Üdv mindenkinek!
A fórum témája igen egyszerű. Mennyire műanyag, illetve utánzós, az új showműsor?
Kinek mi a véleménye?
Én ma voltam egy felvételen, igen kalandosan jutottam be. Egy ismerősöm kapott 10 ingyenjegyet, de mikor ott álltunk a terem ajtajában közölték nincs hely, ezután némi határozott fellépés után mégiscsak lett hely.
Nézzuk a tényeket:
Showműsor-vezetőnő:
Nemmondom, kedvel Szulák Andrea művésznőt, de kissé erőltetettnek tűnt az imázsa. Jó lenne tudni, hogy ezt önként vállalta-e, vagy valaki kitálálta neki. Ha önként, akkor butaság volt, ha nem, akkor inkább sajnálom.
Vendégek:
Nos 3 vendég volt az elsővel foglalkoztak a legtöbbet, a másik kettővel egyre kevesebbet, mindenkinek hoznia kellett a saját imázsát (ugye ez kötelező), de némely esetben fellépő spontanitásuk nem volt az egekig magasztalkó, sokszor saját magukkal kerültek ellentmondásba...
Szervezés:
Nos ez kissé sarkalatos, ugye bejutási problémák, stb. Bár a csapat profi (ugyanaz, mint a Showderé) és alig kellett leállni és újraveni, néha érdekes volt a stílusvezetése az egésznek.
Összegzés:
Bár a nézettségi adatok nem engem igazolnak (statisztikailag mintegy 1,2 millió ember nézte a legutóbbi műsort, de aki tudja mit jelent ez, az kételkedhet benne) szerintem túl utánzósra sikeredett az egész, hiányzik belőle, az egyedi és utánozhatatlan stílus. :(
Charlie