Keresés

Részletes keresés

gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.04.14 0 0 19
a rézbaszás kifejezést én is szívesen használom...
Hétvégén elég brutális voltam. Megint a kollegák. Szal sikerült kihozni egy-két embernek a sodromból. Olyan szintre, hogy ordítanom kellett a nálam kb. 15-20 évvel idősebb emberekkel. (választékos káromkodással fűszerezve). Utána néha megfordul a fejemben, hogy talán nem kellene túlzásba vinni, de képtelen vagyok megőrizni a higgadtságom... Na mind1. Agyi fáradtság.. Szombat kb 8 órát telefonáltam, hajnali 5 kor tel csörgésre ébredtem, éjjel leittam magam... de mint állat. Vasárnap hajnali 4kor megint tel csörgésre ébredek... Ma meg úgy nézek ki mint a mosott szar. (4 kávé után)
Előzmény: sip pista (17)
gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.04.14 0 0 18
igen, király vagy...
beillesz a gallerybe :)
Előzmény: HITMAN (15)
sip pista Creative Commons License 2003.04.11 0 0 17
2ésfél éve? jajanyám. előtted az élet, mint momónak. és még nem utálod? választékosan káromkodtál? én asszem egy elég szűk készletből gazdálkodom, de tudok érzelmet belevinni. haúúúú. most a szomszéd ház ablakát nézem, kijött a hapsi a macsekkal. nagyon szép kék macsek ilyen messziről is. írjál máá be mongyuk a magánhangzók kihagyásával pár választékost. nekem min 18:45-ig itt kell basznom a rezet.
üdv
Előzmény: gúd tu bi kúl (14)
Gömbtatu Creative Commons License 2003.04.11 0 0 16
Megoldás mindenkinek: be kell szerezni 1 elmebeteg szobatársat, akinek első szava mikor belépsz (kell-e mondanom, hogy ő érkezik először, megkímélve TÉGED a portástársadalom gyöngyszemeivel vívott örökös és állandóan kétes kimenetelű harctól), hogy mennyire jól nézel ki, megkérdezi, hogy aludtál, milyen volt a tegnapi programod (és egy hím tagról van szó!!!!!), majd belefog azon tevékenységei egyikébe, amelyek napról-napra, minden ismétlés ellenére harsány vidámságot csal elő (pl. air-gitár, reggeli előadássorozat különböző témákról, mint pl. a profizmus, saját példájával illusztrálva stb.) Belátom, ez nem könnyű feladat, de nagymértékben megkönnyíti az életet. Ha még ráadásul 1 olyan főnököd van, aki másik folyosón székel, és havonta átlag félszer akar látni, akkor végképp értelmetlenné válik az alábbi kifejezések használata. Persze a vindózcsoda világában senki nem lehet eléggé biztonságban.
Előzmény: gúd tu bi kúl (-)
HITMAN Creative Commons License 2003.04.11 0 0 15
Na, épp most szólt a főnököm, hogy vegyek má' vissza a stílusból...
Akkor most király vagyok itt?
gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.04.11 0 0 14
több mint 2,5 éve dolgozom. Első munkahely.
Alapvetően nem rossz a helyzet. A gond az egyszerű emberek kezelhetetlensége, hülyeségei kimozdítanak a lelki nyugalmamból. Ma délelőtt választékosan és sokat káromkodtam. Legyek büszke magamra? :))
Előzmény: sip pista (13)
sip pista Creative Commons License 2003.04.11 0 0 13
egyedül egy irodában? fú én is megyek oda. vagy gyere te ide:-)
te mióta melózol? én 1980 szept 1. első pillanattól fogva utálom. az elején alighanem a metró alá másztam volna, ha nem jövök össze egy munkatársnővel:-)) szal az ember normális élete sztem ott ér véget, mikor elkezd gályázni, fe.
Előzmény: gúd tu bi kúl (12)
gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.04.11 0 0 12
huh bakter, ez tényleg gáz...
Nekem az a munka helyszínével semmi problémám. Egyedül vagyok egész nap egy klímás irodában. A káromkodás ált. a hülye emberek miatt van, v. ha épp valami nem úgy működik, ahogy annak előírás szerint kellene
Előzmény: sip pista (9)
gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.04.11 0 0 11
gratulálok!
bakter, örülj annak, hogy szeretsz dolgozni, s továbbra is tegyél úgy, mintha a legjobb szórakozás lenne az életedben.
Bocs, de én nem zavartalak munka közbe, te szóltál hozzá a topichoz. Az, hogy e néhány percet nem a munkáddal töltötted, az egyéni szoc problem.
Előzmény: ooOoo (8)
Vanek Creative Commons License 2003.04.11 0 0 10
Milyen igaz! :DDD
Előzmény: pint (6)
sip pista Creative Commons License 2003.04.11 0 0 9
nem akarva-akaratlanul lépek be b+, hanem mert muszáj, ha nem lépnék be, kirúgnának, stb. és nem "irodába", hanem egy hodályszerű istállóba, mert pár éve összevontak bennünket. leginkább azért szoktam b+ezni, mert 28-30 fog van (celsius). szal először kinyitom az egyetlen nyitható ablakot (mi véstük ki a keretéből), aztán összes légkondi-fúvóka bekapcs. ez max 9 óráig müxik, mert az érkező kolegák sorra kikapcsolják a közelükben levő izéket, így 11ó körül megint 28 fog van, b+
többek közt ezért b+
ooOoo Creative Commons License 2003.04.11 0 0 8
Mi a fasz bajod van bakker? Hagyjál már a kibaszott magánszarságaiddal, amikor dolgozom :-)

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.10 0 0 7
Én msotanában rászoktam a bastára :DDD
Korábban baszki volt, de meguntam.
pint Creative Commons License 2003.04.10 0 0 6
az agy egy csodálatos szerv. reggel, amikor felkelünk, elkezd működni, és le sem áll, amíg be nem érünk a munkahelyünkre.

csak közbevetőleg jegyeztem meg.

gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.04.10 0 0 5
ami késik nem múlik.
Előzmény: Zsoldos (4)
Zsoldos Creative Commons License 2003.04.10 0 0 4
Nem szoktam káromkodással kezdeni, azonban ahogy a helyzet fokozódik, egyre választékosabban teszem. Tegnap fokozódott rendesen, ma még nem. Pedig már elmúlt egy.
ikbeb Creative Commons License 2003.04.10 0 0 3
az a baj, hogy akarva-akaratlanul lép be az irodába. innentől kezdve evidens, hogy káromkodik...
gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.04.10 0 0 2
az is egy megoldás.
A következő lépés, hogy átmegyek a másik irodába és lefejelem a kollegákat
Előzmény: Vanek (1)
Vanek Creative Commons License 2003.04.10 0 0 1
Csak az amatőrök káromkodnak! A profik szétverik az irodát! >:-))
Dévér Creative Commons License 2003.04.10 0 0 0
Ez egy rohadt nagy 0!

Énnem avval kezdem...

gúd tu bi kúl Creative Commons License 2003.04.10 0 0 topiknyitó
Miért van az, hogy az ember akarva-akaratlanul reggel belép az irodába és máris káromkodással kezdi a napot?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!