Keresés

Részletes keresés

vumurt Creative Commons License 2003.06.05 0 0 24
Ha vége lesz a vizsgaidőszaknak, ígérem, játszok rendesen a játékkal és akkor fellendülhet a topik:)
Előzmény: stavros milos (23)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.21 0 0 23
Valószínűleg, de adjunk még egy esélyt neki! Topik, emelkedj!
Előzmény: vumurt (22)
vumurt Creative Commons License 2003.05.15 0 0 22
Miért érzem úgy,hogy a ht-topik előbb fogja elérni a 100k hozzászólást, mint ez :-))
vumurt Creative Commons License 2003.05.12 0 0 21
He-he, lámerebb vagyok ám én,mint azt ti gondoljátok. Ez a cue/bin dolog nem volt tiszta nekem és már el is kezdtem beírni az újabb kérdéseket, amikor eszembe jutott, hogy milyen talpraesett lámer vagyok is én és utánanéztem a neten. Szal végre megvan a cd, nagyon trükkös dolog ez!

Viszont indításkor kér a játék vmi key-t, a crack exe-k viszont nem indulnak el...hoppá közben asszem rájöttem, mire való az nfo-fájl :) egy pillanat...

IIgen!! Sikerült játszanom!! Én vezettem, aztán a lovam leállt, szerintem elfáradt. Holnap alapvizsgám lesz, így lefekszem, de aztán jöhet a játék.

Köszi a segítséget!!

stavros milos Creative Commons License 2003.05.12 0 0 20
Köszi, én mindig kiírogatom a biztonsági másolatokat CD-re, a vinyóm nem túl nagy. :)

Egyébként annak a MÁSIK játéknak mindkét lemezét elcseszte a Nero, szóval azzal mégsem írok több bint, viszont van egy pici Cdrdao nevű progi és hozzá egy XDuplicator nevű Windows-os kezelő, az még soha nem hagyott cserben.

Előzmény: hORK (19)
hORK Creative Commons License 2003.05.12 0 0 19
Ha pedig nem akarod/tudod felírni a játékot, akkor ajánlom a daemon tools programot, ami a cue/bin párosból egy virtuális cd meghajtót hoz létre, amiről telepítheted. Ingyenes program, kitettem oda ahonnan a játékot is letöltötted.
Előzmény: stavros milos (18)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.12 0 0 18
Szóval biztonsági másolatot szeretnél készíteni a játékról (válaszolj igennel).
Akkor ez esetben a következő a teendő: előveszel egy cd író progit, betöltöd a cue fájlt, és felírod a CD-t.
A Nero pl. alkalmas erre (file > burn image)
Előzmény: vumurt (17)
vumurt Creative Commons License 2003.05.12 0 0 17
Csak csendben szólok, hogy én nem tudtam elindítani a játékot :)

Kitömörítés után hogy kell kinéznie? Nekem van egy .cue és egy 656 megás .bin fájlom.
Plusz még egy .md5, amit nem tud megnyitni a windows és egy .sfv, ami nem sok értelmeset csinál.
Na ezekből nem tudtam összehozni, hogy működjön :(

Segítsetek!

vumurt Creative Commons License 2003.05.12 0 0 16
2 szezon múlva.

Esetleg 1, de akkor az neked nem jó:)

Előzmény: hORK (5)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.12 0 0 15
kösz. A trot nem is igazi lóverseny, én a galoppot játszom, nem azt a babakocsiversenyt. :))

Viszont: veszek egy kancát meg egy csődört, egyértelmű, milyen céllal... viszont a fedeztetésnél csak a kanca jelenik meg, csődörnek pedig csak idegen lovakat lehet választani.

Egyébként a másik gaméval elterelted a figyelmemet (még a HT-ról is) szóval ha azt akarod, hogy ellened is "elfelejtsem" beállítani a csapatot... :)))

Előzmény: hORK (13)
Jimbo Creative Commons License 2003.05.12 0 0 14
Hi-hi ugyanezt csinálom Én is:-))))
Másképp tényleg nem lehet.
Előzmény: hORK (13)
hORK Creative Commons License 2003.05.12 0 0 13
Stavros, van manual a játék feltelepített könyvtárában, több nyelven is. (word doc).

Az a 3 színes gomb ha jól értettem a preferenciák beállítására szolgál, el lehet tolni az egyensúlyt a jobb széltűrés, gyorsabb ostor-energia emelkedés és a technikai hibázás elkerülése irányában.

Elkezdtem játszani vele, hát a gallopp versenyt szinte lehetetlen megnyerni. A trot-ot is gyakorlatilag csak csalással tudom hozni, az első helyet hamar elcsípve a kanyarokban simán behúzhatom a kéziféket, így helyreáll az energia, és közben nem előznek le, ott toporognak mögöttem bazi lassan. Aztán az utolsó egyenesben annyi fölös energia marad, hogy max sebességgel be tudok rohanni a célba első helyen :)

Előzmény: stavros milos (12)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.12 0 0 12
Az könnyű, a full játékban kicsit más a helyzet.

De ha már futtatás: azt tudod, mire jók azok a piros, kék, zöld körök a bal oldalon?

Előzmény: Jimbo (11)
Jimbo Creative Commons License 2003.05.11 0 0 11
Én még csak a hajtós részt nyomtam, elég könnyűnek tűnik, igaz csak normalban nyomom, de legtöbbször dobogón végzek.
Előzmény: stavros milos (10)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.11 0 0 10
Kérdezd hORK-ot, vagy írj nekem HT-n!

Jó kis game, azért kellene vmi manual, mert 1-2 pont nem világos.

Előzmény: Jimbo (9)
Jimbo Creative Commons License 2003.05.11 0 0 9
Köszi!
Nagy feeling ez a játék! Én is hozzá tudokjutni vhogy?
Előre is köszi!
Előzmény: stavros milos (8)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.10 0 0 8
A demo-t? Az első cím nem működik, próbáld az egyik mirrort! A második pl. jó.
Előzmény: Jimbo (7)
Jimbo Creative Commons License 2003.05.10 0 0 7
Tudtok adni másik címet is? Innen Nekem nem szedi le...
stavros milos Creative Commons License 2003.05.10 0 0 6
:)

Kösz a segítséget még 1x, mindjárt csapok is a lovak közé (szó szerint).

Lovisok, írjatok!

Előzmény: hORK (5)
hORK Creative Commons License 2003.05.10 0 0 5
Igen, bár tőled még nem tudom, mikor hajthatom be a szolgáltatás ellenértékét, ami 1 PIC :)
Előzmény: vumurt (4)
vumurt Creative Commons License 2003.05.10 0 0 4
Engem is érdekelne! Én is kérhetek részleteket?? :)
Előzmény: hORK (0)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.10 0 0 3
A demót élvezetesnek találtam. Picit féltem, hogy valamilyen túlbonyolított race engine-t kell majd igazgatni egymillió gombbal, de nem. "Vezetni" kell, lassítani, gyorsítani, ennyi.
Az online versenyek tűnnek a legvonzóbbnak, meglátjuk.
Előzmény: hORK (2)
hORK Creative Commons License 2003.05.10 0 0 2
A játékot sajnos még nem volt időm kipróbálni, de a leírása alapján (.nfo file :) elég érdekesnek tűnt, szinte csak a ló szerepét nem lehet felvenni a sporttal kapcsolatos foglalkozások közül.
Előzmény: stavros milos (1)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.10 0 0 1
Jajjj de nagyon jó! Köszi!
Előzmény: hORK (0)
hORK Creative Commons License 2003.05.10 0 0 0
stavros, én tudok ebben segíteni neked, küldök HT mailt a részletekről :)
Előzmény: stavros milos (-)
stavros milos Creative Commons License 2003.05.10 0 0 topiknyitó
Tudja valaki hol lehet a Horse Racing Manager-t beszerezni? Elég bénus, de nagyon hangulatos.

Itt a demo: http://www.pcgameworld.com/details.php/id/3612/

Láttam már egy warez site-on, dehát ilyesmit nem csinálunk ugyebár... smsweb-es volt ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!