a rézbaszás kifejezést én is szívesen használom...
Hétvégén elég brutális voltam. Megint a kollegák. Szal sikerült kihozni egy-két embernek a sodromból. Olyan szintre, hogy ordítanom kellett a nálam kb. 15-20 évvel idősebb emberekkel. (választékos káromkodással fűszerezve). Utána néha megfordul a fejemben, hogy talán nem kellene túlzásba vinni, de képtelen vagyok megőrizni a higgadtságom... Na mind1. Agyi fáradtság.. Szombat kb 8 órát telefonáltam, hajnali 5 kor tel csörgésre ébredtem, éjjel leittam magam... de mint állat. Vasárnap hajnali 4kor megint tel csörgésre ébredek... Ma meg úgy nézek ki mint a mosott szar. (4 kávé után)
2ésfél éve? jajanyám. előtted az élet, mint momónak. és még nem utálod? választékosan káromkodtál? én asszem egy elég szűk készletből gazdálkodom, de tudok érzelmet belevinni. haúúúú. most a szomszéd ház ablakát nézem, kijött a hapsi a macsekkal. nagyon szép kék macsek ilyen messziről is. írjál máá be mongyuk a magánhangzók kihagyásával pár választékost. nekem min 18:45-ig itt kell basznom a rezet.
üdv
Megoldás mindenkinek: be kell szerezni 1 elmebeteg szobatársat, akinek első szava mikor belépsz (kell-e mondanom, hogy ő érkezik először, megkímélve TÉGED a portástársadalom gyöngyszemeivel vívott örökös és állandóan kétes kimenetelű harctól), hogy mennyire jól nézel ki, megkérdezi, hogy aludtál, milyen volt a tegnapi programod (és egy hím tagról van szó!!!!!), majd belefog azon tevékenységei egyikébe, amelyek napról-napra, minden ismétlés ellenére harsány vidámságot csal elő (pl. air-gitár, reggeli előadássorozat különböző témákról, mint pl. a profizmus, saját példájával illusztrálva stb.) Belátom, ez nem könnyű feladat, de nagymértékben megkönnyíti az életet. Ha még ráadásul 1 olyan főnököd van, aki másik folyosón székel, és havonta átlag félszer akar látni, akkor végképp értelmetlenné válik az alábbi kifejezések használata. Persze a vindózcsoda világában senki nem lehet eléggé biztonságban.
több mint 2,5 éve dolgozom. Első munkahely.
Alapvetően nem rossz a helyzet. A gond az egyszerű emberek kezelhetetlensége, hülyeségei kimozdítanak a lelki nyugalmamból. Ma délelőtt választékosan és sokat káromkodtam. Legyek büszke magamra? :))
egyedül egy irodában? fú én is megyek oda. vagy gyere te ide:-)
te mióta melózol? én 1980 szept 1. első pillanattól fogva utálom. az elején alighanem a metró alá másztam volna, ha nem jövök össze egy munkatársnővel:-)) szal az ember normális élete sztem ott ér véget, mikor elkezd gályázni, fe.
huh bakter, ez tényleg gáz...
Nekem az a munka helyszínével semmi problémám. Egyedül vagyok egész nap egy klímás irodában. A káromkodás ált. a hülye emberek miatt van, v. ha épp valami nem úgy működik, ahogy annak előírás szerint kellene
gratulálok!
bakter, örülj annak, hogy szeretsz dolgozni, s továbbra is tegyél úgy, mintha a legjobb szórakozás lenne az életedben.
Bocs, de én nem zavartalak munka közbe, te szóltál hozzá a topichoz. Az, hogy e néhány percet nem a munkáddal töltötted, az egyéni szoc problem.
nem akarva-akaratlanul lépek be b+, hanem mert muszáj, ha nem lépnék be, kirúgnának, stb. és nem "irodába", hanem egy hodályszerű istállóba, mert pár éve összevontak bennünket. leginkább azért szoktam b+ezni, mert 28-30 fog van (celsius). szal először kinyitom az egyetlen nyitható ablakot (mi véstük ki a keretéből), aztán összes légkondi-fúvóka bekapcs. ez max 9 óráig müxik, mert az érkező kolegák sorra kikapcsolják a közelükben levő izéket, így 11ó körül megint 28 fog van, b+
többek közt ezért b+
Nem szoktam káromkodással kezdeni, azonban ahogy a helyzet fokozódik, egyre választékosabban teszem. Tegnap fokozódott rendesen, ma még nem. Pedig már elmúlt egy.