Keresés

Részletes keresés

Kártékony Creative Commons License 2003.05.06 0 0 40
Sajnos nem tudott fellépni pár részeg üvegdobáló paraszt miatt.
Az egészből TÉNYLEG ezt sajnálom a legjobban... :(
Előzmény: Törölt nick (37)
exhumált csontváz Creative Commons License 2003.05.06 0 0 39
"Ahogy én látom, a polgári körök mozgalma egy teljesen új fajtája a civil életnek. A mai technikai feltételek mellett villámgyorsan össze lehet rántani akár egyetlen alkalomra is egy csomó embert, aztán más formációban másokat meg ugyanazokat. Nincs ezzel semmi baj, a lényeg a mozgás - ebben egészen más a dolog, mind amit korábban láttunk."

Nana, láttuk mi már ezt valahol... Pont ilyen elveken működik az Al-Kaida is. Vezér kiadja JEL, sejt csomagol, robbant, elillan, füstölgő romok hátrahagy. :-(

Előzmény: Korovioff (22)
Trógerarc Creative Commons License 2003.05.06 0 0 38
na akkor te lehet, hogy tudod, kik ezek, és hol lehet hallani róluk
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.05 0 0 37
Lelki szemeim előtt látom, ahogy Palotai Zsolt szörnyű basszusaitől megkínzottan, értetlenül távoznak majd a "bűnös" rendezvényről, miközben senki le se szarja majd őket.

Hát, öreg, ez nem jött be. :))))

(Egyébként Palotait kedvelem. )

Előzmény: Kártékony (13)
Nargile Creative Commons License 2003.05.05 0 0 36
Maradjunk higgadtak, és tárgyszerűek, akkor arról fogunk beszélni, amiről beszélünk

Csak azt nem tudom, miért nem fogadják meg a tanácsodat a jobboldalon, mert én tegnap vajmi kevés higgadtsággal és tárgyszerűséggel találkoztam. Persze, hogy nem lehet a hozzád hasonlóan tiszteletet érdemlően tárgyszerű és higgadt konzervatívokat felelőssé tenni, de azért tényleg elkülönülhetne már az európai, civilizált jobboldal ettől a csőcseléktől. És ebben Nektek lenne a legnagyobb szerepetek, akik nem vagytok olyanok, mint ők. A jobboldalnak rendet kellene csinálnia a háza táján. És ezt szerintem már egyre több ember látja be a jobboldalon is.

Előzmény: Korovioff (23)
UpYourz Creative Commons License 2003.05.05 0 0 35
Hódolatom a topic névadóinak, ez szép szereplés volt! :(
Infantrio Ficcer Creative Commons License 2003.05.03 0 0 34
A civil élet új formája egy olyan társadalomban, amiből hiányzott a civil élet, de már van SMS,
:-DDD
Bazz, ez zseniális! :)
Átvehetem?
Előzmény: Korovioff (17)
UpYourz Creative Commons License 2003.05.03 0 0 33
Úgy látszik, rejtőzködnek. :-)
deus Creative Commons License 2003.05.01 0 0 32
(korovi)OFF:
A neved Bulgakovtól jön, vagy máshonnan?
Bocs az offért, de fúrja az oldalam.
Köszi.
Előzmény: Korovioff (25)
UpYourz Creative Commons License 2003.05.01 0 0 31
Neked is köszönöm. De még mindig nem tudom, kik a hangadóik, hogyan lehet elérni őket stb. Találkoztatok már neten olyannal, aki tagnak mondta magát?
Előzmény: armagnac (30)
armagnac Creative Commons License 2003.04.30 0 0 30
Úgy emléxem, ők szerveztek az Erzsébet téri "gödör park" átadása érdekében "labdás tüntetést", vagyis a résztvevők hoztak magukkal lasztikat és bedobálták a kerítés mögé a gyepre:) (Aztán a lángelme Demszky elküldte a fóti gyermekvárosnak felajánlott labdákat a Fidesznek, mondván hogy a polgári körök a Fidesz körei...)
Előzmény: UpYourz (-)
UpYourz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 29
Kedves HoKr!

Tényleg nem kéne ebbe az irányba elvinni a topicot (függetlenül attól, hogy amúgy igazad van-e, vagy sem). Köszönöm! :)

Előzmény: HoKr (24)
Korovioff Creative Commons License 2003.04.30 0 0 28
Nem is azér mondtam, nem vagyok én kekec :-)
Előzmény: UpYourz (26)
UpYourz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 27
Ne haragudj, de ebből nem sokat értek. Illetve gyanítom, hogy mire gondolhattál, de szerintem hatalmasat tévedsz. Meg tudnád fogalmazni másképp? Mit nem kéne hova vinnem?
Előzmény: Tamás (20)
UpYourz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 26
O.K. Azért bátorkodtam a jelzőt (zárójelben és kérdőjellel) használni, mert az eddigi kutakodásom nem vezetett eredményre. De ez lehet, hogy csak engem minősít! :)
Előzmény: Korovioff (22)
Korovioff Creative Commons License 2003.04.30 0 0 25
Mindig mulatságosnak tartom az ilyesfajta többes számot :-) Korovioff vagyok, kérem, tessék megjegyezni, szótagolni már csak nem fogom. Mellesleg, nekem úgy tűnik, komunyistázni te kezdtél. Nekem tűnik úgy, világos? :-)
Előzmény: HoKr (24)
HoKr Creative Commons License 2003.04.30 0 0 24
De, szoltal. Pont ez a lenyeg, es pont azert vagytok ott, ahol vagytok, mert ezt nem ertitek.
Előzmény: Korovioff (23)
Korovioff Creative Commons License 2003.04.30 0 0 23
Kedves HoKr,
felhivom a figyelmedet, hogy egy szót se szóltam a kommunizmusról. Maradjunk higgadtak, és tárgyszerűek, akkor arról fogunk beszélni, amiről beszélünk.
Előzmény: HoKr (21)
Korovioff Creative Commons License 2003.04.30 0 0 22
Ha mai lenne, akkor se feltétlenül lenne fantom. Ahogy én látom, a polgári körök mozgalma egy teljesen új fajtája a civil életnek. A mai technikai feltételek mellett villámgyorsan össze lehet rántani akár egyetlen alkalomra is egy csomó embert, aztán más formációban másokat meg ugyanazokat. Nincs ezzel semmi baj, a lényeg a mozgás - ebben egészen más a dolog, mind amit korábban láttunk.
Előzmény: UpYourz (19)
HoKr Creative Commons License 2003.04.30 0 0 21
Hehehehehe :)

Ilyen "elemzest" utoljara a szeparcu, nyilttekintetu ifjugardistakrol lattam egy, az '50-es evek elejerol szarmazo irasban.

Alukulnak, keplekenykednek, fortyognak? :)

Hogy a mocskos komcsik ne rakhassak rajuk az allami -lopos- mancsukat? :)

Ezek a polgari korok olyan eteriek, hogy roppant gyorsan parologhatnak.

Komoly forgalma lehet a (polgari!!! (igaz ember csak polgarozotol vasarol, a kiskateban is olvashattuk)) dugogyarosoknak.

Eszem megall. Ugy dumaltok a kommunizmusrol, hogy azt sem tudjatok, mik a legfontosabb jellemzoi.

Tamás Creative Commons License 2003.04.30 0 0 20
Szvsz senki nem lesz boldog, ha ezeken az idiótákon keresztül beviszed a politikát a tévébe (asszem az a csatorna még mindig relatíve politikamentes), de hát Te tudod...
UpYourz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 19
Így van, mindkettőtöknek - ha érdekel: itt van egy töredék, bár forrás nélkül. Tehát nem mai (fantom?)szervezet.
Előzmény: Ilja Iljics (18)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.04.30 0 0 18
Léteztek már korábban is, legalábbis mintha olvastam volna már a nevüket valamelyik tiltakozás, vagy állásfoglalás alatt.
Korovioff Creative Commons License 2003.04.30 0 0 17
Akkor bocsánat - mindenesetre nem szükségszerű, hogy találj valamit, ezek a polgéri körök úgy szaporodnak, mint a gomba, ha valami feladat tűnik fel, az meg olyan nekik, mint az eső. Ezért olyan érdekes és nehezen megfogható ez a mozgalom, folyton mozgásban van, ahogy kell. Elképzelhetőnek tartom, hogy ez a kör például csak most, és ennek az eseménynek az indittatására alakult. Az is lehet, hogy a tagjai más polgári körök tagjaiból alakultak. Izgalmas szocológiai-politológiai téma lenne. A civil élet új formája egy olyan társadalomban, amiből hiányzott a civil élet, de már van SMS,
Előzmény: UpYourz (14)
UpYourz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 16
Azt hiszem, Sajtóklub-ügyben elveszítettem a szüzességemet. Elég hamar ki lehetett találni... demonstráció azok számára, akik nem akarják a drogfogyasztást kötelezővé tenni... na jó, ez itt OFF.

Szóval, mi van ezzel a polgári körrel?

Friss Levegősök! Bújjatok elő!

Előzmény: UpYourz (15)
UpYourz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 15
Kedves Kártékony!

Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a jegyzetre. Bár ettől sem lettem sokkal okosabb! :)

Mellesleg épp ilyesmiről van szó a BpTV-n. (milyen műsor van ilyenkor?) Talán ez is terítékre kerül.

Előzmény: Kártékony (13)
UpYourz Creative Commons License 2003.04.30 0 0 14
Kedves Korovioff!

Ott kezdtem, illetve a google-t és a fórum keresőt is használtam, de sajnos nem akadtam nem hogy érdemi, de semmilyen információra. Azért köszönöm a tippet!

Előzmény: Korovioff (11)
Kártékony Creative Commons License 2003.04.30 0 0 13
Az index jegyzete szerint a friss levegőt polgári karika missziója: "hogy szivárogjon be a legalizációpárti eseményre".

Elég érdekes elképzelés. Lelki szemeim előtt látom, ahogy Palotai Zsolt szörnyű basszusaitől megkínzottan, értetlenül távoznak majd a "bűnös" rendezvényről, miközben senki le se szarja majd őket.
:)))

Ilja Iljics Creative Commons License 2003.04.30 0 0 12
off
Roger
on
Előzmény: beowolf (10)
Korovioff Creative Commons License 2003.04.30 0 0 11
Szerintem a polgári körök honlapján többet megtudhatsz róluk, azt hiszem, www.polgari-kor.hu.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!