A topikötletet adó Három Város a Nemzeti Egységért Mozgalom a jelek szerint nem érte el a célját. Az Index él, és nem reszket. Mondtam én, Városok, keményebb eszközök kellenek ide! Vagy egy adaggal kisebb hülyeség.
tanulj mar meg olvasni....
nem hallgatni kell, hanem kulturaltan a masik rendezvenyenek zavarasa nelkul elmondani a sajatodet erted?
lemegyek kutyaba, hogy te is ertsd...
ha artod es 0rbanod TF-beli szeansza kozben tortenne ilyen eset akkor te szukolnel a legjobban es verned a segged a foldhoz, hogy micsoda sopredek...
a vertelenek es becstelenek vs. zsidok eset sem volt teljesen koser(sic), de ott jol szet voltak valasztva es nem dobaltak egymasra, nem mentek at es nem kezdtek verekedni.
Szerinted egy ellentüntetés miért van?
Csendbe meghallgassák a drogosokat?
Mit szóltál annó a Vér és Becsület zsidó ellentüntetése után, ahol izraeli zászlós fiatalok ordibáltak?
Akkor valahogy nem voltatok ennyire felháborodva az ellentüntetők viselkedése miatt...
Nem én irtam.
Csak azt mondom, hogy az irója nyilván szánt oda egy vesszőt, de elfelejtette kirakni. Ezek most felesleges kiakadni, ilyesmi mindenkivel előfordul.
A drog ellen tűntetők nagy része főiskolát végzett egyetemista fiatalok, szülök, jobboldali politikusok, orvosok, családanyák és családapák, unokái jövőjét féltő nyugdíjasok. Ezért a sértő kijelentést az Index szintén sűrgősen korrigálja!
Skolacsek András a fő védnöke ennek a mozgalomnak,ilyet csinált már korábban is,szoros együttműködésben van Somorjai Viktóriával.Egyébként sem az MTI,sem az MNO nem hozta le a nyílt levelüket,és a Demokrata sem fogja,hiába dolgozik ott Somorjai.
Elfogult, meg hazug, írja a topicnyitó.
Az hagyján de tömegbelövetésre buzdít.
Gyilkolásra.
Csak ha van még türelme továbbolvasni annak a szerencsétlennek, aki olvassa, akkor derül ki, hogy gumilövedékre (is?) gondolt...
"Tudom, hogy sokan vannak közöttünk akik alig várják, hogy történjen egy jelentős változás, de még nem jött el az ideje, hogy egymásnak feszüljenek az erők" - fogalmazott Orbán Viktor, aki szólt arról, hogy a Fidesz május 17-én tartja a megújulást és kibővülést célul kitűző kongresszusát, ahol felelősséget kívánnak vállalni a nemzeti polgári egység megépítéséért.
Igazad lehet, Tyimofejev. Talán most jött el az idő, hogy "egymásnak feszüljenek az erők". Lehet mozgósítani a PK-Sturmabteilungokat, oszt neki a rohattkommunistáknak!
Ejj, mit kell így levelezgetni?
Le kell dózerolni a szájtjukat, oszt jóvan.
:D
(Aztán, ha az emeszpés tulajbácsi elesik néhány napos/hetes haszontól, akkor legközelebb meggondolják. :)
Elméletileg igazad van, mioko! Csak hát nekem azt mondta a Vezér, hogy ők nyerték meg a választást, akkor viszont hogy lennének kisebbségben? Szörnyen bonyolult ez az élet. Követeltem is az újraszámolást cefetül, mert érzésem szerint csalt a fizetőpincér.