Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.05 0 0 39
Hát nincs igazad.

Sajnos a 6 milliárdos hiány fillérre igaz. Az előző városvezetés kb. 1 millárdos aktívummal vette át a várost 98-ban, és 6 milliárd hiánnyal hagyta az utódaikra.

Amit Botkáról írtál, az se áll. Sőt, éppen fordítva igaz: sokan gondoltuk úgy, hogy egy taknyos karrierpolitikus, csak azért szavaztunk rá, mert esélyt adott az előző bűnrossz vircsaft leváltására, és az idő múltával egyre szimpatikusabb a fickó. Szegednek szüksége volt már egy profi politikusra a polgármesteri székben, egy profi, felkészült vezetői gárdára, és most ebben van részünk. Szeged Botkával és Nagy Sándorral egy komoly esélyt kapott arra, hogy normális várossá váljon.

A Bartha-Tímár-Csonka bűnszövetkezet pedig nem ússza meg a dolgot, remélem.

Előzmény: druzja (31)
Dovi Creative Commons License 2003.04.05 0 0 38
A -6 milliárd tényleg nem stimmel, mert az csak a városi kassza hiánya. Ehhez még hozzá kell venni a 100%-ban önkormányzati tulajdonú cégek felé 1.5 milliárdos kötelezettségvállalást is.

Azt nem értem, hogy Botka szapulásához miért kell hazudni? Soha, sehol nem nyilatkozott olyat, hogy az EU képviselőség lenne a célja, olyat meg pláne nem, hogy a polgármesterség csak ugródeszke lenne. (Megjegyzem ilyen nyilatkozatokat még egy erősen középszerű politikus sem tenne.) Szóval állításod alátámasztására nosza ide néhány linket, vagy keresd fel a mea cupla topicot!

A hiánynak meg semmi köze a béremelésekhez. Ez már csak a szám nagysága miatt sem lehetséges. Azt is ajánlom figyelmedbe, hogy a 2002 februárban módosított költségvetés már 4 milliárd hiánnyal számolt. Tovább árnyalja a képet, hogy 2002 nyarán már fizetésképtelen volt az önkormányzat, amit az akkori vezetés úgy oldott meg, hogy a közgyűlés megkerülésével - több részletben - vett fel hitelt.

Azt meg, hogy a szegediek csalatkoztak volna, csak szeretnéd...

Hy Creative Commons License 2003.04.05 0 0 37
Szegedi vagy?

Az -sajnos- stimmel!
Nem onnan jött ki!
Addig, míg az mocskolódik.

Miért csak V. Orbánnak lehetnek álmai?

Hy Creative Commons License 2003.04.05 0 0 36
SICCC!

Mi a @ köze van a MOL-nak a őpolitikai hirdetésekhez?

Előzmény: druzja (29)
Gép-ész Creative Commons License 2003.04.05 0 0 35
Nem, ez egy Népszabadság interjúban volt. Keresd meg nyugodtan, én legutóbb megtaláltam, mikor valaki nem hitte el :D
Előzmény: druzja (25)
White Falcon Creative Commons License 2003.04.05 0 0 34
Épp arra céloztam: általánosítasz.Erkölcsileg az én kormányom.Normális esetben az ember programok alapján választ,nem az alapján,hogy ez hú de szimpatikus.Elolvashattad volna,kire szavaztam,kire fogok eztuán is.Definíciót kérek,miaz hogy balliberális? Torgyán behozta 4 éve a köztudatba,gyakran használják nyakló nélkül,de nincs rá magyarázat.A kormányom hatalmon van-nekem nincs kormányom.Eleve mert nem választottam őket,másodszor pedig azért,mert a kormány a Magyar Köztársaságot képviseli.Mint elidegeníthetetlen jogi személy,nem pályázok a címére,hogy tényleg az én kormányom legyen.Ha olvasnád a hozzászólásaimat,tudnád,hogy kritizálom a kormányt.Tettem ezt korábban is csak lehazaárulóztak,most meg ferde szemmel néznek rám.De a lényeg az:neked talán mindenki ellenfél,aki nem ért veled egyet.Ebből a startpozícióból nehéz bizonyítani,hogy nem diktatórikus,amit képviselsz(és az nem oldal,hanem vélemény).Állami cégek hirdetnek az MN-ben,ezt még a Médiaegyensúly sem tagadja.
Nem írtam én olyat,hogy médiaguruk ne lennének.Azt írtam,hogy olyan kifejezés nem létezik,hogy balliberális.A kettő hogy jött össze a válaszban,nem tudom.
A 67.853 az Observer legfrissebb adata
Előzmény: druzja (32)
Daemon Creative Commons License 2003.04.05 0 0 33
"" MN-é:67.853." most éppen 96 ezer, de sebaj pajtás."

nem kellene összekeverni a nyomott példányszámot az eladottal, és akkor nem mondaná rád senki, hogy csúsztatsz. Így viszont...

Előzmény: druzja (32)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 32
1. A te kormányod, azaz erkölcsileg nem az enyém...a jog meg ugye mindig változik...
2. ja.....miközben 2001-2002 kampány alatti Ron Werberes 5 hónapos ocsmány, hazug rágalmakat le kellene nyelnünk, akkor valahogy a balliberális nickek másképpen beszéltek...nem-nem két oldal volt/van/lesz...tudom nektek jobb lenne, ha mi hallgatnánk, mert ugye a kormányod hatalmon van, így a nyugalom nektek kedvezne, azaz semmi kritika, mindenbe belenyugvás.
Ezt nem kapjátok meg.
3.Most meg sem a kormány, sem a minisztériumok, sem az állami cégek nem hírdetnek a MN-ben...ennyit erről.
Hogy nincsen balliberális média "guruk"...no ez fájt...akkor kik ezek pl.:Mészáros, Juszt, Bolgár, Aczél Acsádi, Pallagh, Bánó, Mélykúti, Gyárfás, Megyesi, Mester, Kovács Z.,Hell I. stb.stb.
" MN-é:67.853." most éppen 96 ezer, de sebaj pajtás.
Előzmény: White Falcon (30)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 31
Az a -6Milliárd valahogy nem stimmel, no sebaj....
Meg ugye Botka álma az Eu. képviselőség, ezt a fazon nyilatkozta, és a polgármesterség egy ugródeszka.
Az a hiány ugye meg a hiányzó pedagógusi, eü. 25%-ból jön ki....meddig szidja még ez a fazon az előző vezetést, 4 évig?
Szóval a szegediek egyre jobban csalatkoznak a ficsurka tevékenysége miatt..
Előzmény: Hy (28)
White Falcon Creative Commons License 2003.04.05 0 0 30
Na,összevonom a kettőt: azt írod,másképp értékelik a demokráciát.Talán egyik félnek sincs igaza.
1.Nincs olyan,hogy a te kormányod.A pártok képviselnek szavazókat, a kormányok a magyar köztársaságot.
2.A te oldalad.Természeseten fel sem merül annak a gondolata,hogy vélemények közösségéről van szó.Politikai ideológiák hivatalos képviselete a politikusokra tartozik.
3.A Népszabadságban,Magyar Hírlapban választási időszakban,minisztériumok,és nem a kormány hirdetett.Viszont végig elzárkóztak attól,hogy interjút ne az MN-nek adjanak,az ellenpélda kevés.Közismert,hogy az immár 10 éves székház-ügy óta nem bíznak a sajtóban.Ballib(ha létezik egyáltalán ilyen értelmetlen kifejezés) újságíró most is van kettő a polgári sajtóban,minden szerdán este a Budapest TV-n.
4.Lehet,tavaly májusban nem olvastad a polfórumokat,de erőteljes kampány folyt a 3 újság előfizetéséért,amire szóban valóban sokan igent mondtak,ám újság előfizetői a lecsengés után visszaestek.Az MH és a Népszava lapszáma együttesen: 72.670 az MN-é:67.853.
Ezenkívül érdemes olvasni fórum-hozzászólásokat,az argumentálás ritkán eltérő,ami szürkíti az önálló véleményeket.
Tényleg Malgot mondta
Előzmény: druzja (17)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 29
no akkor.
Pl. a 2001 októberi egy oldalas országgyűlési beszámoló nem tartozott ebbe a kategóriába, meg ugye a sok Mol hírdetés sem, soroljam még?
Előzmény: SaGa (27)
Hy Creative Commons License 2003.04.05 0 0 28
T. Lujza!
(még!)

Szegedi vagy szólhatsz, ha nem szót se!

Mi itt élünk, tudjuk jól , miért kókadozik a város, és azt ne kenje egyetlen yobbbos se a jelenlegi nyakába! Nem ő loptak annyit, hogy -6 MDHuf van a város pénztárcájában! A boncnok és bandája ártott legtöbbet szerette városunknak, pedig sok nála ártóbbnak vélt is bitorolta már a torony alatti trónt az elmúlt 100 évben!

Előzmény: druzja (26)
SaGa Creative Commons License 2003.04.05 0 0 27
"Az Orbán kormány a Népszabóban és a MH-ben többször hírdetett."

Mert van egy törvényi előírás, ami szerint bizonyos közérdekű dolgokat legalább 3 országos napilapban ki kell hirdetni. Ha lenne 3 orbánhű országos napilap, valószinű ők sem hirdettek volna ezekben.

SaGa

Előzmény: druzja (15)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 26
Á,Szegedi vagy.
Hogy van a komcsi csemete Botka, aki 30 évesen nagy kitüntetéseket kap a párttól...
A város meg hanyatlik...
Előzmény: Hy (23)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 25
Ezt a Hócipó állította, ugyanmár......
Előzmény: luciluca (20)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 24
Miért ne mondaná?
A kormányod sok eszes tagja is sokat mondogat, pl. az Eu.-val kapcsolatban, miközben senki semmit sem tud, szóval egy politikus sok mindent mond, ugye joga is van hozzá....
Mindegyik lapot járatom, de még egy-két külhonit is....nekem ezt nem Orbán mondta,csak úgy jött...
Előzmény: Gép-ész (19)
Hy Creative Commons License 2003.04.05 0 0 23
1-et értés!

+ yobbik lenne, ha odamenne egy parkkőr, és elzavarná a pázsitot letaposó szemeteket tipródjanak bármely oldalon is! Hogy veszi ki magát, hogy trehány módon összebarmolják az ország Fő-terét!
Ha ezt tennék Szegeden a Széchenyi téren, esküszöm, lázadás robbanna ki a városban, és vasrúddal tördelnék össze a parkrombolók lábát!
A letaposók ocsmányabbak, mint a gumizó kutyák!

Előzmény: joy (21)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 22
Igen, nem olcső újságok, mert a multi nem hírdet jobboldai újságokban, ez viszont kint sincs másképpen, azaz nem ennyire kirekesztőek, mint nálunk.
Pedig ugye a MN-nek a legnagyobb a példányszáma a Népszabó után, és ugye a jobboldali szavazó is használ multi által termelt/eladott termékeket...
Előzmény: Törölt nick (18)
joy Creative Commons License 2003.04.05 0 0 21
"...ország egyik fele gyűlöli őket..."

Gyalázat, hazudozás!
Max 1/5-e lenne, ha az ellenük szavazó összesre igaz lenne, de nem az!
Rengeteg ismerősöm van közöttük, akik soha semmikor nem szavaznának a "ballibre", de senki sem mondta semikor, gyűlöli őket!
Csak néhány, veleéig gonosz, nemzetellenes gazember hazugsága!

Előzmény: PolgárPress (-)
luciluca Creative Commons License 2003.04.05 0 0 20
Nem kell jeladást várni Orbán Viktortól, hiszen az ő létezése maga a jel.

(Malgot István)

Vajon melyik az én oldalam? :)

Gép-ész Creative Commons License 2003.04.05 0 0 19
Természetesen nem kell teljesíteni, de akkor minek koptatja a száját? Én sem teljesíteném... :)
Törölt nick Creative Commons License 2003.04.05 0 0 18
Nem inkább az lehet, hogy a miresejó MaNe és Demo előfizetése állati sokba kerül, a hőbörgés és a balhé viszont ingyen van?
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 17
Miért vásárolna többet?
A kérdésfeltevést nem értem?
Nem mindegyik szavazót érdekli a politika.
A balliberális tábor ökörsége, kitalációja, hogy ha Orbán valamit mond, vagy kér a jobboldali szavazóktól akkor azt teljesíteni is kell a szavazónak....
Ez abból jött, hogy a jobboldalt Ti egy diktatórikus, hiearchikus közegnek kiáltottátok ki.
A ti oldalatok sok baromságot már kitalált a jobboldaról, és ezeket az idiótizmusokat a médiumokban, a fórumokon szajkózzátok.
Ugye a JEL, meg a hasonló eszement ötlet...ajajajaja...
Előzmény: luciluca (16)
luciluca Creative Commons License 2003.04.05 0 0 16
Kedves Druzja!
A kb. kétmillió jobboldali szavazó kb. százezer Magyar Nemzetet vásárol. Miért?

üdv luciluca (a panelproli)

Előzmény: druzja (13)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 15
A MN példányszáma 100 ezer, de kevés a hírdetés.
Mondd, a MH és Népszava cirka 20-35 ezres példányszámából meg tudnak élni?
Nem, a reklámból élnek meg.
Az Orbán kormány a Népszabóban és a MH-ben többször hírdetett.A kormányod meg nem ad fel a MN-be hírdetéséket.
A MH meg rejtélyes módon megmenekült a csődből 2002 nyarán, miért is?
Meg ugye Orbán kormány alatt minden minisztériumban lehetett olvasni balliberális médiumot, most meg a MN ki van tíltva, és a többi pár jobboldali újság...gondolom, ez a demokrácia nálatok!
Előzmény: Gép-ész (14)
Gép-ész Creative Commons License 2003.04.05 0 0 14
Hahaha, ne viccelj, pontosan az volt a gyakorlat az Orbán kormány idején, amit írtál... Amúgy meg tényleg poén egyébként, hogy ha csak a jobboldali szavazók 10-20%a megfogadná Orbán tanácsát, a Magyar Nemzetet felvetné a pénz. Itt látszik, hogy az embereket azért jobban érdekli a zsebük, mint Orbán Viktor :)
Előzmény: druzja (13)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 13
Megyi ilyeneket nem mond, hanem kiutal a lapoknak egy kis apanázst, mint reklám és más módokon.
Akkor most melyik őszintébb dolog?
A MH éppen csőd szélén áll,...ugye MEGINT...a választás után meg újra elindult...miért is?
Előzmény: luciluca (12)
luciluca Creative Commons License 2003.04.05 0 0 12
Kedves Srend!

Orbán Viktornak - akit, mint azt Te tudod, nem kedvelek - volt valamikor a tavalyi választások tájékán egy okos ötlete. Fizessen elő minden jobboldali (konzervatív, polgári, nemzeti radikális stb.) gondolkodású ember, már aki megteheti, a Magyar Nemzetre, a Demokratára. Ha módja van rá, fizessen elő egy szegényebb eszmetársa helyett is. Ha ezt megfogadnátok, ezek a lapok olyan anyagi helyzetbe kerülnének, hogy kiváló fiatal újságírók tömegét próbálhatnák ki, futtathatnák fel. Ez a szellemi bázis néhány év alatt a tv-k, rádiók számára is megkerülhetetlenné válna. Az internet korában értékes dolgot - akármilyen erős a szándék -, képtelenség cenzúrázni. Ennél persze sokkal egyszerűbb csinálni a fesztivált a Kossuth téren...

OFF Örülök ismételt találkozásunknak! ON

üdv luciluca

Előzmény: srend (5)
druzja Creative Commons License 2003.04.05 0 0 11
Ad egy.) nem illik más fórumról áthozni egy másik nick hozzászólást.
Ad kettő.) Én is tudnék áthozni, sok más balkos fórumokról, érdekesebbnél érdekesebb hozzászólást, de nem illik.Pl. FIBISZ, MSZP? Fotexnetről.
Előzmény: PolgárPress (-)
White Falcon Creative Commons License 2003.04.05 0 0 10
Sziv
Előzmény: kalmarpeter (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!