van 1 atitvout nevű program, ha más nem megy, próbáld meg. (google-lel megtalálod). sajnos a fejlesztője elég antiszociális, és abbafejezte a projektet. ha nem megy, próbáld meg az X-et 800x600-ban indítani. nekem radeon mobilityvel működött.
üdv
gaboro
De jó annak, akinek az Ati Drivere megy 4.3.-as X alatt.
Nekem állandóan arról hisztizik, hogy nem komálja a kernelemet, mert öreg... (Mandrake9.1 talán 3 hónapos, vagy még annyi sem.)
A gatos legújabb drivere szintén valami hasonló problémával küzd.
Tudja valaki, hol lehet a kutya elesve?
(Ja, a 3D miatt kellene.)
gozom sincs.
igazabol csak szeretnem ha mukodne a kartyam.
PowerMAgic fele radeon 9000esem van, es gozom sincs mivel tudnam mukszesre birni. totalis sotet.
aszontak 4.3as Xel mar megy, most az van, nem ment. egy ertobb haverral probaltam az ati2 drivert is. semmi. ezek utan nincs otletem.
Mi a hibaüzenet?
Mikor még a Woody volt fent, binárisból rátelepítettem a 4.3-as X-et, de arra már nem emlékszem, hogy ATI v. RADEON volt beállítva a kártya driverének.
Így működött, igaz, hogy a glTron 1-3 fps-sel volt csak hajlandó menni, de legalább az MPlayer ment rendesen :)
en nem igazan vagyok otthon a linuxban meg, de lenne egy keresem. akinek ilyen kartyaja van az meg tudna dobni egy XF86Config-4 filejevel. ha meg odairnad, hogy mi kell hozza, az nagyon jo lenne. (nekem 4.3as Xem, van, de valaki hadovalt egy gatos driverrol is) elore is koszi.