(Én ilyenkor ezeket mindig megfordítom: csak még nem tudom kitalálni, az ellenkező nemű buta férfit hogyan hívják vajjon? Mert pl. a főnököm is mindig szipog, illene rá...)
Mi az a férfi lemászik a fáról? - Evolúció
És mi az ha a nő mászik le? - Tévedés
Ezen, mi tagadás, bekattantam és első (ráérő) szédületemben megírtam a Westelnek a levelet teljes nevemben (az igaziban).
Szeretem a jó vicceket, mint a topicban írtam is, ha gravitáció lett volna ott, akkor jót mosolygok.
De ez így egyszerűen sértő, nincs benne semmi vicces, akinek így meséltem el (két férfinak), nem tudott nevetni rajta. Én sem.
Én már megnyugodtam, az eredeti viccet - mindkét verziójában, akár férfiról, akár nőről van szó, humorosnak találom és tudok nevetni mindkettőn.
Ha Ti úgy érzitek, hogy ez nekem égő, akkor csak - nem tudom mit kell csinálnotok, ha valakit égőnek éreztek - nyugodtan nevessetek rajtam, vagy sírjatok,vagy amit ilyenkor kell tenni. Én vállalom még most is, amit írtam.
Nem az egész női nemből csináltam hülyét (ha te ezt így látod), ezt viszont nem vállalom fel, csak a saját nevemből, ha úgy tetszik. És különösen nem a te nevedben, Kovács Rozi.
Ami a hangvételemet illeti, különösen a Westel-nek írottak alapján, igen, úgy tűnik, mintha kicsit agresszív lenne és mintha kissé magas lóról beszélnék. De ez tükrözi az akkori hangulatomat.
Egy ilyen vicc, plusz még fel se lehet jutni arra az ominózus oldalra. Te nem bosszankodnál?
Az Indexen a topicok az összes hozzászóló tulajdonát képezik, nem töröltetheti őket a megnyitójuk. Szóval megnyitás előtt kell(ett volna) gondolkodni, ez az égés már végleges!
Mielőtt rámragasztják a "hímsoviniszta nőgyűlölő diktátor" címet,szeretném elmondani,hogy minden tiszteletem a nőké,akik képesek elviselni minden furcsaságunkat(szőrösödünk,sörözünk,stb:)..)
A kedvesem is olvasta a topicot,és nehezményezett amiatt,hogy szóba hoztam,hogy hozzászólásom szenvedő alanya esetleg leszboszi hajlamokkal rendelkezik.
Véleményem tapasztalatokra alapozom,ugyanis azok akik saját nemükhöz vonzódnak,sokkal arrogánsabbak,ill. jellemző tulajdonságuk a paranoia,ami arroganciával párosulva hasonló topikcímeket eredményez:)
Állat jó a topic:)
Viszont van némi kivetnivaló a stílusodban:)
(ezt a hibát én is elkövetem,de irtó ritkán...)
Alábbi lehetőségek állhatnak fent szerintem(ill ezek kombinációi,ami sokkal súlyosabb:)..):
-Úgy nézel ki,mint egy "szépségbeli kihívásokkal küzdő" nő,és senki nem akart még lefeküdni veled:)
... eddig.Nem csoda,ha utálod őket.
-Látens leszbikus vagy.(ami nem rossz;)...)
-Nem csak szépségbeli,hanem "szellemi kihívásaid"
is vannak
Ha mosolyogsz, akkor az undokságod már kevésbé fog ütni, azt hiszed? Miért kellene hanyagolnia valakinek a topicot, csak azért, mert valaki saját maga miatt csinál hülyét az egész női nemből? Tudod, mit mondok erre? Az elmúlt héten két olyan viccet kaptam, ami nem fest kifejezetten hízelgő képet a jogászokról - ezt egy jogász ismerősöm küldte nekem, aki az ő kollégájától is kapta. Anno pedig, amikor egy közeli rokonom a rendőrségen dolgozott, nem győzte hazahordani a jobbnál jobb rendőrvicceket.
Nincs egy hete, hogy lezajlott az IQ-teszt a tévében. Már nem emlékszem, ki mondta, de elhangzott egy ilyen mondat: Az a valódi szőke nő, aki a szőke nős vicceken megsértődik. Az értelmesebbje a személyes tapasztalataim szerint is nemhogy nem sértődik meg rajtuk, de még rá is tromfolnak. Szóval a férfiakkal kell egyetértenem ez esetben, akik azt mondják: ha te ezen a topicnyitó viccen megsértődtél, akkor bizony mélyen magadba kéne nézned. És csak utána elzavarni azokat a topicból, akik a másik oldalt is képviselni merik ebben az amúgy teljesen értelmetlen vitában.
Hány feminista élharcos csatlakozott már a "Csináljunk totál hülyét magunkból" elnevezésű bojkottodhoz? :-)) Legalább a Westeleseknek meg nekünk szereztél pár mókás pillanatot..
hatalmas off, meg szakállas is, feministák ne olvassák:-)))
A szexológus válaszol
>
> * A volegényem még mindig találkozgat a volt barátnoivel. Attól tartok,nem
> lesz hozzám huséges.
>
> * A férfiúi szerelem nem ismer határokat, és a felmérések szerint a
> szexpartnerek számával egyenesen arányos. Így elmondhatjuk: azzal, hogy a
> volegénye más nokkel is találkozgat, csupán az Ön iránti szerelme
> növekszik. A legjobb, ha vesz neki egy pompás ajándékot, készít egy remek
> vacsorát, és nem szól semmit az egész ügyrol.
>
> * A férjem túl gyakran bulizik a barátokkal.
>
> * Ez teljesen természetes reakció; tulajdonképpen ösztönözni is kell erre
> a férjeket. A férfit vad ösztönei arra kényszerítik, hogy barátainak
> mindegyre bizonyítsa rettenthetetlen bátorságát. Mindez rendkívül
> megerolteto, így a hazaérkezés a férje számára igazi öröm - de biztos
> vagyok benne, hogy ezt már Ön is tapasztalta. A legjobb, ha vesz neki egy
> pompás ajándékot, készít egy remek vacsorát, és nem szól semmit az egész
> ügyrol.
>
> * A férjem szeretné, ha kipróbálnánk, milyen hármasban, a húgommal.
>
> * A férje igazán ragaszkodik Önhöz. Nem tud betelni Önnel, így aztán hova
> máshova fordulhatna, mint a kedves húgához. Szó se róla, ez aztán
> összehozza az egész családot! Esetleg néhány unokanovér is beszállhatna.
> Ha még mindig aggódik, akkor csak hagyja ot bulizni a rokonokkal, továbbá
> vegyen neki egy pompás ajándékot, készítsen egy emek vacsorát, és ne
> szóljon semmit az egész ügyrol.
>
> * A férjem folyton az orális szexet erolteti.
>
> * Hát akkor csak tessék! A spermának remek íze van, ráadásul egy
> kávéskanál csupán 10 kalória. Tápláló, segít megorizni az alakját,
> ráadásul kifejezetten jót tesz a borének. Ebbol is láthatja, hogy férje
> ajánlata teljesen önzetlen. Tudnia kell, hogy az orális szex kifejezetten
> fájdalmas a férfiaknak, amennyiben pedig ilyen ajánlattal áll elo, az csak
> az Ön iránti szerelmét mutatja. A legjobb, ha vesz neki egy pompás
> ajándékot, készít egy remek vacsorát, és nem szól semmit az egész ügyrol.
>
> * A férjem nem találja a csiklómat.
>
> * A csiklója nem érdekli a férjét. Ha annyira izgatja, hát legyen szíves
> foglalkozzon vele a szabadidejében. Megfontolandó továbbá, hogy a családi
> költségvetés kiegészítése céljából esetleg rögzítheti ezeket a
> pillanatokat, hiszen a piacon jó néhány ezrest érhetnek ezek a felvételek.
> A buntudat enyhítésére az a legjobb módszer, ha vesz neki egy pompás
> ajándékot, készít egy remek vacsorát, és nem szól semmit az egész ügyrol.
>
> * A férjem szeretkezés után azonnal elalszik. Nincs idonk beszélgetni.
>
> * A szex rendkívül megerolteto a férfiaknak, ezért aztán pihenésre van
> szükségük minden egyes aktus után. Tudnia kell, hogy minél jobban szereti
> Önt, annál nehezebb dolga van az ágyban, így aztán annál többet kell
> pihenjen. Nem szabad megeroltetni, inkább vegyen neki egy pompás
> ajándékot, készítsen egy remek vacsorát, és ne szóljon semmit az egész
> ügyrol.
>
> * A szeretkezéseink soha nem tartanak fél percnél tovább.
>
> * A férje igazán szereti Önt. Annyira odavan Önért, hogy egyszeruen nem
> tudja magát kordában tartani. Bizonyított, hogy minélrövidebb az aktus,
> annál nagyobb a szeretet. Szerelmét legjobban egy pompás ajándékkal, és
> egy remek vacsorával lehet viszonozni.
>
> * Férjemet hidegen hagyja az elojáték.
>
> * Az elojáték elképesztoen fájdalmas a férfiaknak. Nem jelent ez mást,
> mint, hogy nem is szereti Ön igazán a férjét, ha ilyen kegyetlen
> feladatokra akarja rábírni. Mindezt pedig csak azért, hogy beinduljon.
> Hagyjon fel ezekkel az elvárásaival, engesztelésül vegyen neki egy pompás
> ajándékot, és készítsen egy remek vacsorát.
>
> * Még soha nem volt orgazmusom a férjemmel.
>
> * A noi orgazmus mese. Militáns feminista csoportok terjesztik, és
> hihetetlenül nagy veszélyt jelent a család intézményére. Említeni sem
> szabad neki, inkább vegyen neki egy pompás ajándékot. Ja és persze a remek
> vacsoráról sem feledkezzen meg...
gondolom kacsafej mailját olvasva azért könnyesre röhögték magukat a westelnél...legalább nekik szerzett pár jó percet..meg nekünk is...lehet, hogy ez vol a cél?:-))))
...és amikor lejöttek a fáról, egyesek a biztonság kedvéért hoztak magukkal az ismeretlenbe egy bunkót; de akkorát, hogy amikor találkozol egy ilyen egyeddel, néha nehéz eldönteni, hogy emberi lény-e, aki szembejön, vagy csak egy nagy bunkó!
Egyébként most is egy hasonló poén van a 777 elején... Megkérném az álhisztérikákat, hogy pár óráig ne vegyék igénybe ezt a szolgáltatást, mert árt a vércukor szintjüknek...
"A topiknyitással csak az volt a célod, hogy minél szélesebb körben tudd égetni Magad?"
Szüksége is van a minél szélesebb körű ismertségre annak, aki el akarja érni, hogy a NŐK nevében szólhasson - ehhez, ugye, meg kellett szereznie valahogy minimálisan a világ nőinek 50%-a + 1 nő, cca. 2 milliárd ember ajánlását. Nem volt kis teljesítmény, ismerd be!
pedig milyen jókis pörgős topicnak indult..
..egy csipetnyi parázzsal..
azt' jól hazavágtad.. :)
AgentOrange, te is csak tévedésből jöttél le a fáról..
:-))))
Ha valaki a társát csak "aktuális himnek" tekinti, akkor az igen messze áll a hölgytől szerintem... Tudnék rá jobb szavakat, de nem akarom minősiteni..
"Az OFF-od nagyon tetszett. :-))) " ennek őszintén örülök.
akkor most gondolkodj el azon, hogy a poén ott is a te hátadon (is) csattan (micsoda képzavar:-), csak nem női mivoltodat érezhetnéd megsértve, hanem az emberit..
mégsem teszed.. (nagyon helyesen)
akkor a másik miért bánt?
..?
"Fordítva tetszene? Hogy Te/Ti egy tévedés vagy/vagytok?" mint említettem először fordítva hallottam.
mosolyogtam.
(ha nőtöl hallok ilyen viccet, akkor elvből nem hahotázok hangosan. :)
de tudod, én is tudom, és aki mesélte nekem, ő is tudta, hogy ez pusztán csak egy vicc.
magánvélemény2: az "aktuális hím" szókapcsolat nem vicc szintű, (vmi. szinten közelálló) személyre való hivatkozásként való alkalmazása, sértő, sőt bántó megjegyzésként értelemezendő..
A kérdésedre a válasz:
Ha forditva lett volna kiirva a vicc, le se szarnám...
Ha Te ezt Magadra vetted, egyedül Téged minősit.. és ebből is látszik, hogy van is valami alapja az ilyen vicceknek.. A topiknyitással csak az volt a célod, hogy minél szélesebb körben tudd égetni Magad?
Ha neked nem tetszik, nem kell odamenni a 777 oldalra.. vagy ha ott csóróskodsz, mert sporolni akarsz 20 forintot egy sms-en, akkor viseld el ezt is, vagy lépj be annélkül, hogy elolvasnád az aktuális poént.. Menni fog?