Keresés

Részletes keresés

nuclear_device Creative Commons License 2003.06.10 0 0 9
Ja. Vegulis teljesen mindegy.
Nekem 0 a p. level erteke, ami nem csoda hiszen
letiltottam a file megosztas engedelyezeset.
Az egvilagon semmi valtozast nem okoz, legalabbis nem negativ iranyba az biztos.
A Kazaa sz@r de mivel jobb nincs ezt kell szeretni. Illetve szeretni sem kell csak hasznalni:)
Előzmény: gguszti (8)
gguszti Creative Commons License 2003.06.10 0 0 8
OK, akkor: minél magasabb, annál előrébb kerülsz a listán, tehát annál több felhasználótól jön (jöhet) egyszerre a fájl, ergo gyorsabb is (lehet). Szerintem. Ha meg nem, akkor így jártam. :)
Előzmény: nuclear_device (7)
nuclear_device Creative Commons License 2003.06.10 0 0 7
"A Participation level rövid lényege: minél magasabb, annál gyorsabban (több felhasználótól nagyobb sebességgel) tudsz tölteni"
-ez nem igaz.

"ha többen várnak egy bizonyos fájl letöltésére, előrébb kerülsz a listán"
-ez igaz.

Előzmény: gguszti (6)
gguszti Creative Commons License 2003.05.18 0 0 6
Sziasztok!

A Participation level rövid lényege: minél magasabb, annál gyorsabban (több felhasználótól nagyobb sebességgel) tudsz tölteni, ill. ha többen várnak egy bizonyos fájl letöltésére, előrébb kerülsz a listán.
Vhol a FAQ-ban találhatsz egy pontosabb leírást, azt hiszem.

Nekem is lenne egy kérdésem: van bármi következménye, ha sokáig "pofátlanul" 1000-en hagyom a Participation level-t? Ma tettem fel a Kazaa lite-ot, abszolút nem ismerem még, ezért kérdezem.

Előzmény: 20-agh (5)
20-agh Creative Commons License 2003.05.18 0 0 5
Üdv

Nem tudja valaki, hogyan kell kiölni a Lite verzióból, hogy ne akarjon állandóan updatelni?

Azon kívül lehet hogy láma vagyok, de mi is ennek a Participation Level-nek a lényege??

Köszi

Binder Dandet Creative Commons License 2003.05.09 0 0 4
Jelenleg az utolsó verzió a 2.1.0 build 3. A faq szerint: Participartion Level is set at a constant 1000 (can be disabled), tehát itt már menüből lehet babrálni vele. A 2.0.2-nél a /HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/K++/ alatt olyasmi vicces nevű kulcsot keress, hogy 'I agree that I'm an evil cheater and want PL 1000' ezt kell értelemszerűen 1-re állítani.
Előzmény: IVBela (3)
IVBela Creative Commons License 2003.05.09 0 0 3
Nekem is Kazaa Lite 2.02 van, de csak build 1, a b5-ről még nem hallottam. Viszont ebben nem alapból 1000 a Participation Level. Lehet, hogy csak én szúrtam el valamit, de megmondanád, hogy pontosan hol van a registryben amit le kell tiltani (illetve NEM letiltani, esetemben...)? Roppant igazságtalannak tartom ugyanis, hogy 500 MB download, és kb 1 GB upload mellett csak 110 ponton vagyok, és mindig lassabban megy lefelé, mint felfelé...
Előzmény: Binder Dandet (1)
harnosz Creative Commons License 2003.05.09 0 0 2
Na,külföldi fórum instrukciói alapján sikerült rendbetenni.Ad Aware és RegClean,ezzel a két progival szépen kinyírtam minden KazaA-t,majd feltettem a Kazaalite-ot...
Most CPU usage 18% körül van.
Előzmény: Binder Dandet (1)
Binder Dandet Creative Commons License 2003.05.09 0 0 1
Csak nem hisztizni.

Hozzá mondjuk nem értek, ellenpéldával viszont szolgálhatok: Kazaa Lite 2.02 Build 5 minden gond, de főleg sallang nélkül ketyeg a háttérben, 3%-ot vesz el a közösből. A Participation Level Lite esetében ugye alapból Supreme Being (1000), míg azt a jóérzésű user le nem tiltja a registryben.

Az nem lehet, hogy a régi Kazaa kézzel történt elmaszatolása a ludas? Hamár ott az XP, uninstallkor ménem nézed meg a futó taskokat? (Vagy ha az nem, akkor például a Process Explorer, ott aztán tényleg nincs vita) Kapásból seggberúgni a még futó Kazaa-t, Gain-t, mialófaszt amit még felrakott (illetve ezeket már eleve fel se kellett volna rakni, mindegy), aztán jöhet a törölgetés, és végül a Kazaa Lite felpakolása. Így látatlanban.

Előzmény: harnosz (0)
harnosz Creative Commons License 2003.05.09 0 0 0
Legalább valaki nullázz0n már le...nem igaz,hogy senki se ért hozzá!?
Előzmény: harnosz (-)
harnosz Creative Commons License 2003.05.08 0 0 topiknyitó
Egy másik Kazaa-s topicban a következőket olvastam:

stamina válasz erre | adatok | e-mail 2003-01-18 16:59:05 (28)

A mult evben nagy botrany volt azzal kapcsolatban, hogy a kazaa keszitoi leszerzodtek egy ceggel (Brilliant Digital), amely berbeadja cegeknek a geped szabad cpu idejet, hd kapacitasat es savszelesseget, pl. hogy elosztott szamitasokat futtassanak rajta, stb.

Az a problémám, hogy Kazaalite használatánál a CPU használat érték kijelzője rögtön felugrik 100%-ra,(még akkor is,ha éppen nem töltök le semmit,és tőlem se töltenek) emiatt pl. totál lassan vált képet a gépem.Kazaa nélkül ez az érték kb.16-20% körül mozog.Okozhatják az idézetben leírtak a problémát?

Kb. egy hete használom csak a KazaaLite-ot, előtte sima Kazaa-m volt, de inkább letöröltem,mert sok rosszat hallottam róla.(Kézzel töröltem, mert uninstall nem volt hozzá, és az XP sem bírta lepucolni."Hozzáférés letiltva"ezt írta ki.

A másik, hogy hiába állítom be a foldereket,állandóan azt írja ki, hogy "not sharing any folder" Ez miatt a participation levelem a béka valaga alá került.Hogy lehet ezen segíteni?

(Modik,bocs hogy az egyik Törzsasztalos topicban is ugyanezt leírtam, de ott kutya sem segített,+úgy süllyedt a topic,mint kavics a bányatóban.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!