Elnézést kérek. Most mondja itt mögöttem egy könyvtáros, hogy csak a Széchényi meg a Kossuth Egyetem könyvtára kap köteles példányokat. A megyeiek kénytelenek előfizetni. Fejér megyében pl. a Playboy-t meg az FHM-et.
On
Nem is rossz 5let az elofizetok szamanak emelesere..Ma a konyvtar,holnap a kozert...:)
+jegyzem,a Konyvtarellato Vallalat 1es vezetoinel kevesebb korrupt emberke van e hazaban.Naluk kene kopogtatni...:)
Pfff, tehát szerinted rendben wan, ha csak baloldali, kormánypárti lap wan a polcokon. Arany életed lett wolna itthon 20-30 éve, de Kuba és Észak-Korea walszínűleg még mindig tárt karokkal wár... :]]
Ez nem levlistán ment körbe, hanem a mai AgyarHírlapban jelent meg. Polgipress elvtárs írta ezt is? :P
"Mit adott Orbán és mit Medgyessy?
A Orbán-kormány számlája: elvette tőlem a demokráciában való hitemet, feszültséget és félelmet keltett, ígért kötelet, strigának, múmiának becézett, hazaárulónak nevezett, nem voltam polgár, és így polgármesterem se volt, nem voltam magyar és nemzeti, hiányzott belőlem a szeretet és gonosz voltam, elvette tőlem Hofit és Komlós Jánost, újra adott egy vezéreszme félelmet, még most is rémálom az úriszék, dézsma, bot gondolata, régi Lúdas Matyi helyett kaptam egy Orbán Lúdas Matyit. Megtanultam, hogy a függetlenséget fel lehet vagy netán fel kell ajánlani.
A Medgyessy-kormány számlája: nyugalmat és békességet, szeretetet adott, toleranciát, megértést ad, polgár, nemzeti és magyar vagyok. Kezdem érteni, mi az a köztársaság, unokáim jövőjét biztosabbnak érzem, uniós polgár leszek. Remélem, hogy fizikai és szellemi esélyegyenlőségemet megvalósítja."
From:
To: bennszulottek@yahoogroups.com
Sent: Wednesday, May 28, 2003 2:10 PM
Subject: [polgari-korok] Fw: Felhivas
Kedves Barátaink!
A következő felhívás továbbítására kérték fel a Demokrácia Központot:
Tisztelt Polgári Kör Tagok!
Amennyiben a lakóhelyükön található, vagy egyéb közkönyvtárban nem találják meg a polgárság napi-, vagy hetilapjait, akkor szóljanak a könyvtár vezetőjének! S ha azt a választ kapják, hogy ezekre a lapokra nincs igény, akkor mondják azt: De igenis van, máris itt az én igényem, s egy közkönyvtár nem lehet kirekesztő!