Rendszám > azért kérdeztem mert külföldön a robogókra, smkp-ra, kismotorra, biciklire, szekérre... :-)) is kell rendszám.
Tervezünk mi is külföldi túrát Bécsbe, ha a határon visszafordítanak akkor gáz van.
Ja, nem kismotor, hanem Vespa!!!!
>szerintetek rendszám nélküli mocival kimehetek >külföldre?
Hááát... ha kismotor, akkor biztos!
Ha nagymotor és alkatrészenként viszed, akkor is..
egyébként nem!!
:))
Na!!
Feltuningoltam kicsit a honlapom!
Szerintem egész pofás lett!!
Szerintetek??
www.tar.hu/htamas
Első és legfontosabb számomra a kényelem. Két személlyel is kitünően lehet vele hosszabb távon is motorozni. Vezetőnek és utasnak is deréktámasz, kényelmes, nagy ülés, nagy lábtartók,ülés alatti és egyéb helyen rakodórekesz, stb.
A második szempont a viszonylag kedvező fogyasztás (4-5 liter/100 km két személlyel!!!!), és kategóriában kedvező ár.
Harmadik (aminek már azért van hátránya is) a fokozatmentes automata váltó, városi közlekedésnél a lábfej a sok váltás hiánya miatt nem fárad. Viszont ha az aksi lemerül, ezt nem lehet betolni :(
Bár nekem a 2000-es évjáratú Burgmanom van (ez volt akciósan), én mindenkinek az AN400K2 szériát ajánlanám, mivel ennek már jóval nagyobb ülés alatti csomagtere, és egy-két jól eltalált konstrukciós módositással komfortosabb óriásrobogót faragtak belőle. (És még nem annyira drága, mint a 2003-as tipus.)
Azt pedig, hogy mennyire alkalmas túrázásra, remélem lassan már kiprobálhatom.
Érdekelne, hogy miért 400-as óriásrobogó mellett döntöttél!!!!!
Én is szeretnék venni egy nagyobbat, pl 400-as gépet, csak túra vagy sport-túra kategóriásat!
Mit tud egy 400-as robogó?
Igazán szép helyeket én is a Te fényképsorozataid alapján tudnék csak felsorolni :) Nagyon tetszenek.
Kedvelem a szerpentineket is, de az alpesi zöld réten is szivesen elüldögélnék két szakasz között :)
Tényleg 400 -as mocim van, egy Suzuki AN400 Burgman óriásrobogó. Tavaly szereztem be, és a jogsimat is év végén kaptam meg, ugyhogy idén lesz lehetőség először túrázgatni :)
Először mindenképpen országon belül néznék körül:)
Bejártam Magyarországot, Szlovéniát, Ausztriát, Horvátországot és Észak-Olaszországot is motoros túráim során, s eközben készítettem gyönyörű tájképeket!
Ha kíváncsi vagy rá, látogass el ide, hátha megjön a kedved neked is a túrázáshoz... :))
Nem fogsz csalódni!
www.tar.hu/htamas
Pattanjon minden kis és nagymotoros a nyeregbe és indulás, annyi eszméletlen hely van!!!!
Hogy nem tudod, hogy hova???
Gyere, mutatok egykét szép helyet!!!!!