Keresés

Részletes keresés

BoGar Creative Commons License 2003.04.27 0 0 83
OFF

Lehet, hogy te elcsettegsz annyival, de van, aki ezzel lerövidítheti utazásának idejét. És van akinek ez magánemberként is fontos. És nem csak az, hogy lerövídül időben, hanem az is, hogy nem kell számítani az autópályán szembejövőre, mellöled hirtelen betolakodóra, keresztezésben eléd kihajtóra, szabálytalan gyalogosra, forgalmat lassító lovaskocsira, kamionra. nem kell állandóan lassítani és gyorsítani, egyenletes sebességgel haladhastz.

ON

Előzmény: Derek (36)
virtuálveréb Creative Commons License 2003.04.27 0 0 82
nem vagyok beteg

Dehogynem! Nem is tudod, mennyire!
Csipcsirip.

Előzmény: PElbai (76)
qncogi Creative Commons License 2003.04.27 0 0 81
PElbai, aki nem....

Már mondtam, írjál egy nicken, ne dicsekedj a gondolán, hogy te itt valamiféle támadást indítasz több nickken a balosok ellen és ne írjál egymondatos fikákat. Itt is (többnyire) normális emberek beszélgetése folyik, ez nem háború és nem irányul senkinek az üldözésére vagy ellehetetlentésére.
Alf tényleg rendes fickó, csak annyira beképzelt amennyire te vagy én. Hogy pont ő mire beképzelt azt én se tudom (még az útvonalakat is összekeveri és az éves matrica is 29 ezerbe kerül), de ettől függetlenül jó vele beszélgetni. ha nem mindig érted amit ír, az nem baj, szerintem ő is így van vele(d).
Abban is igaza van, hogy itt mindenki egy kicsit beteg, de nem mindenki kényszeríti ki a másikból az "üldözést". Nem baj, ha nem érted, hidd el nem rossz szándákból írtam.
Az ellenzéki nickek számának csökkenése pedig nem tragédia, figyelembe véve az ellenzéki státus általában 4 évenkénti változását.

qncogi Creative Commons License 2003.04.27 0 0 80
Alf

Most te írod rosszul. Azon a szakaszon én akkor mentem, amikor Salzburgból mentünk Grazba. Figyelj jobban!

Előzmény: alfredoo (52)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.27 0 0 79
pelbai

mi volt az a nagy baj az istvannal? en ugy emlekszem dumaltam vele olyan nagy kaland nem volt kozottunk.

antiszemita? hiszen ezzel abszolut nincs itt egyedul? ennek hangot is ad? haat azt mondom inkabb adjon hangot a velemenyenek mint hogy benne maradjon. frusztral. es mivel ertelmes ember volt azt is tudta sokszor hogy nincs igaza. en orulnek ha itt lenne, orulnek ha te lennel. ez maar ptiszaizasnak szamit?

alfredoo Creative Commons License 2003.04.27 0 0 78
pelbai

1., szerintem mindenki bekepzelt

2., szerintem mindenki beteg.

a bekepzeltseget a (viszonylag) jo hozzaszoloktol elvalasztja a hozzaszolasok minosege. nagy oromomre szolgalna ha nem lennek nagyon hatul a kepzeletbeli sorban. de ezt nem en minositem.

a gondolkodas, kerdezes, vitatkozas miert kelti a bekepzeltseg erzetet/kepzetet?

orulok hogy 'rendes' ficko vagyok. nincs is az ilyen kep kialakitasa szendekom ellenere. meg ha sokszor azzal jar is hogy nem egeszen azt mondom amit akarok.

azt hiszem nagyon sok ilyen rendes ficko van mind a ket oldalon. es nem is biztos hogy irogatnak, es nem is biztos hogy ilyen termekenyen irogatnak.

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.27 0 0 77
Miért hozod elő állandóan akkor ezt a ptiszait? Nem bírsz szabadulni tőle? :)

Állj át a "malteros"ra! Tökmind1!

PElbai Creative Commons License 2003.04.27 0 0 76
1. Nem vagyok ptiszai, elég volt már az összemosásból,miért akarjátok az embert kinyirni, aki ptiszaizik egyben nyirásra termett nick.
2. a topik nem alf-ról szól, egy rendes fickó, de néha beképzelt, és még nem jöttem rá, hogy mire!
3. nem vagyok beteg.
Szóval, csökken az ellenzéki nickek száma....
alfredoo Creative Commons License 2003.04.27 0 0 75
bomboj

ha en valakivel jol elbeszelgettem valahol akkor vigyazok hogyha lehet ne bantsam meg. ha tudom hogy apja felakasztotta magat nem beszelek kotelrol vele. es ha megbantottam vagy ugy erzem hogy megbanthattam AZONNAL bocsanatot kerek. lehetoleg a sertettseg lathato jele ELOTT. ez a minimum egy ismerossel. gondolom nalad is.

ha tudom hogy elhagyta a felesege akkor ezzel a dologgal nem viccelek. ami egyebkent ironikus tema is lehet(ne).

es egy baratomat siman lehulyezek mert tudom hogy tudja hogy csak hulyeskedek. es hogy milyen jo a velemenyem rola.

de a lenyeg hogy a beszelgetotarsrol joakaratot tetelezzunk fel. es ez nagyon sok ellenoldalitol atjon.

azert kertem hogy mondjad el hogy kivel mi bajod. hogy lassam es tudjak rajta gondolkodni. nem a sajat helyzetem erdekel igazan. hanem hogy neked mi a bajod? es hogy igazad van vagy nincs.

Előzmény: bomboj (73)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.27 0 0 74
bomboj

neked is igazad van. feltetel nelkul. es remelem nekem is. cseppben a tenger. es nem azt mondom hogy nem lehet kioktato a stilusom. csak azt mondtam hogy remelem hogy nem az.

az hogy egyszer valaki hirtelen felindulasbol elkovetett valamit... ugye ertesz?

nem a dicseretre, osszeborulasra varok. ertelmes, ervekkel ellatott vitakra. nem zsigeri gyuloletbeszedre.

ha kioktato a stilusom vagy hulyeseget beszelek meg kell mondani. be kell bizonyitani. es semmi tobb. semmi mas nem kell csak joszandekot feltetelezni a masikrol. hogy nem rosszat akar. es akkor azt hiszem muxik.

Előzmény: bomboj (73)
bomboj Creative Commons License 2003.04.27 0 0 73
Azt hiszem,úgy kellett volna fogalmaznom,hogy bosszant az időnként kioktató stílusod.Abban viszont nem értünk egyet,hogy valaki vagy jó,vagy rossz-egy ember jelleme nem abszolút kategória.Nemrégiben a kutyámat néhány napig egy ismerősömre kellett bíznom,aki nagy szeretettel gondozta,játszott vele,elvitte sétálni,stb,másoktól is csak jót hallottam róla.Aztán a férjem közölte,hogy az illető nem t'om hány évet ült,mert megölte a feleségét.Ő akkor jó vagy rossz ember?Itt az Indexen van olyan olvtárs,akivel az egyik topikban remekül elcsevegtünk,a másikban meg majd' egymás torkának estünk.Szóval,vigyázzunk az általánosításokkal-a világ nem fekete-fehér.
Előzmény: alfredoo (62)
kalmarpeter Creative Commons License 2003.04.27 0 0 72
Neked is.Jó éjt!
Előzmény: alfredoo (70)
kalmarpeter Creative Commons License 2003.04.26 0 0 71
Az csak 13-16 km a határtól.1szer igazoltattak közvetlen a határ után , ha jól emlékszem Puppendorfnál.Az az első vagy második falu a határ után.
Előzmény: alfredoo (69)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.26 0 0 70
sok sok nagyon okosat es kellemeset beszeltunk.

jo ejt...

Előzmény: kalmarpeter (68)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.26 0 0 69
kp

lehet hogy furstenfeld volt...

Előzmény: kalmarpeter (68)
kalmarpeter Creative Commons License 2003.04.26 0 0 68
Ha Rábafüzesnél mész át Fürstenfeldtől már csak a felújítások lassítanak végig pálya van.
Előzmény: alfredoo (67)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.26 0 0 67
kp

jelentem igen.

tok jo lenne menni autopalyan velencebe.

Előzmény: kalmarpeter (66)
kalmarpeter Creative Commons License 2003.04.26 0 0 66
Asszem, az amire gondolsz az még Klagenfurt elött volt.
Előzmény: alfredoo (64)
kalmarpeter Creative Commons License 2003.04.26 0 0 65
Már van pálya.
Előzmény: alfredoo (64)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.26 0 0 64
kp

sokkal villach elott ausztriaban. mintha ket savbol lenne a faluban egy vagy egy savbol ketto. az ember el kezd elozni (vegre valahara) es persze ott a rendor. elso kerdese: utlevel? persze azota lehet hogy van autopalya..

ketszer lattam ott rendort. egyszer en fizettem egyszer meg 3 magyar autot lattam fizetni.

de manapsag egy osztrak rendor 1000 ats-be kerul minimum. es szepen osszeadja a vetsegeket....

Előzmény: kalmarpeter (58)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.26 0 0 63
timna

teged/engem ugyanigy latnak masok.

pelda? kedvenc?

peldaul hogy hogyan nem latjuk be hogy a zsidok rosszak, gonoszak, penzsovarak, verrelmacesztcsinalok stb stb stb. akarmi.

hogy hogyan nem latja ezt be normalis ember. hogy a zsido(roman, szlovak, francia, angol, amerikai, bush elnok) az olyan. hogy azok rosszak. hogy nem lehet ezt felfogni. hogy lehet valaki ilyen korlatolt???

ertesz?

es abszolut nem tudhatod hogy az illeto nem egy joszandeku 3 gyerekes, katolikus csaladapa...

ertesz?

Előzmény: Timna (60)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.26 0 0 62
bomboj

cseppben a tenger. vagy vagy. vagy rossz valaki vagy elfogadhato.

nem irhat valaki jokat ha KIOKTATO a stilusa. a kioktato stilus maga az ember.

remelem hogy felreertetted a kioktatast.

nem akarok kioktatni senkit. leirom a velemenyemet es varom az ellenvelemenyeket. az okos, normalis ervelest. egy sajat velemenyt nem lehet leirni ugy hogy nem mondom el hogy mi a velemenyem..

en azt hiszem minden ember minositheto. nem kell oket minositeni de magunkban ugyis tesszuk es erdekes vagy erdektelen cimket kapnak.

de az ember egy es ugyanaz. tehat vagy jo vagy rossz. szvsz.

mindenesetre jolesik es remelem hogy meg jobb iranyba valtozik.

Előzmény: bomboj (57)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.26 0 0 61
bomboj

cseppben a tenger. vagy vagy. vagy rossz valaki vagy elfogadhato.

nem irhat valaki jokat ha KIOKTATO a stilusa. a kioktato stilus maga az ember.

remelem hogy felreertetted a kioktatast.

nem akarok kioktatni senkit. leirom a velemenyemet es varom az ellenvelemenyeket. az okos, normalis ervelest. egy sajat velemenyt nem lehet leirni ugy hogy nem mondom el hogy mi a velemenyem..

en azt hiszem minden ember minositheto. nem kell oket minositeni de magunkban ugyis tesszuk es erdekes vagy erdektelen cimket kapnak.

de az ember egy es ugyanaz. tehat vagy jo vagy rossz. szvsz.

mindenesetre jolesik es remelem hogy meg jobb iranyba valtozik.

Előzmény: bomboj (57)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 60
Nemtom, engem irritál, ha valaki buta, elvakult, vagy olyan primitív, hogy az írásáról is csak úgy süt a sötétség, és még terjeszti is a rettenetes marhaságait. (esetleg mindezek egyszerre) Szóval nem bírok uralkodni magamon néha :)
Előzmény: alfredoo (56)
sz Creative Commons License 2003.04.26 0 0 59
nyúlj le a torkodon, utána könnyebb lesz :P
Előzmény: bomboj (44)
kalmarpeter Creative Commons License 2003.04.26 0 0 58
Az nem olyan vészes ha gyakran használod.

A német még mindig nem fizetős és még mindíg nincs sebességkorlátozás:-)

Villach elött a pályán?Sose láttam.

Az olaszoknál Udine elött épp mielött kiérnél az Alpokból oda-vissza lefényképeztek 3 éve azóta se küldtek semmit:-)

Előzmény: alfredoo (52)
bomboj Creative Commons License 2003.04.26 0 0 57
Nem.Te csak bosszantasz néha a kioktató stílusoddal.Viszont volt egy-két hozzászólásod,amit kifejezetten élveztem.
Előzmény: alfredoo (50)
alfredoo Creative Commons License 2003.04.26 0 0 56
timna

szerintem az ember sokszor tud uralkodni magan. ami neked kopkodes az odaat ironia. es forditva.

ha visszakopkodsz es tudatosan visszakopkodsz (es nyilvan en is csinalom neha...) akkor ez teged(engem) minosit. nagyon sok helyen nagyon normalisan lehet dumalni. ha tobbet kerdezek es kevesebbet minositek...??? a kerdes ugyis minosites. a jol feltett kerdes?

ha vitatjak a 6 milliot meg kell kerdezni hogy a 40000 mennyi volt? mert a szerbek azt mondjak hogy 3 magyar halottja volt a ii. magyar vilaghaborunak. talan elgondolkodtato...

Előzmény: Timna (51)
Derek Creative Commons License 2003.04.26 0 0 55
"viszont

ujfehertoi(???) halaszcsarda szeged"

Fehertoi, ott is meg szoktunk allni ,mert a kocsma halpucoloja a Kozari Pista nagyon regi baratom. Egyutt szoktunk horgaszni valamikor amikor meg rendor volt, amit en nem tudtam rola,csak ugy derult ki,hogy egymas mellet ultunk a szegedi regi teli kikotoben es berontottak a zsaruk a motorcsonakukkal es szetvertek a vizet es a Pista odakiabalt nekik,menjetek az jo k. anyatokba.Es meg ennel durvabbakat is. En meg mondom neki, ne okoskodj mar Pista, ,miert ne.b@szodjanak meg, hiszen a kollegaim. ez meg valamikor 85 korul volt.

Előzmény: alfredoo (41)
Timna Creative Commons License 2003.04.26 0 0 54
én is utálok a polfórumra járni, mert idegesítő egyes emberek taplósága, de valahogy úgy szeretem idegelni magam. Megyek inkább jáccok Enclave-t :)
Előzmény: alfredoo (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!