Keresés

Részletes keresés

ke_p Creative Commons License 2003.04.13 0 0 22
A kék égen sárga csillagok (kampánysértően és rasszistán) villognak, nézz ki és győződj meg te is!
White Falcon Creative Commons License 2003.04.12 0 0 21
Jézus? Trikolór? Hívom a Demót:-) Még 8 éve is azt találtam szimpinek a Fideszben,hogy nem volt teljesen felhígulva olyanokkal,akik ma a frakciójában is vannak,és még ezek a "nagyonokosjómunkásemberek" sem voltak sehol...
Előzmény: Törölt nick (19)
Gerenda Creative Commons License 2003.04.12 0 0 20
"ezért legyünk résen, nyitott szemmel figyeljünk. "

Nekem ez ragadta meg a figyelmemet, mert egybol elkepzeltem, ahogy maskor, utmutatas hianyaban, csukott szemmel figyelnek.

G

Előzmény: PolgárPress (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.12 0 0 19
nálunk fehér volt a toll, némi trikolórral dúsítva...
Előzmény: White Falcon (18)
White Falcon Creative Commons License 2003.04.12 0 0 18
Van egy jóbarátom,fideszszimpi,emiatt nincs fennakadás a kapcsolatunkban.Van egy öngyújtója a hajdúsági verőgéptől,ősszel reklámozta ezzel magát,amikor "személyes ismerkedésre" ment.Ez már összeesküvés?:-) Egyébként jogszabály írja elő,hogy egyszínű,reklám és logómentes iróeszköznek kell lennie,és ha nem tévedek,maximum az OVB jele lehet rajta.
Előzmény: druzja (15)
Daemon Creative Commons License 2003.04.12 0 0 17
Én speciel hallgatnék. Sőt nagy-nagy örömmel húznám az iszet az igen mellé a fideszes tollal. Komolyra fordítva a szót, mondanivalód lényege, hogy a fideszes toll kampánycsend-sértésnek minősül az EU-szavazáson? Hmm. Azt jelenti-e ez logice, hogy a fidesz az EU ellen van? Vagy mi? Én úgy tudom, hogy fideszes, maszopos, de még mdf-es is csatlakozáspárti. Miért kéne akkor felháborodni egy fideszes tollon? Hacsak nem azért, mert a fidesz mégis Eu ellene. Kár lenne, mert egy kalap alá vétetne néhány miépes gyökérrel...
Előzmény: druzja (15)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.12 0 0 16
Tovaris Druzja polgartars...Maganak millen toll felelne +..?:)
Előzmény: druzja (14)
druzja Creative Commons License 2003.04.12 0 0 15
Szerinted ez demokratikus dolog?
Mondd, a balliberális média ,meg mondjuk Te,hallgatnál, ha egy Fideszes tollat találnál az urnánál?
No, ezt kétlem...
Előzmény: deus (11)
druzja Creative Commons License 2003.04.12 0 0 14
Oké...hahahahaha...képviselő, országyűlési szavazásnál...az urnánál lévő tollra gondoltam....na így jobb..
Előzmény: amedvebarnadekedvemfekete (10)
deus Creative Commons License 2003.04.12 0 0 13
Off
bocs, 2x ment át a szöveg.
Modik majd kigyomlálják.
Véletlen.
Előzmény: deus (12)
deus Creative Commons License 2003.04.12 0 0 12
És azzal nem tudnád máshova írni az ixet?
Akit egy toll színe befolyásol, annak már úgyis mindegy...

Ekkora LOL-generátor, sötét társaságot...
:)))))

Előzmény: druzja (9)
deus Creative Commons License 2003.04.12 0 0 11
És azzal nem tudnád máshova írni az ixet?
Akit egy toll színe befolyásol, annak már úgyis mindegy...

Ekkora LOL-generátor, sötét társaságot...
:)))))

amedvebarnadekedvemfekete Creative Commons License 2003.04.12 0 0 10
ja, elég vacakolós lenne a tollal megnyomni a gombot
druzja Creative Commons License 2003.04.12 0 0 9
Igazuk van....ez olyan lenne, mintha egy parlamenti szavazásnál egy MSZP-s kampány tollat nyomának a kezedbe....és azzal kellene szavazni...
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.12 0 0 8
Mindenki magabol (kikelve:) indul ki,vagy telleg ennyire hujek lennenk,hogy maa a szin 6arozza + a tudatot..?:)
MoavePress Creative Commons License 2003.04.12 0 0 7
Az hagyján, de ma több étteremben is kékszegélyes kistányéron szolgálták fel a sárga tükörtojást.
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (3)
belohin Creative Commons License 2003.04.12 0 0 6
:-DDDDDD
Az előbb bevertem a könyökömet egy aljas pártállami asztalsarokba és csillagokat láttam. Kéket, sárgát vegyesen. Hívom a Demo-vonalat, mert ez már nem csak pszichikai, hanem egyenesen fizikai terror.
Mélyen megértem a levélírót, sajnálom, hogy ő meg a fejét ütötte be a bolsevik mesterkedés miatt.
Nem tűrhetjük tovább, hogy ilyenek történjenek Velünk! Gumifalú szobát és gumiasztalt a Köröknek!
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.12 0 0 5
A sárga sálat viselökre kell nagyon figyelni, a legveszélyesebb terrorlegények.
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.04.12 0 0 4
baromságokat körbemélezni nem kombánycsepészés? vagy mi? :)))
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.04.12 0 0 3
S van, ahol a nap is süt...természetesen sárgán. :)
Előzmény: MoavePress (2)
MoavePress Creative Commons License 2003.04.12 0 0 2
Sőt! A kék égbolt alatt, sok útkereszteződésekben kör alakú sárga lámpák is világítanak. Terorr! Kampánysendsértés! Választási csalás!
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2003.04.12 0 0 1
"Már elindult néhány emberünk,..."

Nü, embereik már vagynak...:)

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.12 0 0 0
Már itt is terroristák!
PolgárPress Creative Commons License 2003.04.12 0 0 topiknyitó
From:
To: bennszulottek@yahoogroups.com ; hunsor@yahoogroups.com ; forum@hungaria.org ; eletfa@primlista.hu ; global@zpok.hu
Sent: Saturday, April 12, 2003 11:51 AM
Subject: [polgari-korok] TILTAKOZZUNK, ahol pszichológiai teher alatt kell szavazni: kék-sárga a fülke, kék-sárga a toll

A NÉPSZAVAZÁS mai napjának tisztasága érdekében:

Ha valaki azt tapasztalja, hogy kék-sárga fülkében kék-sárga tollal kell szavaznia, ezt is a jegyzőkönyvbe írathatja, hiszen ez KAMPÁNYCSEND-SÉRTÉS:

pszichológiai nyomás az EU-IGEN elérése céljából, amely egyoldalú, rejtett propaganda ellen szintén JOGOS A TILTAKOZÁS.

Már elindult néhány emberünk, hogy ez ellen hivatalosan intézkedjen, de nem tudhatjuk, lesz-e eredménye, ezért legyünk résen, nyitott szemmel figyeljünk.

Az esetleg csoportosan szavazásra szállított, esetleg este 19 és 21 óra között szavazókra is érdemes odafigyelni.

Jelszó: "Rabok tovább nem leszünk!"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!