"Szerződést is kötnek veled, és már közvetítenek is, sőt a gyakorlat idejét már egy családnál lehet letölteni (pénzért), melynek 40%-át oda kell nekik adni, de a többi a tiéd."
Ez az Aupair-nél (-nál) is így van, persze nem az az általános, hogy kapkodnak érted a családok a gyakorlat alatt (de miért is, mikor ott vannak a végzettek is?)
Bocsi a késői válaszért. Az Aupair tényleg nem teljesen pozitív élmény, de csak(?) 25ezer + a 100 óra. Közvetítési díj csak a külföldeseknél van.
Nekem amúgy a 100 órával sem volt problémám, nekem úgy érzem nem ártott. (persze nem jó ingyen dolgozni) :)
Nem tudom, hogy kinek az utódja.
Köszönöm a tippeket, továbbadom az illetékesnek, aztán majd ő dönt róla, hogy melyiket szeretné. Háromból már válogathat!! :o)
Azért, ha van még ötlet, jöhet!!!!Köszönöm!!
Én is tudok egyet: Micimackó Pótmama szolgálat (Erzsébet krt. 41.) Tel.: 413-6349.
Én ide jelentkeztem, most fogom elvégezni.
Az Aupair Kft-ről annyit, hogy elég drágák (25e Ft tanfolyam + 20e Ft közvetítési dij), és nagyon sok a gyakorlat (100 óra), amit ingyen végeztetnek el veled a cég óvodájában...
A Micimackó 20e Ft-ba kerül, 24 óra gyakorlat van, és máris tied a papír. Szerződést is kötnek veled, és már közvetítenek is, sőt a gyakorlat idejét már egy családnál lehet letölteni (pénzért), melynek 40%-át oda kell nekik adni, de a többi a tiéd.
Hát, ha még mindig aktuális, én kettő tanfolyamról tudok Pesten. Az egyik a Vöröskereszté (a Deákon láttam a metróban plakáton, ezenkívül nincs infóm), a másik pedig egy magáncégé (www.aupairkft.hu). Én ez utóbbit végeztem el.
Az és-t úgy értettem, hogy tudom, hogy nem az. Akinek kell annak két humán területen szerzett diplomája és két gyereke van. Új munkahelyet keres, és amit talált, oda kell egy bébisintér papír. Ezért kell a tanfolyam.