Keresés

Részletes keresés

~MoonLight~ Creative Commons License 2007.08.28 0 0 14
Sziasztok!

Ahogy látom kihalt a topik, de sebaj írok! :-)
Imádom ezt a színdarabot, még a Rómeó és Júliánál is sokkalta jobban szeretem, nagyon jó a történet, NAGYON jó színészekkel, és egy tragikus művész történével...
Ezt a darabot láttam először mint "Dolhai" fan, és azóta is ez maradt a kedvencem... :)
Én Siménfalvy Ágotával láttam, és nekem nagyon tetszett, sőt azt is megkockáztatom, hogy Ágónak ez a szerep jobban áll mint Dórinak... :-)
Amúgy az én szereposztásom:

Wolfgang Mozart: Dolhai Attila
Constanze Webber: Siménfalvy Ágota
Colloredo: Szabó P. Szilveszter
Schikaneder: Bereczki Zoltán
Leopold Mozart: Földes Tamás
Nannerl Mozart: Vágó Zsuzsi :-)
ananova Creative Commons License 2003.06.16 0 0 13
Kabarét, West Side Story-t, mostanában.
Előzmény: despota2000 (11)
despota2000 Creative Commons License 2003.06.15 0 0 12
Az előző tényleg a barátnőm volt, nem vagyok skizofrén! :)
Amúgy itt énekel mellettem, tudja az egész szöveget szinte. (Persze magyarul :)
Előzmény: ananova (10)
despota2000 Creative Commons License 2003.06.15 0 0 11
szia!
Én vagyok a barátnő. Én úgy tudom,hogy vissza fogják venni a Sissit az Operettbe. Amúgy a Mozart! fantasztikus. Ott voltam a főpróbán is. :) Szerintem amúgy nagyon-nagyon hasonlít a Sissire, ezért is olyan jó. :) Viszont ha tudod nézd meg Az operaház fantomját,mert az is hihetetlen. Mi a harmadik előadást láttuk a Miller Zoli volt a fantom S a Király Linda a Christine. Ja és a Polyák barátja,a Homonnay is szerepelt benne!!! Szóval azt is nagyon ajánlom. Amúgy még mit láttál az Operettben? Mi nagyon sokat járunk oda. Imádom!
Előzmény: ananova (10)
ananova Creative Commons License 2003.06.15 0 0 10
Persze, július 18-19, Esztergom Bazilika előtt, :))

De én úgy tudom, hogy nem fogják a jövő évadban játszani az Elizabeth-et, mert eléggé le van pukkanva a diszlet, meg a jelmez, és most nincs arra pénz, hogy helyreállitsák. De én lennék a legboldogabb, ha mégis előadnák.

Előzmény: despota2000 (9)
despota2000 Creative Commons License 2003.06.14 0 0 9
Nem baj, hogy nincs meg, nekem már megven! :
3 napi kemény kaazázás után megszereztem az egyetlen hiányzó számot is! :)
Barátnőmnek vittem évfordulónkra, ezért volt sürgős! :)

Ja, végülis a Szinetárnak is szép hangja van, meg ami azt illeti nekem a Németh Attila is tetszett Colloredo szerepében, de hát Szabó P. az Elisabeth óta szerintem összeforrt a "sötét alak" szerepével, nekem abszolút nyerő! :)

Június 18-án lesz Elisabeth? Hol? Én azt tudom, hogy Július közepén lesz Esztergomban... Vagy egyről beszélünk? :)

Nem baj, októbertől ismét Elisabeth (és Mozart!) az Operettben!!! :)))

Előzmény: ananova (7)
ananova Creative Commons License 2003.06.11 0 0 8
Illetve, nekem tetszett Szinetár Dórával is. :)
Előzmény: ananova (7)
ananova Creative Commons License 2003.06.11 0 0 7
Szia,
Hát abban nincs, sajna.
A szereposztással egyetértek :)

Én a cd-ről azt olvastam, hogy ha van valami külsős cég, aki bevállalja a költségeket, akkor hamarabb megy a kiadás.

Mi 18-án megyünk Elisabeth-re! :)

Előzmény: despota2000 (4)
despota2000 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 6
Amúgy ne nagyon várd, hogy ha lesz magyar CD (még az sem biztos, hogy lesz-e, pénzhiány.... de ha lesz, legközelebb szeptemberben), akkor azon rajta lesz az összes dal.
Gondolj csak az Elisabeth-re, azon is csak 25 szám szerepelt...
Előzmény: ananova (3)
despota2000 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5
Én is kétszer láttam eddig, és nagyon tetszett! Másodszorra épp az első sor közepéről, a barátnőm egyik barátnőjének a nagy kedvence a Dolhai, képzelheted milyen élmény volt neki, mikor előtte emelkedett fel :)
Dobott is be virágot neki is, meg a kis Mozartnak is! :)

Amúgy szerintem a legjobb szereposztás:
W. A. Mozart - Dolhai Attila
Leopold Mozart - Földes Tamás
Waldstätten bárónő - POLYÁK LILLA (kedvenc)
Nannert Mozart - Janza Kata
Colloredo herceg-érsek - Szabó P. Szilveszter
Constanze - Siménfalvi Ágota
Arco gróf - Dézsi Szabó Gábor

Szerintetek?

Előzmény: provance (2)
despota2000 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 4
Hello!
És mp3-ban nincsen meg véletlenül a német verzió?
Mert nekem nagyon kéne úgy 2 napon bellül, legkésőbb szerda estig, csütörtök hajnalig, és hiányzik az egyik szám, nem tudom letölteni (09 - Ein bissel für's Hirn und ein bissel für's Herz).
Szal ha tudnál segíteni bármimódon, azt megköszönném!

Ui: Micsoda Kincs, Egy Fenomén!

Előzmény: ananova (3)
ananova Creative Commons License 2003.06.03 0 0 3
Szia,
Nem akarlak ismételni, a véleményem egyezik a Tiéddel. Már nagyon várom, hogy kiadják a magyar nyelvű cd-t, mert bár megszereztük a németet, össze sem hasonlítható. Az a legkevesebb, hogy nincs rajta minden szám, de a mi szinészeink, messze jobban énekelnek, mint a német szinészek.
Én eddig 3x láttam, de szerintem még fogom egy párszor :)
Előzmény: provance (2)
provance Creative Commons License 2003.04.28 0 0 2
Szerintem elég jól követi a valóságos eseményeket, de csak az utolsó tíz évéről szól a darab. Egyébként pedig nagyon tetszett, érdemes megnézni, én már kétszer láttam. Inkább rockopera mint musical, tehát keményebb hangok is vannak benne bőven. A főszereplő szenzációs, fogunk még hallani róla szerintem. Dolhai Attiláról van szó, nagyon szép hangja van és végig nagyon nagy lelkesedéssel, energiával játsza a darabot. A többi szereplő is nagyon jó, gyönyörű dalok vannak benne. Egyébként a látvány is megér néhány szót: a színpad percenként más, mindenféle technikával meg van spékelve az egész darab. Összegezve ezt nem szabad kihagynia annak, aki szereti a zenés színházat.
Carrietta White Creative Commons License 2003.04.27 0 0 1
Mennyire tartják az igazi történetét Wolfinak?
Aqua11 Creative Commons License 2003.04.27 0 0 0
[:-)]
Apus Creative Commons License 2003.04.16 0 0 topiknyitó
FENOMENÁLIS!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!