Keresés

Részletes keresés

chrta Creative Commons License 2003.04.11 0 0 15
üdv,

mi tagadás, nekem is tetszik az eu zászlaja.. sőt.. nagyon tetszik.. :) jól van kitalálva, és sokszor elképzeltem már, milyen jól mutatna a szobámban.
szerettem volna szerezni egyet, ezért tegnapelőtt a szent istván krt. zászlósánál jártam: egy darab kis (hímzett, asztali) eu-zászló 4 ezerbe fáj, a nagy, lepedőnyi méretű hímzett ára 28 ezer.

K.

bukker Creative Commons License 2003.04.11 0 0 14
Majd Funar megoldja ;-)
Előzmény: carlos z. (13)
carlos z. Creative Commons License 2003.04.11 0 0 13
Amennyiben a román zászló hasonlít az eu zászlóra, akkor azt is...

cz.

Előzmény: bukker (7)
Uránusz Creative Commons License 2003.04.11 0 0 12
Úgyértettem, hogy A Lánchídról MINDET lelopták...
:-((
Pedig milyen nagy tévedésben vannak!!!
Ugyanis ha annak idején Széchenyi nem járja be EJURÓPÁT.....na kinek-kinek a fantáziájára bízom...
:-)))
Előzmény: Uránusz (10)
bukker Creative Commons License 2003.04.11 0 0 11
Meg a Petőfiről. :-(
Előzmény: Uránusz (10)
Uránusz Creative Commons License 2003.04.11 0 0 10
Mindenesetre szomorú, hogy ilyen intenzitással "dolgoztak" a megvezetettek... mert ugyebár nem véletlen, hogy pont a Széchenyi Lánchídról lopták le az EU-s zászlókból...
:-(
Előzmény: bukker (-)
Uránusz Creative Commons License 2003.04.11 0 0 9
Minek-minek az EU lobogó?!
Mutogatni... (jobb esetben!)
:-)
(rosszabb esetben: hatalmas NO, vagy NEM-et festenek rá és azzal tüntetgetnek...
:-(
Csillagos drapériának-tapétának-takarónak nem mutat rosszul egy-egy hajléktalannál
:-(((
Előzmény: ALBI (6)
bukker Creative Commons License 2003.04.11 0 0 8
A heraldika - címertan, nem zászlókkal foglalkozik.

Amire te gondolsz, az a vexillológia.

Előzmény: Törölt nick (5)
bukker Creative Commons License 2003.04.11 0 0 7
A "román" zászlót?
Előzmény: carlos z. (4)
ALBI Creative Commons License 2003.04.11 0 0 6
1. Nem gondoltam arra, hogy minden lobogó mellé zsarut állitani - bár akkor lehet megnőne a lobogólopások száma :)

2.Valóban kellene egy kis kultura jobbról, balról - majd csak lesz megyünk a juropaba :)

3. Csak a fradizászló szomoru - a nemzetiszinből kijón egy másik csapat szine is :)

4. Na de minek a az euro lobogó ??

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.11 0 0 5
Nagyon sok Budapest zászlónak is lába kél, az egyik lefülelt tettes elmondta például, nem állhatta a "román zászló" látványát.

traficc :

Szerencsétlen, tanulatlan hülye.
Valószínűleg azt sem tudja, miből, milyen heraldikai szabályok szerint lett Budapest zászlaja olyan amilyen.

A világon kb. 10-15 ország és számos város zászlaja piros+sárga+kék kombinációjú.

Hülyék ellen nics orvosság.

carlos z. Creative Commons License 2003.04.11 0 0 4
Majd pedig kicsivel később, viszontlátjuk ugyanezen zászlókat lóháton, vagy gyalogosan, kipingálva egy csinos kis "NEM"-mel...

cz.

bukker Creative Commons License 2003.04.11 0 0 3
Én leginkább a fradi-lobogós dolgot tartom szomorúnak... :-(
vibor Creative Commons License 2003.04.11 0 0 2
Mégis mit? Minden zászlóhoz egy zsarut állítani?
Talán egy kis kultúrát kellene felszedni. (Bal és jobb oldalról egyaránt)
Előzmény: ALBI (0)
ex_lx Creative Commons License 2003.04.11 0 0 1
Úgy érted, parancsba kellene adnia, hogy a rendőrök ne lopjanak zászlót? Beláthatod, hogy ez nem megoldás: ezzel legfeljebb 15-18% elcsórását lehetne megakadályozni.
Előzmény: ALBI (0)
ALBI Creative Commons License 2003.04.11 0 0 0
Ez valóban nem, semmi !!
Talán lehetne valamit tenni ez ügyben tisztelt rendörfökapitány Úr!!!
bukker Creative Commons License 2003.04.11 0 0 topiknyitó
Ráindultak a zászlótolvajok az EU-lobogókra

Szegő Péter
2003. április 9., szerda 15:28

Hétfő éjszaka ellopták a főváros hídjairól annak a 180 EU-zászlónak egy részét, melyek korábban a pontonhidat díszítették - tudta meg az Index. A zászlókat kihelyező Városdekor Kft. feljelentést tesz az illetékes rendőrkaptányságokon. Lopják a Budapest-zászlókat is, mert "román", a nemzetit is, mert könnyű belőle fradilepedőt csinálni.

Hétfő éjszaka ismeretlen tettesek összeszedték a főváros több hídján kihelyezett EU-zászlók egy részét, körülbelül harmincat. A főpolgármesteri hivatal mintegy 180 zászlót adott kölcsön a Városdekor Kft-nek, hogy helyezzék ki azokat a főváros különböző pontjain.

A Lánchídról mindet elvitték

A kft. szerdán megkezdte a kárfelmérést és hozzáláttak a pótláshoz is.

Az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány 7000 forintos darabáron készíttette a lobogókat, melyek korábban a Dunán felállított Európa Hidat díszítették.

A tettesek ellopták a Lánchídra kihelyezett mind a 16 zászlót, a Petőfi-hídról mintegy 10-et vittek el, de onnan hétfőn loptak Budapest, illetve nemzeti lobogókat is.

Nemzetiből Fradi

- Az utóbbi 1-2 évben drasztikusan megnőtt a zászlólopások száma - mondta az Indexnek a Hesz Sándor, a Városdekor Kft. vezetője. Egyes díszítések után akár 20 százalék is lehet a veszteség. Nagyon sok Budapest zászlónak is lába kél, az egyik lefülelt tettes elmondta például, nem állhatta a "román zászló" látványát. A nemzeti zászlót sokan azért viszik el, mert a piros sávot letépve máris kész a Fradi-lobogó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!