Keresés

Részletes keresés

pannonbetyár Creative Commons License 2005.10.31 0 0 6

A XIV-XVI. kerület lapjában találtam

DUMAKORMÁNY

2005 november 10-én a Jókai u. 6-ban 18 órakor DUMAKORMÁNY címmel Fórum estet rendeznek.

Vendégek Vitézy Zsófia és Tőkéczky László.

Szervezők: a kerületi FIDESZ női és nyugdíjas tagozatai valamint a kerületi Fidelitas.

A belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Élvtórsak!

Ott a helyünk! :o))))))

zuglo_14 Creative Commons License 2003.04.05 0 0 5
A fenébe, az ápoltak már megint kiszöktek....:-)))
Előzmény: PolgárPress (-)
Tamás Creative Commons License 2003.04.04 0 0 4
Ez milyen hülye. :-))))))
Kulik Creative Commons License 2003.04.04 0 0 3
Pörgess már valami hírt, mert én kiléptem és így infó nélkül maradok.
stevan stevan Creative Commons License 2003.04.04 0 0 2
G
(Ismered ezt a betűrejtvényt?) :-)
Előzmény: Gép-ész (1)
Gép-ész Creative Commons License 2003.04.04 0 0 1
"Higgadtan, nyugodtan"

...

:D

mash Creative Commons License 2003.04.04 0 0 0
0 értelme van
PolgárPress Creative Commons License 2003.04.04 0 0 topiknyitó
From:
To: polgari-forum@yahoogroups.com
Sent: Friday, April 04, 2003 5:25 PM
Subject: [polgari-forum] Re[2]:TALPRA MAGYAR!

Tisztelt Tagtársak! Barátaim!

Száz szónak is egy a vége: egy NÉPPEL addig lehet packázni, amíg az hagyja magát! S ha így tesz, akkor ne csodálozzon, ha hülyének nézik és
az orránál fogva vezetik a kihasználóik. Nincs itt sok értelme a hátulról jövő filozofálgatásoknak, intimpistáskodásoknak, a TÉT az életünk. Aki ezt nem látja be, az hiú ábrándokat kerget. Szerintem ütött a cselekvés órája! Manapság már csak nyílt kártyákkal lehet
eredményt elérni és ennek egyik sorsfordító kulcsa a VILÁGOS BESZÉD.
A köntörfalazás és mismásolás az ellenfél, /ellenség/ malmára hajtja a vizet. Ha volt valaha esélye a magyarságnak önmaga sorsának
irányítására, akkor az az elkövetkető 8 nap. Ha az eddig mutatott megalkuvását az ÉRTELMISÉG színe java (neves tudósok, művészek, sportolók, bel és külhonból egyaránt) a várva várt ÖSSZEFOGÁSSAL feladja, akkor MEGMENTHETŐ a HAZA! Vegyék át az irányítást!
Azonnal kiáltvánnyal kell fordulni minden magát magyarnak tartó meghatározó, neves személyiséghez, VESZÉLYBEN A HAZA! címmel és kérni őket a holnapi 17 órás és azt követően a szavazásig minden napra az országban, NAGYGYŰLÉSEK megtartására az EU NEM! NEM! NEM!
meghírdetésére. Tényekkel, érvekkel alátámasztva. /Higgadtan, nyugodtan/. Idegeskedjenek a bűnös lelkű szemfényvesztők.
UTOLSÓ ESÉLYÜNK A TALPONMARADÁSRA, a CSELEKVÉS!!!
Bátor szervezők munkára fel! Talpra magyar hí a HAZA, itt az idő most vagy SOHA!
Küzdőtársi üdv.:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!