el, ahogy leveledből kiveszem. Biztos járatos vagy mindenféle körökbe, tehát információid biztos forrásból, megdönthetetlen bizonyítok alapján származnak. Tudod mit hiszek neked. Ellopta, elspekulálta, elsíbolta. Szegény szurkolóknak meg maradt az ezüst érem a bajnokságon. takarodjon mindenki ki az országból.
És mekkora igazságokat írtál le ezután? Hát ezeket érdemes végignézni.
>hogyne ellenezném azt hogy egy anti-Fradista tulajdonos legyen.
...lényeg hogy a magadfajtának megfeleljen az ember nem? Mert ez egy egyszerű feladat. Nem jó az edző, nemjó a tulaj, nemjó a játékos, nemjó a bíró. Üssük rúgjuk őket...

>Ma is volt Fradista buzerikusz-szal. Akit 40 napra ítéltek. Szerencsétlen biztos nem csinált semmit. Ágrólszakadt nádszálvékony részeges ember.
Én is megsajnáltam. nem azért mert nem érdemli meg a büntetését. Átlagos vadbarom fradista 8 általánosával mocskolódik, csak úgy, meg benyomva vonul a sok tahóval. Csak azért sajnáltam hogy pont őt emelték ki, nem egy kopasz bengát...
>Meg egymás gyepálása(a játékosok többsége megérdemelte volna).
Te mekkora állat vagy neharagudj...Játékos, ez mondd valamit neked? Nem gladiátor, vagy efféle. Azért mert Xezer vadparaszt néz egy meccset már feljogosít valamire? Erőszakra? Tudod mennyi jogotok van nektek? Hogy megvegyétek a jegyet, vegyetek mellé egy doboz borsodit és egy zacskó pattit és végigkiabáljátok a meccset. Ennyi. Lehet okostojáskodni utána a sarki csehóban persze, de ennyi. Hogy ki az edző, ki a szponzor, ki a tulaj, ki a bíró, azt döntse el az aki illetékes. Miért kellene hogy szava legyen párezer degeneráltnak? Inkább verjék szét egymást azt javaslom...

>Ez az a közveszély, amit Szeiler idézett elő.
Törvényt sértve.
Na ez biztos így van. Most jól levezetted. Hogy ez most honnan jött azt senki sem érti szerintem rajtad kívül, de elvtársaid biztos sűrűn bólogatnak...

>Az viszont igaz, hogy jobb rendőrök nélkül meccset játszani, mert nincs, vagy kisebb a botrány.
Igen, igen. Ez így van. Láthattuk is legutóbb. Nem voltak rendőrök és nem is volt botrány. Csak agyonvertek pár játékost, de azok úgyis megérdemelték, úgyhogy az nemszámít, hátbarúgtak egy vezetőedzőt, hát na mindegy, bocsánatos bűn, mivel várszegi maffiózó, betörtek a fradi-székházba a felhergelt "szúrkolok", halálrafélemlítve a játékosok családtagjait is, hát jól van na szegényeknek mozgáshiányuk volt. De ha bezzeg rendőrök is lettek volna bent, akkor sokkal nagyobb lett volna a botrány. Pl. egy rendőr meggumibotoz egy ártatlan szurkolót aki éppen akkor arra járt véletlenül szegény pára.

>Az őrzővédők ugyanolyan verekedőnek számítanak, mint a Fradisták. Nekik sincs jogosultságuk verekedni.
Igen, igen. Ez igaz. Szerintem meg kellene nekik tiltani hogy visszaüssenek. Nekik ha ilyen balhés eset van oldalra kellene szaladniuk és onnan kiabálni a szurkolóknak hogy: "léciléci, hagyjátok abba..."
>Dehát az egész balhé ürügy a liberós sajtónak.
Antizásra.
Szemét sajtó. Alaptalanul gyanúsítgat mindig. Jaa, hogy zigheijleztek kopasz tahók a kamerának? Áhh, szerintem ez egy aljas rágalom. Szerintem csak bemontírozták őket oda. Amúgy fradidrukkerek soha nem tennének ilyet.jaaaaa, meg hogy mocskoszsidóztak is? Na jó az más, hát utálják várszegit meg az mtk-t. Hát ez mindent megmagyaráz, akkor ez még belefér. Szemét liberális sajtó meg itt rágalmazgat...

Levajazás gyanúja....hát igen, azért mekkora szégyen egy ezüst érem. Ilyenre még nem volt precedens, mielőtt ez a várszegi ide nem pofátlankodott. Már a fradi sem a régi. Tuti hogy korrupció van a dologban. Egyébként is milyen sport az ahol nem mindig nyer az ember. Egy "igazi" sportszerető ilyet nem tűr el.

Kicsit gondolkozzál már el mielőtt összehordod ezt a sok faszságot. Engem oktatgacc ki állandóan, közbe meg akkora sületlenségeket hordassz össze hogy az már fájdalmas. Itt most nem a okostóni elvtársaiddal cserélsz eszmét, nem vetted még észre? Elhiszem hogy ha egymás közt beszélitek ki ezeket a dolgokat, akkor ezek a jól "megalapozott" dolgok simán fekszenek...

Előzmény: Törölt nick (101)
BeregiBetyár Creative Commons License 2003.06.08 0 0 99
Na ezaz, most mondtad ki a tutit. Ma olvasgattam valamelyik bulvárban összevagdosva mindenféle régebbi fradis sztorit. Meg ezt a kopaszzsíros disznókféle terrort is. Amúgy ultráknak nevezik magukat és maguk mellé állítják a sok agytalan unatkozó fiatalt. Nem tudom láttátok-e az Amerikai história-X-et? Ott volt hasonló banda, csak ott mondjuk nem focimeccset látogattak, hanem esti partikon vezették le az energiájukat...

Egyébként korábbiakra visszatérve, nem érdekel már ez a romános hasonlat, aki nem érti, ne rágódjon rajta, aki érte az meg úgyis megérti hogy én itt magyarázkodnék.

Szóval ezek az ultrák, csoportokba verődve próbálják az erejüket érvényesíteni. Torgyán még képzeljétek el úgy nyilatkozott egy páréve történt tahóverés uztán (amikor is rendőrök kardlapozták szét a betóduló ártalmatlan jófej szurkolókat) hogy a rendőrség a hibás az eseményekért. Az ilyen mocskos torgyánféléken erkölcsi támogatásuk miatt erősödtek meg ezek. A fizikai erejük már megvolt, ezzel már éltek, de most még a háttértámogatásuk is biztosítva lett. Kiengedték a szellemet a palackból, most kiváncsi vagyok ki meri visszadugni. Azért megy a mellébeszéd, mert mindenki inkább a relaitve sebezhetőbb ellenfél felé fordul (kormány, mlsz, belügy, stb.). Az ultrákhoz senki nem mer hozzápiszkálni. Mert erősek, mert felvilágosították őket a jogaikról, mert nagy számban vannak jelen, mert nem riadnak vissza semmilyen fizikai vagy erkölcsi provokációtól. És ezeknek csinálnak reklámot, ezek miatt divat egyre jobban a fiatalok körében fradistának lenni, mert a szélsőjobb ráadásul igyekszik lovatadni alájuk.

Még mindig nem értem mi a baj a fradi 2. helyével, magyarázza már meg valamelyik várszegit mocskoló.és tőletek kérdezem szintén: mi a baj azzal ha ünnepli az mtk győzelmét? mi a fene bajotok van? ti értitek amit leírtok?

Előzmény: Haller tér (98)
Dugó Creative Commons License 2003.06.06 0 0 96
Nagyon leült a topik!
Pedig könnyen lehet, hogy a kérés meghallgattatik...
Wagner Lopez Creative Commons License 2003.06.04 0 0 92
Sajna, egyet kell értenem veled. Másfél évvel ezelôttig szinte nem volt nélkülem Fradi-meccs, azóta viszont nem megyek. Tele van a tököm az állandó zsidózással, trianonozással, buzizással, stb. Én szurkolni jártam, nem keménykedni. Várszegi érkeztekor örültem, azt hittem, megváltozik valami, de a taplók még rátettek egy lapáttal...
Előzmény: orkánviktor (84)
FTC27 Creative Commons License 2003.06.03 0 0 90
A 2-es szektor megint "alkotott".
Ugye mindenki tudja kik ők, nem szorulnak bemutatásra. Ők azok az elhízott-trikós-kopasz-aranyláncos disznók a 2-es szektorból. Ők azok akik éve óta terrorizálják nem csak a többi normális szurkolót, de a csapatot és a vezetőséget is. Rengeteg emlékezetes botrány fűződik a nevükhöz, ők lehetetlenítették el a klubnál pl. Novák Dezsőt, és Varga Zoltánt is. Emlékezetes volt a Stadler-stadionban tartott bajnokavatón történt pofozkodásuk is, akkor a Green Monsters tagjait verték össze, teljesen indokolatlanul. És most itt a legújabb: Fradi játékosok verése. De sorolhatnám a végtelenségig ezeknek a bűnözőknek a tetteit. Tragédia, hogy a vezetőjük, a hírhedt Hipós, jelenleg a Securitysek egyik vezetője a Fradinál. Hipós börtönviselt....NO COMMENT

ÉS EZEK TÜNTETNEK MOST SZEILER ELLEN.

orkánviktor Creative Commons License 2003.06.03 0 0 89
Nem tudod elképzelni, hogy valaki régebben szívesen járt meccsekre és szerette a (magyar) labdarúgást, csak a sorozatos balhék és a játékosok viselkedése kiábrándította mindebből?

Nem egy külföldi és vidéki első osztályú talalálkozón járva meg kell mondjam ott a focimeccs egy módja a szórakozásnak, míg itt az agresszivitás levezetésének egy módja...
Már nem először...

Szívesen mennék én is és jópár más ember is ismét meccsre, ha lehetne oda nőket és gyerekeket is vinni, nem a trágárság és az agresszió lenne a fő motívum.

Előzmény: IVÓ (86)
orkánviktor Creative Commons License 2003.06.03 0 0 88
Talán a szurkolók lelkivilágának megértése és a relativitáselmélet között van azért némi különbség:
nevezetesen míg a relativitás elmélet bonyolult addig a szurkolók (gondolkodásmódja) egyszerű mint a kavics!

Ne hidd, hogy bármi közöm van a Várszegi bagázshoz, csak nem értem kristály tisztán, hogy mi a bajotok azzal, ha valaki pénz tesz a kedvenc klubbotokba?
Nem az vagyonának megszerzésének módja az érdekes, hanem az, amit jelenleg kezd vele. Feltételezem, hogy ezért nem hagyja, hogy elsíbolják a pénz amit betett ellentétben a megelőző vezetésekkel...

Vajon akkor is megszületett volna a topic, ha bajnok lett volna a fradi?

Ha bebizonyosodna, hogy Várszegi utasítására történt ami történt, akkor 100%-ig egyetértenék az itt leírtakkal csakhogy tavaly épp fordított volt a helyzet, ezért meghagyom az esélyt arra, hogy ilyen előfordul más komolyabb bajnokságokban is számtalanszor, és nem próbálok mindenbe valami baromságot belelátni.

Előzmény: Törölt nick (87)
IVÓ Creative Commons License 2003.06.03 0 0 86
Egyik se...

Ja, és ezzel a "valaha fradista voltam" szöveggel ne gyere!! Én is az voltam! Csak még vagyok, meg leszek is!!

Mindenesetre kiagészíteném a topic címét még vagy 15 játékos nevével. kezdésnek: Lipcsei, Dragóner, Gera... Na, majdnem leírtam Tökölit, de úgye már...

Előzmény: orkánviktor (84)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!