Keresés

Részletes keresés

Strato Creative Commons License 2004.06.18 0 0 114
Hát ez elég gyenge riposzt volt, kispajtás. Nem is tudom, miért reagálok rá. Méltóságon aluli... :)

Strato

Crovax Creative Commons License 2004.06.17 0 0 113
Mocskosmocskosmocskosmocskos...
Strato Creative Commons License 2003.08.13 0 0 112
Csak, hogy el ne kapjam tőletek, fokozatosan olvastam el ocsmány irományaitokat. Nem kívánok hozzászólni... lealacsonyító lenne. *superior smile*
Crovax Creative Commons License 2003.06.04 0 0 111
Nekem te ne pofázz! Könyörögjön neked a hóhér. Akkor most megteszel egy szívességet: Elhúzol innen, és nem teszem pokollá az életed!
Előzmény: bayzee (110)
bayzee Creative Commons License 2003.06.04 0 0 110
Na álljunk csak meg egy pillanatra! Többek között te voltál az, aki csak úgy könyörgött, hogy látogassam meg a kedvenc forumodat.
Előzmény: Crovax (109)
Crovax Creative Commons License 2003.06.03 0 0 109
Ne haragudj már, de te ide vagy láncolva vagy mi? Ha nem tetszik húzzál el és kész! Nem te fogod itt játszani a kommandantét!
Előzmény: bayzee (108)
bayzee Creative Commons License 2003.06.03 0 0 108
Tudod, a szellemi koromat nyugodtan becsmérelheted, nem mozgat. Most már borzasztóan lelegem van ebből a fórumból. Nagyszájú senkik gyengécske szárnypróbálgatásait nézegetni, és azokra riposztolni. Majd csak ráuntok ti is...
Előzmény: Crovax (107)
Crovax Creative Commons License 2003.06.03 0 0 107
Köszönöm, add a tesztoszteronbanknak.

Egyébként is mi az hogy egy ilyen korú gyermek még fent van? Mars az ágyba!! (mielőtt kikelsz magadból, a szellemi korodra értettem)

Előzmény: bayzee (106)
bayzee Creative Commons License 2003.06.03 0 0 106
Rajtad még az én selejtes példányaim is sokat segítenének. Tudod, még ez is jobb annál, mintha nem lenne semennyi se.
Előzmény: Crovax (105)
Crovax Creative Commons License 2003.06.03 0 0 105
Egyáltalán nem unatokzom, azért írok ebbe a fórumba hogy valamin hergelhesd magad, ne az utcán éld ki a gyűlöletet.

Másrészt majd pont a te selejtes tesztoszteronodra lesz szükségem... ne nevettesd ki magad!

Előzmény: bayzee (104)
bayzee Creative Commons License 2003.06.03 0 0 104
Azért válaszolok, mert tudom, hogy unatkozol, és már írni akarsz valamit.
Lehet, hogy tényleng túlteng bennem a tesztoszteron, még eddzeni is voltam ma, szóval tovább spannoltam magam. De ha már ilyen sok van bennem, akkor adok egy kicsit neked is, legalább ennyi férfiasság legyen benned.
Előzmény: Crovax (103)
Crovax Creative Commons License 2003.06.02 0 0 103
Látom megint túlteng benned a tesztoszteron. Nyugodj le, fussál két kört a ház körül, esetleg dobj be egy felest. Ha még ezután is ki szeretnél végezni, akkor állok elébe! (Habár azt nem tudom hogy hogy sikerülhetne ez a dolog egy olyan pondrónak mint te)
Előzmény: bayzee (102)
bayzee Creative Commons License 2003.06.02 0 0 102
Látod, te itt nagyképűen röhögsz, közben épp a szekrényt tolod az ajtó elé, nehogy bemenjen oda valaki, aki még egy tolószéket sem tud kivégezni.
Olyan megnyugtató érzéssel tölt el, hogy te is pontosan tudod, mi is az igazság, és én is tudom ezt. Persze megint megpróbálkozhatsz valami általad humorosnak tartott nagyképű beszólással, hogy az én képességeim mire elegendőek, de azt hiszem kár áltatnod magad, mert legfeljebb csak azt pár szerencsétlent tudod átverni, akik ide betévednek.
Előzmény: Crovax (101)
Crovax Creative Commons License 2003.06.02 0 0 101
HHAHAHAHAHAHA!!! Te meg az én kivégzésem!!! Te még egy kivénhedt tolószékes öregembert sem tudnál kivégezni!!
Előzmény: bayzee (100)
bayzee Creative Commons License 2003.06.02 0 0 100
Van egy rossz hírem: Nem leszek öngyilkos. Viszont megengedem, hogy megpróbálj eltenni láb alól. Így legalább jogos önvédelem miatt nem csuknak le a kivégzésedért.
Előzmény: Crovax (99)
Crovax Creative Commons License 2003.06.02 0 0 99
A népszerűség átka? Hitler is népszerű volt? Tényleg, te nem akarod főbelőni magad?
Előzmény: bayzee (98)
bayzee Creative Commons License 2003.06.02 0 0 98
Én nem fogok kiteregetni semmit, majd megteszik azt mások helyettem. Ez van, a népszerűség átka...

Nagydögöt is bánthatom, te csak ne szólj ebbe bele. Bár ha bele is szólsz, akkor sem érdekel

Előzmény: Crovax (97)
Crovax Creative Commons License 2003.06.02 0 0 97
Hát az hogy egyszer hangoztattad az elég! Tudod, egyszer buksz, sokszor buksz. Ki tudhassa azt, hogy legközelebb nem e pl. a peverzióidat fogod ország világ elé tárni?

Ja és nagydögöt ne bántsd, az az én feladatom. Te csak maradj meg a szűkebb pátriád bántalmazásánál.

Előzmény: bayzee (96)
bayzee Creative Commons License 2003.06.02 0 0 96
Legalább ne azt mondanád, hogy én hangoztatom. "jóakaróim" sztorijait ne az én számba add.

Ahogy látom Nagydög neked is kifecsegte a problémáját. Hát hiába, fránya dolog a gomba...

Előzmény: Crovax (95)
Crovax Creative Commons License 2003.06.02 0 0 95
Nos nem én turkálok a fehérneműid között: te hangoztatod fennhangon minden fórumon az alsónemű viselési preferenciáidat...

Másrészt nem én járok a bőr és nemibeteggondozóba mint egyesek

Előzmény: bayzee (94)
bayzee Creative Commons License 2003.06.02 0 0 94
Szóvál már itt tartunk, hogy a fehérneműim között turkálsz? Nem beteges ez egy kissé? És akkor még nekem vannak krónikus tüneteim... Szerintem keress fel egy orvost.
Előzmény: Crovax (93)
Crovax Creative Commons License 2003.06.02 0 0 93
Ne hánytorgassuk a múltat! Én sem hozom fel az alsónemű hordási szokásaidat (különös tekintettel a nyári meleg hónapokra!! :)))
Előzmény: bayzee (92)
bayzee Creative Commons License 2003.06.02 0 0 92
Tudod, én nem akarok felelslegesen két hozzászólást írni. Inkább ne szóljál be, amikor te egy embernek is duplán válaszolsz. Két ilyen embernek még az egy hozzászólás is sok.
Crovax Creative Commons License 2003.06.02 0 0 91
Nekem megvan az önkritikám, ellentétben veled, aki túl sokat gondolsz magadról. Pl a szemed sem a régi már, hiszen a Nagydögnek címzett dumát nem az én hozzászólásomra kéne válaszul adnod :))

Úgyhogy hátrább az agarakkal, pici bogár

Előzmény: bayzee (90)
bayzee Creative Commons License 2003.06.02 0 0 90
Én legalább tudok próbálok önkritikát gyakorolni, pedig inkább neked kéne.

Nagydög, asszem jobb volna, ha nem szólnál hozzám, nem is kérdeztem a véleményedet. Amúgy azt csinálok amit akarok, nem te vagy az az embre, aki meg tudna akadályozni bármiben is. Ne kezdj ki velem, mert még a Crovaxxal való homokozás is nyugodt felüdülés lesz ahhoz képest, ami rád vár.

Előzmény: Crovax (84)
Crovax Creative Commons License 2003.06.01 0 0 89
Nanéddmá hogy beszól a bátor Sir Bubu! Pedig füled farkad behúzva kéne innen takarodnod, te konzervharcos!
Előzmény: SirBubu (87)
Crovax Creative Commons License 2003.06.01 0 0 88
Nagyon örülök hogy te jobban tudod hogy mit írtam. Nem vagy te tanár véletlenül? Irodalomtanár, bleeegh...
Előzmény: Nagydög (86)
SirBubu Creative Commons License 2003.06.01 0 0 87
neeeee nyitogass te csak úgy mindnféle topikokat....
:))
Nagydög Creative Commons License 2003.06.01 0 0 86
Bizonyara elirtad. Ugy erted nem vagy-e lofej a kodben?

Nagydög

Előzmény: Crovax (85)
Crovax Creative Commons License 2003.06.01 0 0 85
Nem is tudtam hogy az exoszférában is vannak békák...

Mindenesetre idefigyelj te nyikhaj: Nem néznéd meg hogy nem vagyok e véletlenül a Lófej-ködben? Ha nem lennék ott várj meg, mindjárt megyek én is.

Előzmény: Nagydög (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!