Nagyon megkímélt állapotú CREATIVE DAP JUKEBOX mp3 lejátszó 10 Gb-os merevlemezzel,USB kábellel,CD-vel, adapterrel eladó!
Tesztet egy 6Gb-os előző változatról a
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=470&oldal=1
oldalon találtok.
És egy komplett 30 oldalas leírás a
http://www.tomshardware.hu/consumer/00q4/001110/index.html
oldalon találtok.
murga@freemail.hu címre küldjétek el az e-mail címeteket és küldök róla képet és tudunk egyezkedni is.
Mostani bolti ára 70000.- felett van.
Az enyémet sajnos elvihetitek pénzhiány miatt 60000.- ért.
SÜRGŐS!
Kinek van tapasztalata a Frontier Labs elnevezésű cég NEX ia és NEX IIe elnevezésű flashmemóriás lejátszóival kapcsolatban?
a cégről itt Igazából CompactFlash kártyával bővíthető cuccot keresek (a többi memkártya mind drágább, és gyakran limitált a kapacitásuk), ha van vkinek egy jó tippje, azt is várom.
Illetve a HDD-s lejátszók: van a Toshibának egy olyan lejátszója, amibe PCMCIA slotos 5 gigás HDD csúsztatható (általában a hdd-s lejátszók nem érdekelnek, bár qrvnagy kapacitások jönnek szóba...), magyarul maga a HDD (ami szintén Toshiba fejlesztés) egy PCMCIA type I vagy II kártya. a neve Toshiba MOBILPHILE MEG50AS
a cuccról infó mondjukitt A cuccból van mégújabb, a Gigabeat júniusban jött ki (itt iPod killernek nevezik...), de ha valakinek bármelyikről van tapasztalata, ossza meg, plízplíz
Nem tudom pontosan. A 125MB-os fél éve 9000 volt. Azóta biztos kevesebb. Szóval még úgyis megéri, de ez egyértelmű. Nem akarok ennyire reklámozni. Kell vakinek vegy nem és kész. Ha nem, akkor meghirdetem.
Nekem van épp egy eladó. Fél éves. Jó állapotban. 32 MB belső memória, de memóriakártyával, még plusz 256MB belerakható. Kicsi, könnyű, szinte semmit se fogyaszt. Adok hozzá gyári CD-t, USB-kábelt, leírást, dobozt, fülhallgatót. Csak azért adom el, mert nyáron nem utazgatok tanulni és nem hallgatnám. 20 rugo. A rozso@netqucik.hu -ra irj, ha érdekel.
ez szinte az összes 70000 alattira igaz... de én inkább mp3discmant ajánlanék, abba beleraksz egy írt cd-t 700megányi zenével és kész. igaz, picit nagyobb, de még ilyet is bőven találsz 70 alatt.