He-he, lámerebb vagyok ám én,mint azt ti gondoljátok. Ez a cue/bin dolog nem volt tiszta nekem és már el is kezdtem beírni az újabb kérdéseket, amikor eszembe jutott, hogy milyen talpraesett lámer vagyok is én és utánanéztem a neten. Szal végre megvan a cd, nagyon trükkös dolog ez!
Viszont indításkor kér a játék vmi key-t, a crack exe-k viszont nem indulnak el...hoppá közben asszem rájöttem, mire való az nfo-fájl :) egy pillanat...
IIgen!! Sikerült játszanom!! Én vezettem, aztán a lovam leállt, szerintem elfáradt. Holnap alapvizsgám lesz, így lefekszem, de aztán jöhet a játék.
Köszi, én mindig kiírogatom a biztonsági másolatokat CD-re, a vinyóm nem túl nagy. :)
Egyébként annak a MÁSIK játéknak mindkét lemezét elcseszte a Nero, szóval azzal mégsem írok több bint, viszont van egy pici Cdrdao nevű progi és hozzá egy XDuplicator nevű Windows-os kezelő, az még soha nem hagyott cserben.
Ha pedig nem akarod/tudod felírni a játékot, akkor ajánlom a daemon tools programot, ami a cue/bin párosból egy virtuális cd meghajtót hoz létre, amiről telepítheted. Ingyenes program, kitettem oda ahonnan a játékot is letöltötted.
Szóval biztonsági másolatot szeretnél készíteni a játékról (válaszolj igennel).
Akkor ez esetben a következő a teendő: előveszel egy cd író progit, betöltöd a cue fájlt, és felírod a CD-t.
A Nero pl. alkalmas erre (file > burn image)
Csak csendben szólok, hogy én nem tudtam elindítani a játékot :)
Kitömörítés után hogy kell kinéznie? Nekem van egy .cue és egy 656 megás .bin fájlom.
Plusz még egy .md5, amit nem tud megnyitni a windows és egy .sfv, ami nem sok értelmeset csinál.
Na ezekből nem tudtam összehozni, hogy működjön :(
kösz. A trot nem is igazi lóverseny, én a galoppot játszom, nem azt a babakocsiversenyt. :))
Viszont: veszek egy kancát meg egy csődört, egyértelmű, milyen céllal... viszont a fedeztetésnél csak a kanca jelenik meg, csődörnek pedig csak idegen lovakat lehet választani.
Egyébként a másik gaméval elterelted a figyelmemet (még a HT-ról is) szóval ha azt akarod, hogy ellened is "elfelejtsem" beállítani a csapatot... :)))
Stavros, van manual a játék feltelepített könyvtárában, több nyelven is. (word doc).
Az a 3 színes gomb ha jól értettem a preferenciák beállítására szolgál, el lehet tolni az egyensúlyt a jobb széltűrés, gyorsabb ostor-energia emelkedés és a technikai hibázás elkerülése irányában.
Elkezdtem játszani vele, hát a gallopp versenyt szinte lehetetlen megnyerni. A trot-ot is gyakorlatilag csak csalással tudom hozni, az első helyet hamar elcsípve a kanyarokban simán behúzhatom a kéziféket, így helyreáll az energia, és közben nem előznek le, ott toporognak mögöttem bazi lassan. Aztán az utolsó egyenesben annyi fölös energia marad, hogy max sebességgel be tudok rohanni a célba első helyen :)
A demót élvezetesnek találtam. Picit féltem, hogy valamilyen túlbonyolított race engine-t kell majd igazgatni egymillió gombbal, de nem. "Vezetni" kell, lassítani, gyorsítani, ennyi.
Az online versenyek tűnnek a legvonzóbbnak, meglátjuk.
A játékot sajnos még nem volt időm kipróbálni, de a leírása alapján (.nfo file :) elég érdekesnek tűnt, szinte csak a ló szerepét nem lehet felvenni a sporttal kapcsolatos foglalkozások közül.