Jézus? Trikolór? Hívom a Demót:-) Még 8 éve is azt találtam szimpinek a Fideszben,hogy nem volt teljesen felhígulva olyanokkal,akik ma a frakciójában is vannak,és még ezek a "nagyonokosjómunkásemberek" sem voltak sehol...
Van egy jóbarátom,fideszszimpi,emiatt nincs fennakadás a kapcsolatunkban.Van egy öngyújtója a hajdúsági verőgéptől,ősszel reklámozta ezzel magát,amikor "személyes ismerkedésre" ment.Ez már összeesküvés?:-) Egyébként jogszabály írja elő,hogy egyszínű,reklám és logómentes iróeszköznek kell lennie,és ha nem tévedek,maximum az OVB jele lehet rajta.
Én speciel hallgatnék. Sőt nagy-nagy örömmel húznám az iszet az igen mellé a fideszes tollal. Komolyra fordítva a szót, mondanivalód lényege, hogy a fideszes toll kampánycsend-sértésnek minősül az EU-szavazáson? Hmm. Azt jelenti-e ez logice, hogy a fidesz az EU ellen van? Vagy mi? Én úgy tudom, hogy fideszes, maszopos, de még mdf-es is csatlakozáspárti. Miért kéne akkor felháborodni egy fideszes tollon? Hacsak nem azért, mert a fidesz mégis Eu ellene. Kár lenne, mert egy kalap alá vétetne néhány miépes gyökérrel...
:-DDDDDD
Az előbb bevertem a könyökömet egy aljas pártállami asztalsarokba és csillagokat láttam. Kéket, sárgát vegyesen. Hívom a Demo-vonalat, mert ez már nem csak pszichikai, hanem egyenesen fizikai terror.
Mélyen megértem a levélírót, sajnálom, hogy ő meg a fejét ütötte be a bolsevik mesterkedés miatt.
Nem tűrhetjük tovább, hogy ilyenek történjenek Velünk! Gumifalú szobát és gumiasztalt a Köröknek!
From:
To: bennszulottek@yahoogroups.com ; hunsor@yahoogroups.com ; forum@hungaria.org ; eletfa@primlista.hu ; global@zpok.hu
Sent: Saturday, April 12, 2003 11:51 AM
Subject: [polgari-korok] TILTAKOZZUNK, ahol pszichológiai teher alatt kell szavazni: kék-sárga a fülke, kék-sárga a toll
A NÉPSZAVAZÁS mai napjának tisztasága érdekében:
Ha valaki azt tapasztalja, hogy kék-sárga fülkében kék-sárga tollal kell szavaznia, ezt is a jegyzőkönyvbe írathatja, hiszen ez KAMPÁNYCSEND-SÉRTÉS:
pszichológiai nyomás az EU-IGEN elérése céljából, amely egyoldalú, rejtett propaganda ellen szintén JOGOS A TILTAKOZÁS.
Már elindult néhány emberünk, hogy ez ellen hivatalosan intézkedjen, de nem tudhatjuk, lesz-e eredménye, ezért legyünk résen, nyitott szemmel figyeljünk.
Az esetleg csoportosan szavazásra szállított, esetleg este 19 és 21 óra között szavazókra is érdemes odafigyelni.