Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.12 0 0 9
Aszittem a zúj esti hírlapot már nem lehet alulmúlni. Úgy tűnik, tévedtem egy nagyot :-(
Howard Creative Commons License 2003.05.12 0 0 8
Jah, és az a legszebb, hogy az ilyen lapok szerkesztői ott figyelnek ilyen műsorokban, hogy Nap-Kelte, ami régebben még egy jó műsor volt. Aztán most olyanok vezetnek műsort, mint a Pallagi Ferenc (nem érdemli meg a nagybetűket, amúgy a Blikk főembere).
És a legjobb a magyarázat, ahogy Fábry mondá, most jön a forró információ:

"Az embereknek joguk van midnenről mindent tudni."

Ja meg hogy ők pártatlanok, meg objektívek!

Kíváncsi vagyok hogyan reagálnának, ha mondjuk róluk jelenne meg egy kép az egyik lap címoldalán, ahogy guggol a vécé fölött, és épp a papírral csinálja azt, amire való, miközben csodálkozva néz a kamerába. Már látom is a címlapon: "XY, szerkesztő elvtárs BAL kézzel törli ki!"

sasmadarka Creative Commons License 2003.05.12 0 0 7
Nem szoktam bulvárt olvasni, itt vannak az online dolgok, azokat rögtön le is tudom csekkolni, hogy mennyire valós. Csak ilyen nagy események után szoktam megvásárloni a fent említett bulvárt, mert kíváncsi vagyok, hogy mennyi vért, drámát és hogyan tudja megírni. A Best magazint szintén a botrány miatt vettem meg, mert ismerem Alföldi Robit, és érdekelt, hogy "mit is nyilatkozott Csere László".

Szvsz nem innen szerzem a híreket. Csak az háborít fel, hogy tényleg mindenre, gátlástalanul képesek :(

SF

rik-027 Creative Commons License 2003.05.12 0 0 6
nekem meg csak annyi a véleményem: ha elolvasod meg is érdemled

amúgy tegnap moziban voltam, előtte blikk vagy vmelyik ilyen szennynek a reklámja, aszongya, szlogen: minőségi bulvár.

anyám borogass...

Előzmény: sasmadarka (4)
hc Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5
A bulvársajtó erről szól!!
Az érdeklődés középpontjába kerülni, a példányszámot növelni. A valóság, mások érzései, becsülete mellékes.
sasmadarka Creative Commons License 2003.05.11 0 0 4
Idézet a Best magazinból:

"A kaputelefonon még ott áll a nevük, de az üres szobák arról tanúskodnak, hogy a két színész útjai végleg elváltak.

Egy madár megszerethet egy halad, de hogyan raknak fészket? - kérdi a Hegedűs a háztetőn című musicalból idézve Csere László, aki szerint ez a mondat volt jellemző tizenhárom évig tartó kapcsolatára Alföldi Róberttel..."

"Csere László a Bestnek mesélt először kettejük viszonyáról."

Most ha valóban Csere mesélt róla, akkor nem hiszem, hogy most tagadna, ha meg valóban nem ő, akkor nem tudom, hogy miért kell úgy beállítani valamit. :( Ja és természetesen a cikket SENKI NEM ÍRTA ALÁ, csak egy szép kis fekete pont szerepel a végén (mint ami szokás egy cikk végére...)

A másik. Blikk idézet a siófoki autóbusz-balesetről:
"... Vértócsákat, cafatokra szakadt tetemeket, szétroncsolódott emberi testrészeket láttam mindenfelé. Leszakadt kezek, lábak, szétfröccsent agyvelő, kifordult belek terítették be a környéket..."

Ez a tényszerű közlés, ezt így kell megírni egy mindenki (gyerekek, idősek, stb) számára elérhető lapban??? Mert szerintem nem.

SF

Előzmény: Howard (2)
rali Creative Commons License 2003.05.11 0 0 3
Igazat szóltál.
Előzmény: Howard (2)
Howard Creative Commons License 2003.05.11 0 0 2
Ez a "BESZT" nevű magazin mindig előrukkol valami "Érdekes" dologgal. A legjobb, hogy akik ezeket "írják", azok tudnak aludni, bele tudnak nézni a tükörbe, és a gyerekeik szemébe. Nem tudom, de az effajta embereket a vonat elé kéne dobni.

A kérdéses cikket nem ismerem, de azt mindenki láthatja, hogy a bulvárlapok (mert újságnak nem lehet nevezni) csupa hazugságot, csúsztatást, mellébeszélést írnak, és lesz*rják, hogy valakinek van magánélete, meg effélék.
És a legrosszabb, hogy az emberek ezt meg is veszik, és EL IS HISZIK!

Ma már nem az a fontos, hogy mi igaz, vagy mi nem. A lényeg, hogy nagy legyen, gigantikus, nem kell, hogy jó legyen, csak az számít, hogy ki mondja elsőnek. Aztán a magyarázat már senkit sem fog érdekelni. Elsőre hallott valamit a nyájas olvasó, vagy TV-néző, aztán elhiszi. Egy helyreigazítás hetekkel később már a világon senkit sem érdekel.

A lényeg, hogy kitaláljanak valami jól hangzó dolgot, amit 128-cas betűtípussal rányomhatnak a címlapra, és eladhatják vele a szemetet. A többi már nem érdekes, lényegtelen. Hogy ez valakinek rosszul esik? Lesz*rják. Ki izgat? Lényeg a rohadt példányszám meg a rohadt pénztárca, amit a végtelenségig kell tömni...

Előzmény: sasmadarka (-)
hbo Creative Commons License 2003.05.11 0 0 1
Rossz a cim: Nem pofatlan hanem gusztustalan.
Ficium Creative Commons License 2003.05.11 0 0 0
Nulla.
sasmadarka Creative Commons License 2003.05.11 0 0 topiknyitó
Nem tudom, hogy mi szükség van arra, hogy embereket ilyen szinten alázzanak meg, és a művészi értékeiket próbálják meg lehúzni.

A Best magazinban megjelent Alföldi Róbert-Csere László-féle cikkről van most szó. Amelyben a Best állítása szerint Csere nyilatkozott arról, hogy 13 évet éltek együtt Alföldi Róberttel. Eddig nem is lenne gond, de Csere L. állítása szerint ez nem igaz (mármint a nyilatkozat). Azt minden józan gondolkodású ember tudta, hogy mi a helyzet velük, de ezt nem hiszem, hogy így kell "megszellőztetni". Tény, hogy az eladott példányszámot biztos megdobta. De szerintem ehhez művészeket ilyen aljasan felhasználni nem szabadna.

Én is tudok olyan művészekről, akikről triviális a másság, mégsem beszélnek róla, és azért, mert annál sokkal többet ér, minthogy a magánéletéről beszéljenek.

Még nem toleráns annyira Magyarország, hogy ilyent csak úgy megírjanak. Persze jó lenne, ha ez nem lenne probléma. "De hát messze még az unio :)"

Ide várom a hozzászólásokat ehhez a témához is, és egyéb - bulvársajtóból származó - pofátlanságokról is.

SF

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!