Tudod, a szellemi koromat nyugodtan becsmérelheted, nem mozgat. Most már borzasztóan lelegem van ebből a fórumból. Nagyszájú senkik gyengécske szárnypróbálgatásait nézegetni, és azokra riposztolni. Majd csak ráuntok ti is...
Azért válaszolok, mert tudom, hogy unatkozol, és már írni akarsz valamit.
Lehet, hogy tényleng túlteng bennem a tesztoszteron, még eddzeni is voltam ma, szóval tovább spannoltam magam. De ha már ilyen sok van bennem, akkor adok egy kicsit neked is, legalább ennyi férfiasság legyen benned.
Látom megint túlteng benned a tesztoszteron. Nyugodj le, fussál két kört a ház körül, esetleg dobj be egy felest. Ha még ezután is ki szeretnél végezni, akkor állok elébe! (Habár azt nem tudom hogy hogy sikerülhetne ez a dolog egy olyan pondrónak mint te)
Látod, te itt nagyképűen röhögsz, közben épp a szekrényt tolod az ajtó elé, nehogy bemenjen oda valaki, aki még egy tolószéket sem tud kivégezni.
Olyan megnyugtató érzéssel tölt el, hogy te is pontosan tudod, mi is az igazság, és én is tudom ezt. Persze megint megpróbálkozhatsz valami általad humorosnak tartott nagyképű beszólással, hogy az én képességeim mire elegendőek, de azt hiszem kár áltatnod magad, mert legfeljebb csak azt pár szerencsétlent tudod átverni, akik ide betévednek.
Van egy rossz hírem: Nem leszek öngyilkos. Viszont megengedem, hogy megpróbálj eltenni láb alól. Így legalább jogos önvédelem miatt nem csuknak le a kivégzésedért.
Hát az hogy egyszer hangoztattad az elég! Tudod, egyszer buksz, sokszor buksz. Ki tudhassa azt, hogy legközelebb nem e pl. a peverzióidat fogod ország világ elé tárni?
Ja és nagydögöt ne bántsd, az az én feladatom. Te csak maradj meg a szűkebb pátriád bántalmazásánál.
Szóvál már itt tartunk, hogy a fehérneműim között turkálsz? Nem beteges ez egy kissé? És akkor még nekem vannak krónikus tüneteim... Szerintem keress fel egy orvost.
Tudod, én nem akarok felelslegesen két hozzászólást írni. Inkább ne szóljál be, amikor te egy embernek is duplán válaszolsz. Két ilyen embernek még az egy hozzászólás is sok.
Nekem megvan az önkritikám, ellentétben veled, aki túl sokat gondolsz magadról. Pl a szemed sem a régi már, hiszen a Nagydögnek címzett dumát nem az én hozzászólásomra kéne válaszul adnod :))
Én legalább tudok próbálok önkritikát gyakorolni, pedig inkább neked kéne.
Nagydög, asszem jobb volna, ha nem szólnál hozzám, nem is kérdeztem a véleményedet. Amúgy azt csinálok amit akarok, nem te vagy az az embre, aki meg tudna akadályozni bármiben is. Ne kezdj ki velem, mert még a Crovaxxal való homokozás is nyugodt felüdülés lesz ahhoz képest, ami rád vár.