ismételten eszembe jutott a játék:) sajnos művelni azóta sem volt lehetőség (bár az oldalt már mielött irtad megnéztem), tudom hogy lehetett volna:) sztem elmegyek oda a bázis klub nevezetű helyre. csak ne lenne a hétköznap szerda az munkanap... de ez már az én gondom hm, sztem amugy ez a szenvedésem itt senkit nem érdekel:))) azért ha vki ezt a fórumot olvassa esetleg, azt hiheti hogy bő 1 évig ezen gondolkoztam:D:D megfontolt vagyok ugylátszik:D
Szeptember 25-én 10 órától 14 óráig a Toldi moziban a Bajcsy-Zsilinszky úton Rookie Kupa, azaz újonc verseny lesz. A magyar ranglista első 35 helyezettje garantáltan nem indulhat! Mindenki esélyes! Nevezési díj csak 1 mozijegy, ami tetszés szerinti filmre beváltható!
Gyakorolni a mozi pályáján is lehet bármikor a nyitvatartási időben!
Az első nyílt verseny a Sirály Kupa október 2-án vasárnap lesz az óbudai Új Udvar Bevásárlóközpontban, a teljes szezon a naptárban olvasható!
A következő asztalihoki verseny:
Szövetség Kupa 4. forduló március 13. szombat 9 óra
Helyszín: 2 lehetőség is van, a végleges döntés csütörtökön estére lesz meg, akkor v. pénteken reggel 10 után érdeklődjetek, hova kell (érdemes) jönni!
IBS 1021 Bp Tárogató u 2-4. Megközelíthető a Moszkva tértől a Hűvösvölgyi u. mentén az 56-os villamos Kelemen L. u. megállójától
vagy
ELTE Kőrösi Csoma S. kollégium, 11. ker Dayka Gábor u. 1-3.
A Budaörsi útról a városból kifele menet a Rubin Aktív Hotel utcájánál kell jobbra kanyarodni
itt egy csocsóversennyel közösen lennénk
Nevezési díj: 500 Ft/fő Első versenyes újoncoknak továbbra is ingyenes!
Szeretettel várunk mindenkit febr 25-27-ig délutánonként a Városligeti műjégpálya épületébe asztalihokizni a Bandy VB programjai közt!
Indulás előtt hívjatok fel, mert az időjárás bekavarhat.... 06 70 2525 038
http://asztalihoki.fw.hu
A diákolimpia febr 29-én 9-től lesz a Budenz Iskolában!
Néhány eredmény:
Szövetség kupa az Orczy kertben:
21 induló
1. Regula Gergely
2. Szilasi Tamás - először a legjobb 4-ben és mindjárt a döntőben!
3. Papp Magor
4. Nagy Bálint
5. Naszádi András
6. Létay Dániel
7. Rébay Gergő
8. Bobák László
9. Cserháti Zoltán
10. Takács Ádám
11. Várkonyi Károly
12. Pleva Gábor
13. Kiss Tamás
14. Bartucz Péter
15. Schüszler Tamás
16. Jáger Rezső
17. Kuhári Bence
18. Fogarasi lászló
19. Kuhári Attila
20. András Ignác
21. András Máté
febr 14. szombat 9-14 óráig nyílt egyéni ranglistaverseny , valószínűleg az
Orczy -kertben.
Nev. díj: 500 Ft
Kérlek a következőkről szóljatok az általatok ismert érintett gyerekeknek!
Febr 22. vasárnap 9-13-ig az Állatkerti Játszóházban Bp.Diákolimpia a mini korcsoportban
1994-es v. fiatalabb gyerekeknek
Nev díj: 500 Ft (kajával)
Febr 29. vasárnap 9-14-ig A Budenz Iskolában Bp. Diákolimpia a többi korcsoportoknak:
1993-1991, 1990-1988, 1987-1985 korcsoportok + abszolút kategória
Nev. díj: 300 Ft abszolút +200
A diákolimpián körzeten kívüli - nem budapesti - gyerekek is indulhatnak,eredményük a hivatalos végeredménybe nem számít bele.
Továbbá: febr 25-28-ig délutánonként a Városligeti Műjégpályán a Bandy VB kiegészítő programjaként is ott leszünk - spontán versenyek, bemutatók, szabad játék.
Valamennyi eseményről részletek a http://asztalihoki.fw.hu -n
v. a 06 70 2525 038-on.
ja, nullázás volt, nem szoktam amúgy, talán z volt az első és egyetlen (najó, talán nem az egyetlen) de sztem pont azért volt merthogy van közöm a hockejhoz csak az asztalit még nem jáccottam
húderég vótam, erre; köszi azért nagjából vágom hmijez a sport, hiszen görheckejolom jópár éve és ha tehetem jégen is; ilyen azstalival is nyomnám, ha lenne itthol, de az hinnye bizony drága nadon a magamfajta halandóknak
A csehországi versenyeken való részvételeink közt az edddig legjobb eredményt sikerült elérnünk hétvégén Litomyslben: Regula Gergő 35., Papp Magor 41. lett a 70 fős mezőnyben. Gratula!
A városka tényleg nagyon szép, a szállásunk is tök jó volt, 29-én Kassán folytatjuk.
Az itthoni érdeklődők dec. 6-án a Kontyfa suliban (a Pólussal szemben)játszhatnak legközelebb, 9 órától junior verseny, 12 órától nyílt verseny lesz.