Pontosan, a Motorola mindenkinek próbál gyártani külön mobilt. A Pebl U9-el nagyot alkot most, siker lesz a csajoknál. Nokia meg érdekes.. pl az N széria mint vmi féltégla, nem vmi dizájnos...
de most látom, hogy vmi csaj képe kell ahhoz ...? na meg jópofa ez a melyik szín való neked játék:Pmagyarul jo össze van rakva az oldal de a telefon amit hirdet:?
hát nem tom nekem a motorolával nincs sok jo tapasztalatom de akkro is vmiért itt lyukadok ki.. nem tom miért ... és azért ki lehet velük húzni az életet vmiért felcsigázott ez az uj telo lehet azért mert még másnak nincs egyedi stb...
Az 1.telóm mint sok mkinek nekem is egy nokia3310es volt,de hát befürödtem vele,széria hiba...és hallottam már nokia tipusokrol amik szériahibával kerültek ki,ezért én már nem vennék tőlük telot,mert bár tényleg nagyon jók dizájnra tudásra de megbizhatatlanok...
3310es óta 2telóm volt,mind2 motorola(v550,v360v) és egyikkel sem volt soha semmi problémám,csak azért kellett váltanom v550ről mert ellopták:(
Ez az uj U9-es nőknek tökéletes lehet lila vagy pink szinben,én max feketében venném meg:D
hát nekme az előző széria van férfi vagyok és használhato jo kios mssziv telefon mondjuk ahoyg láttam az uj U9 teljesen ""csillogos" külsővel van szóval nem tom mennyire birja ha kiesik az ember kezébőkl de én az u6 kiindulva csak ajánlani tudom.... de sztem az meg butasag, hogy a Nokiat a motorolaval osszehasonlitsuk teljesen más multjuk van meg Nokia az Nokia ....
hát nem tom azon gondolkoztam, hogy a fekete talán jo lenne nekem is mint férfinek dehát kitudja.... vki irjon már légyszives akinek van ilyen telefonjka biztos van már ilyen Előre is kösz
Igen, és még a külső kijelzőn is van vmi képernyővédő, nem rossz:) Bár kiváncsi lennék, hogy az aksija meddig bírja, de hát biztos okos mérnökök dolgoznak a motorolánál
itt a legujabb Motorola Pebl U9 néven egy tipikus női telefon és hát a nokia még soha életében nem gyártott olyan telefont ami a nők igényeit kielégítette volna ... motorola már nem először próbálkozott kisebb nagyobb sikerrel KATT
Az elmúlt hetekben napvilágot látott az a hír, hogy a WESTEL a szoftverrel ellátott Motorola E365 és V300 telefonok rengeteg problémával működnek.Ennek az oka valószínüleg az lehetett, hogy a bevezetés előtt kevés volt az idő egy hibátlan szoftvert a megírására.Az én V300-as telefonomon két napja frissítették a szoftvert és azóta hibátlanul működik.Több tesztet is elvégeztem rajta, de nem jelentkeznek a régi hibák(kikapcsolás, lefagyás, beállítások elfelejtése...).
A WESTEL árul egy telefon menedzser programot is a készülékhez, ami az elmúlt hetekben jelent meg.
Ez a program a Motorola mobil PhoneTools 2, ami kifejezetten az új készülékekhez(E365, V300, V525, V600) készült, de a régiehez is használható.Ezt a programot USB kábellel kiegészítve a WESTEL 12.000 HUF-ért árulja.
Én találtam egy spanyol oldalt ahonnan letölthető az angol és spanyol nyelvű változat.A készülék szinte összes funkciója menedzselhető a programmal.
Én már feltelepítettem, és melegen ajánlom a Motorolásoknak.
Használjátok egészséggel...
http://www.motclub.com/
Teljesen igazad van. Az MMs szerintem is tökre felesleges. Ezért nem is frissítem a t720-ast, 'i' szoftverrel. Minek? Egy teljesen kihásználatlan funkcióért egy csomó más dologról egyszerűen le kell mondani! Arról nem is beszélve, hogy a garanciális frissítés cirka 10 rugóba kerül.
Amelyik teló meg MMs-sel van felruházva, az már küld/fogad Emailt is, szal tök ingyen is el lehet juttatni valakihez egy képet, ha már nagyon muszály. (már ha benne van az előfizetésében ez a szolgáltatás,de megintcsak:minek? David Backemet nem valószínű, hogy lekapom a zöldségárusnál)
szóval, ez is csak parasztvakítás...
No, ehhez mar nem ertek. Sosem erdekeltek annyira a telefonok, hogy mindegyik gyarto termeket figyeljem. Hogy öszinte legyek, a mostani telefonom tipusszamat a netröl kerestem ki, mert gözöm sem volt rola.
Amikor haldoklott a 3310-esem, pont kijött az uj szines es polifonikus 3510i-s es megtetszett, igy azt valasztottam. Nem bantam meg.
Hogy aztan lett egy 7650-esem, az csak azert volt, mert a fönökömtöl kertem egy ceges kartyat es nekem adta a keszuleket is. Nem hasznalom semmire, csak ceges hivasokra. Meg egy darab kepet sem kuldtem vele es azt sem tudom, hogyan kell hasznalni a nem telefon funkciokat.
Kepet rendes kameraval keszitek, ha muszaj, es csak bedugom a memoriakartyat a gepembe. Nem kerul semmibe a az adattranszport, es meg a minösege is jobb.
Nem is ertem, mi szukseg van ennyi funkciora egy telefonban, de valakinek biztosan jo szolgalatot tesz ...
A Nokia jó telefon. Ez tény. (7110-esem fú, de frankó volt, mikor előfizettem rá!) Legalábbis a szerviz gondokat leszámítva mindenképpen az.
Viszont: egy középkategóriás Nokia (mondjuk 6310) árából egész korrekt Sagemet vagy Alcatelt lehet kihozni. (igen,Alcatelt írtam, ugyanis ez egy jó telefon márka) Vagy Motorolát, éppenséggel. (mondjuk egy t720-ast, talán még a kamera is belefér az árba)
Megertelem, hogy ideges vagy a vagottszemuekre, ha igy jartal.
Lehet, hogy legközelebb kiprobalok vmi mas telefont. Söt tutira mast veszek, ha nem adnak ösztöndijat egy utamhoz. Jut eszembe, hamarosan jönnie kene az ertesitönek IoI
Én sem tudom, hogy mennyire volt nyereséges a cég, de azért 36 milliárdot (dollárban) elég nehéz defficitre kihozni, címlaprakerülő botrány nélkül. :-))
Csak egyszerűen megbízom benne, műszakilag és tudásban is kifogástalan termékeket vettem eddig csak tőlük. (+nagyszerű dizájn!) Akárcsak a Siemenstől: csak m35-öm volt, de ha valaki egyszerűen csak arra akarja használni készülékét amire tulajdonképpen való (telefonálni+SMS funkciók), annak mást nem tudok mondani, m35-öt vegyen!
Samsunggal, Nokiaval már egy párszor pórul jártam, s jó időre megutáltem mindkét céget. (samsungból ugyan nem telefonom volt, hanem hifim -erre ment el életem legelső kéthavi fizetése- de az annyira egy pocsék minőség volt, hogy az egy felelős gyártótól egyszerűen megbocsáthatatlan!)
Azert vesznek annyi telefont, mert lejar a garancia egy vagy ket ev utan es nem akarjak egy uj telefon arat rakölteni egy esetleges javitasra, inkabb becserelik meg a muködö mobilt egy ujra, amibe beszamitjak a regit - tipustol fuggöen - 10-100 euroban.
Atlag ket evente mindenki vesz egy uj keszuleket. Olyan ez, mint az auto Nemeto-ban vagy az USA-ban. Ha elmult negy-öt eves, akkor becserelik egy ujra.
A Motorolanak, ahogyan Te is irod, van egy nagy halom masik agazata is es azok tartjak el a mobilosokat. En csak a telefonokrol beszelek, hiszen erröl szolna ez a topik, es ott biza nagy minusszal zart mindenki tavaly es azelött a Nokiat kiveve. Ne erts felre, nem vagyok a Nokia alkalmazottja, csak tenyszeru.
A forgalom es a profit között lenyeges kulönbseg van, amit ugy hivnak, hogy kiadasok. Maga a Motorola forgalmazhatott 36 milliardot, de ettöl meg akar veszteseges is lehetett, bar erröl semmit nem tudok.
Abszolute rosszul tudod: nem szarnak rá. Ha igy lenne, miért vesznek még idén várhatóan kb. félmilliárd telefont? A magyar piac azért nem ilyen nagy :-))
Nem státusz szimbólum, de már Mo. sem az, legfeljebb kisiskolások körében.
Kis helyreigazítás: mobil eladási listán a Nokia vezet, de a piaci részesedése jelentősen csappant.
Második a Motorola, növekedő tendenciákkal, akárcsak a harmadik helyezet Siemens, és a negyedik helyezet Samsung.
Azonkívül: Motorola Inc. nem mobil gyártó, hanem híradás technikai cég. Ráadásul világelső e tekintetben. A Samsung modeljei nagyszerű kópiák, bár néha felülmúlják az eredetit.
Ha csak a Nokia termel profitot, akkor a Mot Inc. honnan szerzett idén 36 milliárd dollár forgalmat?
es mivel a kutyat sem erdekli, igy nem is nyitnak rola vitat, hogy melyik a jobb vagy roszabb keszulek :-)
egyszeruen megveszik es ha nem tetszik vagy ugy gondolja, hogy mivel lejart az egy-ket ev garancia es nem akar szorakozni egy esetlges javitassal, akkor becsereli egy masik ujra. velemenyem szerint, az aki nem engedhet meg maganak ket evente 100 eurot, hogy lecserelje a telefonjat, az ne hasznaljon mobilt, mert csak azon fog allandoan sirankozni, hogy milyen szar A vagy B marka.
Meg mielött teljesen elajulnal az amcsi masinatol, nem art, ha tudod, hogy az elmult ket evben egyedul a nokia produkalt profitot, mig a vilag többi mobilgyartoja kivetel nelkul minuszban volt ...
Az amerikaiak szerintem mar reges regen elvesztettek az elönyuket ezen a piacon. Talan a samsung meg versenyben van.