az én munkámat nem tudják csökkenteni a kollégák :-) szabadságolások vannak, helyettesítek a pulton, az veszi el az időmet...
de ma már egész jól állok, 17:00-kor ki fog esni a toll (ill a billentyűzet) a kezemből. már az asztalom is sikerült rendet rakni, ez az első lépés a normális munkamenet felé.
Először arra gondoltam, h. megvan az otthoni IN. Mert ilyen későn írtál. Nem szép a kollegáidtól, h. hagyják felhalmozódni a munkád. TR-ban több a turista, mint amennyit a város fel tud venni. Az utak keskenyek, állandósulnak a dugók. Mi olyan területen voltunk, ahol nem volt élelmiszer bolt, csak a köv. településen. Mivel erre nem számítottam, az ötödik naptól nem volt rendesen kajánk, stb. De ez a fórum nem alk. arra, h. mindenről írjak.
a nyertest? fotozz.hu-n --> Városi fények pályázat eredményhirdetés. a szlovéniát még nem volt érkezésem összerendezni, talán hétvégén. Múlt hétvégén az unokaöcsém szórakozásáról kellett gondoskodnom.
most meg még dolgozom :-( kicsit besűrűsödtek a dolgaim...
Szia! örülök Neked, és a sikerednek. Horv.oban Trogírban voltunk. Én ide nem akartam menni, hát nem is jött be. Végre itthon... Viszont jön a festő. brrrr...A képeidet szívesen megnézném. Hol?
hát mi is megjöttünk, örülök, hogy jól telt a nyaralás! Mi is remekül éreztük magunkat, bringáztunk, minden este futni voltunk, kajakoztunk, túráztunk, boboztunk, kirándultunk. Lett millió fénykép, tegnap este rendezgettem őket. Közben itthon megnyertem egy fotópályázatot :-) sikeres egy 10 nap volt!
Szerencsésen megérkeztünk. A tanulók nagyon rendesek voltak. Mi is jól éreztük magunkat. Csak kevés volt az egy hét. Kellemes nyaralást kívánok nektek. Üdv.
Köszönöm a jókívánságot, hasonló jókat...Hiányozni fogsz. Szeretem az értelmes embereket. Nagyítóval kell keresni őket. és ime,Te bejöttél a képbe.Szia:M
utakat szervezek. Kikalkulálom a következő évi árakat, megírom a prospektust, foglalom az utakat. Beszélgetek az utassal, hogy hova akar menni, mit akar csinálni, milyen szállodát szeretne, hogyan szeretne repülni. Aztán ajánlatot írok, amiről vitatkozunk (drága, rossz a szálloda, rossz a menetrend, rossz a program stb problémák orvoslása), aztán foglalok, részvételi jegyet állítok ki, számlázok, fizetést ellenőrzök, bejövő számlákat igazolok, kifizetést ellenőrzök, utólag ellenőrzöm, hogy melyik úton mennyi volt az árrés. minden számla jó helyre könyvelődött-e. Utaspanaszokat kezelek, vagy kedves köszönő e-maileket olvasok. MIndezt főként telefonon és e-mailen, én vagyok a referatúra feje :-)
akkor jópofa, ha más süti, nekem csak enem kell. Miután kész lett, és megebédeltünk, meg kellett mosnom a hajam (is), ill. az üsszes rajtam lévő cuccot lecserélni. A hamut beásni a foldbe, a rácsot lesúrolni. Van szép kertünk, és máskor is lesz gr. :-) És ezt sokan irígylik, én meg nyaf.
Eddig takarítotam. itt szörnyű a meleg, le kellett ülnöm kicsit. Te légkondiban vagy? Tegnap flekkent sütöttünk. Kellemes a hangulata, de sok időt elvisz.Most csinálok egy pizzát ebédre.
azok engem is bosszantanak, de szerencsére gyakrabban sikerül az ellenkezőjét kiválasztani :-)
olyan kéthetente szoktunk menni, már úgyértem szezonban persze... remek dolog olyan darabokat látni, ahol a színész el tudja hitetni, hogy ő nem x.y. színész, hanem az az illető akit játszik......
A nyáron mi sem mehetünk BP-re, teljesen be vagyunk táblázva. De szeptembertől megnézem, mit játszanak, és felmegyünk. Eddig megszáltunk, és így sokba került a szinházba menetel. Most, h. van autópálya esetleg kocsival megyünk. Ti ilyen nagy szinházba járók vagytok? Mi nem . Sokszor bosszant a ripacskodás, az olcsó ruhák, és megoldások.
Az ügynök halála pl zseniális volt, azt is ő rendezte, pedig alapesetben én sem bírom a nagyon modern dolgokat. Pl a Mizantróp az Új Szníházban (Rudolf Péter rendezés) az borzasztó volt szerintem. az meg a férjemnek tetszett...
kicsit sűrű lett volna a nyaralás-szüleim meglátogatása stb programmal vegyítve...
De tündér vagy! A lehetőség is örömmel tölt el. Miért nem jött össze? Nem lesz szerintem jó. Nem bírom a modern rendezést. A Peer Gynt-től is kiakadtam, nemkülönben Az ember tr.-tól. Aföldi R. nem az esetem.
hol nézted? ha gondolod, én szívesen beugrok a színházba jegyért, aztán feladom ajánlva vagy vhogy eljuttatom. Jövő héten talán jobban ráérek ilyen manőverekre, szóval ha megnézed, hogy mikor jó, meg milyen kategória, akkor szerda vagy csüti meg tudom oldani. a jegypénztárban még lehet, hogy van....
szerettem volna menni a szabadtérire a Csárdáskirálynőre, de sajnos nem jött össze :-(
Megnéztem van-e jegy a Producerekre. Októberig elfogyott. A vidéki ember nem jut be a bp-i szinházakba. Majd vmi manipulációt ki kell találnom. A Madáchot különösen szeretjük. Garancia a neve. Ott játszik Dunai Tamás, aki a férjem szobatársa volt egyetemista korukban. Együtt játszottak az egyetemi szinpadon.
Aztán később eszembe jutott. Sajna gyakran járok igy, amióta öregszem. Zavar, de nagyon, ezen felhúzom magam, aztán már tényleg reménytelen... A szabadtérire úgy megyünk, h. kezdés előtt odamegyek, és aki árulja a jegyét, attól megveszem. Így nem ver ki az eső.
már megvolt a világpremier! Rudolf (The Mayerling Affair az eredeti címe), a Jekyll és Hyde zeneszerzőjétől. Zeneileg nekem nagyon bejön, és mázlim volt, láttam mindkét szereposztással. A történet nincs nagyon kibontva, de a zene, meg a színpadkép, meg minden egyéb nagyon tetszett, szívesen megnézném még.
Szegeden lesz szabadtéren, az is nagyon jó lesz szerintem.
Nálam amúgy a fantom vezet, 3x láttam már, nem tudok betelni vele. De jópofa a Producerek is, nem a zene, inkább az egésznek a "megcsinálása" vérprofi...
Szeretem a musicalt. Legkedvesebb a Nyomorultak. A magyarok közül István a király. Legutóbb (tavaly télen) Az op. fantomját láttam. Amikor a Szinetár Dóra énekelte a Cosettet, akkor az én lányom már tisztábban tudta az egészet. Mi is az, amiből a magyarok világpremierre készülnek? Mostanában nem hallani róla. Ott veszítettem el a fonalat, amikor a színészek hasmenést kaptak.
kitaláltuk Hot Jazz Band koncert után, hogy át kellene hangszerelni a By Jeeves című Webber-musicalt, és úgy megcsinálni, hogy a Hot Jazz Band zenéljen. Van benne egy bendzsós szám, az adta az ötletet. Szerintem siker lenne, nem mintha lehetne úgy musicalt csinálni ma Magyarországon, hogy ne lenne siker :-)
Szia! Jó volt a jazz? A családból csak én szeretem. A lányom nagyon muzikális, de ezt nem...Hegedül, és autodidakta a többi hangszeren. Ma voltam utoljára dolgozni, értekezlet. és ebéd. Marhapörkölt... Aztán jön a fogyókúra, h. a tengerpartra...valahogy mégis... :-)) Apánk kedveskedni akart, és tortával jött szombaton haza. Na! mi volt benne, Eszterházi szelet. Eddig nem is tudtam, h. létezik. Hiába, látod mindig bejössz a képbe. Üdv. M
biztos a srácok is örülnek, hogy vége, mostantól meg felvételi mizéria kezdődik nekik. 70 fővel mentek Görögországba? Jók az idegeitek :-)) Ez nem fárasztó nyaralásnak?
Örülökkkkkkkkkkk! Lement az utolsó érettségizőm is. Hétfőn lesz a záróértek. ebéddel egybekötve. Aztán 10-én indulunk GÖ-ba. Apa a csop vez., 70 fővel. Eszembe jutottál, mert az egyik osztályban nagyon finom sütik vannak.