most az rendben van, hogy OV nem csücske a szívemnek, viszont (nem tudom, hogy miért ide, de ide)
azért az beteges, hogy annak ellenére, hogy OV lapít, hogy HendeCs-ról semmit sem tudni, hogy Makovecz miket épít (pl Olaszországban), szóval mindig ez a mümájer jut eszetekbe
akkor én (igaz le se vagyok kakilva, de összefoglalnám:-)
1990-2203 között ebben az országban épült:
- Nemzeti szinház
- Millenáris Park
- Terror Háza
- Templomok
- Müvelödési házak
- Szt István szobrok
- autópálya
- sportcsarnok
- hit
- stadionok
- álmok
- etc
nos , ebböl egy sincs, ami a Horn vagy akár az MP-kormányhoz köthetö
egy sem
ezért vagyok én kétségbe esve
könyörgöm legyen egy jó konzervatív oldal, kit kedvelni lehet, és ne OV legyen a pont:-)
az igazodási
:O)
Mert a körök nem úgy működnek mint az mszp nyugdíjas tagozat, hogy amit mond Kovács elvtárs azt tesszük. Több ezer kör van, és abból néhány EU ellenes. Nem hiszem hogy ettől nagyon el kellene határolódni.
A Professzorok Batthyány Köre és a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezésében a MOM Művelődési házban kedd délután olyan emberek gyűltek össze, akik szerepet kívánnak játszani a Fidesz – Magyar Polgári Párt bővítésében.
Amióta Viktor elvtárs rájött, hogy nem lehet széllel szembe pisilni azóta Ő is igen aktív EU párti lett.
Ezért nem értem hogy miért nem határolódik el az "édesgyermekeként" világrahozott Polgári köröktől, melynek a hírlevele ma így kezdődött: