Keresés

Részletes keresés

uke Creative Commons License 2003.05.12 0 0 12
"én is támogatom, hogy vegyünk részt a békefenntartásban, utána pedig magyar cégek vehessenek részt az újjáépítésben"

Ja, magyar cégek az iraki újjáépítésben :) Hallottad, hogy újjáalakult a Beatles az eredeti formációban? Nem hiszed? NEM HISZED???

Előzmény: malaclopo (7)
zsele5 Creative Commons License 2003.05.12 0 0 11
Nincs olyan jogszabály,ami katonák külföldi állomásoztatását a 2/3-os döntés kikerülésével lehetővé tenné.Hiszen azért lett ez 2/3-os.
Ha néhány tevefelügyelőt,vagy csőbaktert akarnak kiküldeni segítségképp tegyék,de egyenruha nélkül,maszek alapon,ha már annyira hiányoznak.
Előzmény: rzoli (8)
borkay Creative Commons License 2003.05.12 0 0 10
Addig jó volt az érvelésed, hogy általában...
/szóval mindenhez, előre, amit cenzorkával el akarnak érni/
Előzmény: Törölt nick (9)
rzoli Creative Commons License 2003.05.12 0 0 8
Csak egy kicsiít ferdített a híren a topicgazda, s máris milyen hülyeség lett belőle.

Amit kihagytál belőle: valahogyam, az alkotmány betartásával.

Tehát, ha az ellenzéki pártok nem szavazzák meg, (s miért tennék, hiszen a kormányt hozzák vele a nemzetközi katonapolitikában szar helyzetbe), akkor olyan módon veszünk részt, ami a jogszabály megenged.

Hazánk biztonsága is megkövetelné, hogy ne vonjuk ki magunkat állandóan mindenből.

Z

malaclopo Creative Commons License 2003.05.12 0 0 7
én is támogatom, hogy vegyünk részt a békefenntartásban, utána pedig magyar cégek vehessenek részt az újjáépítésben
Előzmény: Big-B (4)
Uránusz Creative Commons License 2003.05.12 0 0 6
Bár én itt élek, de azért tökéletesen egyetértek VELED!!!
zsele5 Creative Commons License 2003.05.12 0 0 5
Speciel , ha te támogatod az rendben.

A H.kovács az más,neki tudnia kell.hogy ez 2/3-os döntést igényel.Minden ezzel ellentétes nyilatkozat egy politikus,sőt ebben az esetben pártelnök részéről az alkotmány és a Magyar Köztársaság törvényeinek semmibevétele,felszóllítás a törvénytelenségre.
H.kovács rendes jogállamban nem volna szalonképes.

Big-B Creative Commons License 2003.05.12 0 0 4
Ahol én élek, pontosan az amcsik a legnagyobb munkaadók. Szóval részemről ok ha Kovács nyal arrafelé.
Mindamellett támogatom magyar békefenntartók részvételét Irakban.
Előzmény: csudálatos manó (-)
Bumburnyák Creative Commons License 2003.05.12 0 0 3
..hát ha a gázálarcon keresztül akarja kidugni a nyelvét...a seggnyaláshoz..hát biztos nyögni is fog...:-)))

..pontosan igy lesz az akarásnak nyögés a vége..

Dr Ványék Creative Commons License 2003.05.12 0 0 1
Akarásnak nyögés lesz a vége.
dr
perempe Creative Commons License 2003.05.12 0 0 0
Küldjük ki őt, így elkezdene megtisztulni a magyar közélet.
csudálatos manó Creative Commons License 2003.05.11 0 0 topiknyitó
"Kovács szerint 'valahogyan' részt veszünk"

A legjobb az lenne ha kovács egy gázálarcban és vegyvédelmi felszerelésben elmenne nyalni az amcsik popóját az iraki sivatagba. Nekünk is jó lenne mert nem lenne itt, az amiknak is mert tista lenne a "helyzet"!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!