Keresés

Részletes keresés

ikbeb Creative Commons License 2003.05.15 0 0 56
különben lehet. bár mindet Asimov írta. de tény, hogy erősen változik a koncepció közben. (úgy értem, hogy a Seldon-terv pl. egész mást jelent az elején, mint mondjuk az Alapítvány peremében)

ez meg így elég offnak tűnik :)

Előzmény: radio32 (55)
radio32 Creative Commons License 2003.05.13 0 0 55
fene tudja, azok inkább ilyen toldozmányoknak tűnnek.... főleg a fürdőszobában :-P
Előzmény: ikbeb (54)
ikbeb Creative Commons License 2003.05.08 0 0 54
az nem trilógia. ezt szeretném kategorikusan leszögezni. mer ugye van utána az Alapítvány pereme 1-2., aztán az Alapítvány és Föld. előtte meg az Alapítvány előtt. meg még a fene tudja hány rész, ami most nem jut eszembe
ha már off
Előzmény: radio32 (53)
radio32 Creative Commons License 2003.05.06 0 0 53
a fürdőszobában újrakezdtem az Alapítvány-trilógiát!
radio32 Creative Commons License 2003.04.23 0 0 52
Remélem, sokat olvastatok sonkaevés közben is!
Sajnos, úgy látom a téma teljesen ki lett vesézve...
radio32 Creative Commons License 2003.04.18 0 0 51
ugye a nők érzékenyebbek az ilyesmire.....
ikbeb Creative Commons License 2003.04.17 0 0 50
ebben van valami. de hát ez eddzettség kérdése. pár hónap gyakorlás után már észre sem veszed. nekem pl. tisztán vizuális ingerre már nem nagyon tud felfordulni a gyomrom
Előzmény: www.arvai.hu (49)
www.arvai.hu Creative Commons License 2003.04.17 0 0 49
A tévézés közbeni evésnek van némi kockázata (gyomorfüggű)

Este leülök vacsizni a tévé elé. Az éppen futó műsorokban
- bb, vv házlakó mossa a tökét.
- súlyos balesetetrôl tudósítanak naturális részletességgel
- természetfilmben valamilyen ragadozó színtén vacsizik. Recsegô csontok, szakadó inak, vér, vér, vér
- ismeretterjesztô film a világ nyomornegyedeirôl
- anettka 3D-ben tornázik (mindközül ez a legundorítóbb)

Rövid ideig az állami tévében csütörtökönként volt egy Jó-híradó. Anyaghiány miatt pár hét után megszünt.

Előzmény: eMM (48)
eMM Creative Commons License 2003.04.17 0 0 48
Ha egyedül eszem akkor olvasok hozzá vagy tévézek.
Kikeresek valamit a spektrumon discoveryn,stb és nyami.
Ha társaságban eszem nem olvasok,ez szerintem bunkóság.
Igen volt már olyan hogy fórumozás közben is ettem, de azért ez ritka dolog.
Szarás közben vagy olvasok vagy nem, szex közben még tévézni sem szoktam.
fasügér Creative Commons License 2003.04.16 0 0 47
akkor (t)egye azt. nem akarok én senkit se fojásolni be. és nem is bámulom a tányért, csak míg kivadászom belőle a következő falatot
p
Előzmény: Gombócartúrné (41)
fasügér Creative Commons License 2003.04.16 0 0 46
füled érjen bokáig:-))
Előzmény: radio32 (42)
Dearg Morrigan Creative Commons License 2003.04.15 0 0 45
Nagyon helyes.
Előzmény: radio32 (44)
radio32 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 44
úgy tervezem, egy 60 évig még szeparálom a dolgokat....
Dearg Morrigan Creative Commons License 2003.04.15 0 0 43
De ugye azért a szex nem a többivel együtt megy?
Előzmény: radio32 (42)
radio32 Creative Commons License 2003.04.15 0 0 42
továbbra is eszek és olvasok, néha szex is van, valamit bizonyos időszakonként vécére is elmegyek.
Mindannyian így avagyunk ezzel.
DE MA VAN A 36: SZÜLETÉSNAPOM!!!! :-P
Gombócartúrné Creative Commons License 2003.04.15 0 0 41
Naigen, de amíg a Te életed úgy tökéletes, hogy a tányért bámulod rágás közben, addig van, aki az újságra izgul be rágás közben.
Előzmény: fasügér (37)
Timna Creative Commons License 2003.04.14 0 0 40
Én rájöttem!
Előszöris elkezdjük az evést egy jó olvasmánnyal egybekötve, amit a babgulyás meg a sültoldalas is elkezd olvasni, és hát bizony amikor már outputtá alakulva távozni készül, akkor azért érezzük a könyv budiba vitelének égető sürgetését, mert a babgulyás és a sültoldalas mindennek nevezhető, de kultúrálatlannak nem, éshát szeretné tovább olvasni a nagy művet, mielőtt életét az emésztőgödörben vagy a lefolyóban folytatná.
Ez megmagyarázza továbbá azt is, hogy ha ebédkor olvastunk, akkor nem fog menni a kakilás, ha nem viszünk könyvet, vagy nem ugyanazt visszük mint ebédkor, továbbá magyarázatot nyújt arra is, hogy az igen gyorsan olvasó emberek többsége miért küzd székrekedéssel.
Remélem mindenki örült a magyarázatnak :)
Előzmény: www.arvai.hu (2)
murray Creative Commons License 2003.04.14 0 0 39
én még a karácsonyi családi vacsora alatt is olvasok! mióta tudok olvasni azóta olvasok evés közben! a "minden napra egy mese" cimű mesekönyvvel kezdtem /6 évesen/ ma már persze más megy de a lényeg a müvelet!:-))
Timna Creative Commons License 2003.04.14 0 0 38
sosem értettem azokat az embereket akik úgy mennek el szarni, hogy nem is kell nekik. Más okát ugyanis nem látom, hogy valaki 20-30 percet trónoljon :)
Előzmény: www.arvai.hu (2)
fasügér Creative Commons License 2003.04.14 0 0 37
jó jó. nem értjük egymás nyelvét, de ez javítható. én arra célozgattam, hogy az evés azon szent tevékenységek egyike, amiknek érdemes megadni a módját, és akkor teljesebb lesz az életünk. fúde nagy a képem. de ez tényleg így van.
Előzmény: Gombócartúrné (34)
fasügér Creative Commons License 2003.04.14 0 0 36
nem nem akkor másról beszélünk. az evés szerintem olyan tevékenység, ami kitölti a reája szánt időt. és kell is annyi idő rá.
jóétmányat:-))
Előzmény: BahnScorper (23)
fasügér Creative Commons License 2003.04.14 0 0 35
jó ilyet hallani néha :-))
Előzmény: radio32 (22)
Gombócartúrné Creative Commons License 2003.04.14 0 0 34
Te valamit borzasztóan félreértesz, még mindig. Vagy direktbe magyarázod félre.

Az, hogy olvas az ember evés közben, egyáltalán nem jelenti azt, hogy gyorsan eszik.
Ráadásul, senki sem írta, hogy mások előtt eszik/szeretkez/budiz.

Előzmény: fasügér (21)
FcS Creative Commons License 2003.04.13 0 0 33
Multitaskos vagyok, mert olvasok a WC-n...

Na, egy kicsit komolyabban:

Én is megadom a módját, ha tehetem, egy jó étkezésnek, amikor csak arra figyelek, hogy mit, milyen terítékkel, pláne jó társaságban kivel eszem. Ilyenkor nem olvasok... Amikor azonban csak leülök, mert enni muszáj, akkor én is megragadom a lehetőséget, hogy a "holtidőt" minél jobban kihasználjam, hiszen ezek azok a percek, amikor egyáltalán ülök. Mivel kapkodni nem jó a kajával, szerintem még segít is az olvasás, hogy kicsit lelassítja a "lapátolást".

Hozzáteszem, anno családi körben gyerekkoromban jópárszor fordult elő, hogy ettünk, olvastunk, szólt a rádió és beszélgettünk, mindezt ebéd közben.

FcS

Dearg Morrigan Creative Commons License 2003.04.13 0 0 32
Hajmeresztő.
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2003.04.13 0 0 31
Csak akkor tudok enni, ha közben olvasok!!!
abla Creative Commons License 2003.04.13 0 0 30
Velem is így van, ha találok valami igazán jó könyvet, lebilincselő a sztori, rögtön az van bennem, most kell valami kaja, hogy minden tökéletes legyen.
Enni sem tudok olvasás nélkül, néha 5 perc, ameddig bedobom a kaját a mikróba és 15 percig szemrevételezem a könyvespolcomat, hogy "mit olvassak hozzá"..hehe...Mert meg kell adni a módját:)
Menzán nem olvasok, csak bámulok ki a fejemből és rágok. Szánalmas látvány lehet.

Csak akkor nem olvasok kaja közben, ha meghívnak ebédelni/vacsorázni:)))))

Dearg Morrigan Creative Commons License 2003.04.13 0 0 29
Nem tudom, én nem szoktam olvasni evés közben.
Előzmény: radio32 (-)
Vad Creative Commons License 2003.04.13 0 0 28
Szoktatok enni fórumozás közben?

Nekem a kedvencem cigizni a Föld Napja-tüntetésen úgy, hogy közben én vagyok a leghangosabb :))

Ennél csak az csebb, hogy a zene ünnepén wókmennel a fülemben megyek koncertre.
És emellett én vagyok a szólista.

De ON:
Amióta a billentyűzetet megfordítva kiráztam a billentyűk mögötti tartalmat (csináltátok már?), és ezekből az alapanyagokból készítettem el életem legjobb babgulyását, az alapkérdés örökre érdektelenné vált.

Csók és holl!

Kilroy Creative Commons License 2003.04.13 0 0 27
Igen, így van. Én sosem ideologizáltam meg ezt a dolgot ennyire. Szeretek enni és szeretek olvasni/tévézni is, de a kettő közt nincs szoros összefüggés. Simán tudok csak enni is, úgy, hogy közben nem olvasok/tévézek és simán tudok csak olvasni/tévézni is, úgy hogy közben nem eszem. De kétségkívül szeretem a kettőt együtt is csinálni. Ezért szerintem a topic címében lévő kérdésre egyszerű a válasz: mert mindkét tevékenységet szeretjük.
Előzmény: BahnScorper (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!