Bar nem sokakat erdekelt, azert beirom az eredmenyt is:
Korrektul visszahivtak, a jelzett idoben, es elismertek, hogy szamlazasi hibajuk van , es ez a hiba tobbeket is erint.
Ezek szerint a havi elofizetesi dijbol jovairando reszt nem kapom meg minden honapban, mert a havi forgalmat egyszeruen a kovetkezo honapban szamlazzak.
A hiba javitas alatt, a jovairandoak jovairasra kerulnek (nalam legalabbis). Tehat talan erdemes ellenorizni a szamlakat.
Udv: balas
Nos, van egy meg jobb szamlazasi hibam.
Nekem iden majusra csak alapdijrol + szolgaltatasokrol jott a szamla. Neztem is, miert oly olcso...
Aztan a juniusiban kiszamlaztak a beszelgeteseket majus-juniusra, de csak egy havi kedvezmenyt kaptam meg (juniusra).
Hozza kell tennem, hogy az uzletszabalyzat szerint barmikor szamlazhatnak az even belul, bar nekem (meg nekik is :-) kenyelmetlen volt, mert az atutalas a tul magas (kethavi) szamla miatt nem ment at...
Viszont az augusztusi szamlam mar megint csak az alapdijakrol szolt, es az ugyfelszolgalat elismerte, hogy nem kaptam kedvezmenyt a furcsa szamlaosszesites miatt. Most vizsgalgatjak, jovo heten visszahivnak.
Addig talan erdemes lehet ellenorizni a szamlakat nektek is, ha egy-egy honapban tul alacsony osszegrol (csak az alapdijakrol) kaptatok szamlat: a kovetkezo honapban vajon a kedvezmenyt is megkaptatok-e.
Nos, fény derült a rejtélyre, a westel értelmezése szerint a kék számok hívása nem tartozik a kedvezmény hatálya alá. Ez persze az üzletszabályzatból azért nem derül ki, csak bizalmasan elárulják, ha érdeklődsz. Klassz.
Meg mondjuk valahogy az az információ se ugrik le a plakátról, hogy a kedvezménnyel egyidőben a havi 20 ingyenes SMS intézményét eltörölték, tehát a csevegő/szervuszos versenyzők számára a nagy csinnadrattával beharangozott kedvezmény 5-10 ingyenes SMS-t jelent jó esetben.
Erre mondta a zsidó bácsi a nyugatiban, hogy "ügyes".
A havidíj fele a pannonnál és a westelnél lebeszélHETŐ, a vodánál ki sem kell fizetni. Szvsz ha neked van 2000,- Ft-os havidíjad, és 300,- Ft-os számlád, akkor te 2000,- Ft-ról fogsz számlát kapni, nem pedig 1300,- Ft-ról... Legalábbis eddig ez a tapasztalat.
Aki westel előfizetéses, alaposan nézze meg a számláját, mert nekem hibásan számolták el az új kedvezményt (havidíj fele). Igaz, csak 160 forinttal kellett volna többet fizetnem, de sok kicsi sokra megy.
Lehet, hogy a díjcsomagváltás őrjítette meg a szoftvert, úgyhogy aki ilyet merészelt tenni, különösen figyeljen...